Dodaj do ulubionych

ale podziękować to potrafi

12.09.10, 16:52
www.youtube.com/watch?v=CWkwDmhl2G4&feature=topvideos
nie pamiętam kiedy i czy kiedykolwiek zachwyciłem się kiedyś tak z niespodzianki :P
Obserwuj wątek
    • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:03
      https://www.obrazky.pl/obrazky/bawol-708-OBRAZKY.PL.jpg
      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:06
        co się stało temu kopytnemu?:>
        • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:07
          Taka załamka....
          • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:15
            a jak tam twoje kosmetyky?;)
            • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:21
              Wiem, że ta śliczna blondynka jest bliska Twemu sercu, ale z całą sympatią dla Ciebie wytrzymałam krótki kawałek filmu. Nie wiem do końca, o co chodzi w tej odsłonie.
              Myślę tylko, że ma sporo oglądaczy, a firmy spokojnie mogą jej wysyłać próbki do prezentacji.

Moje kosmetyki ? No cóż - wszystko u nich w porządku.
              • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:24
                ą,już zaraz tak poważnie;)
                myślisz,że te filmiki to bezczelny spam? mimo wszystko niektóre produkty krytykuje,nawet te które wcześniej zachwalała-a bo znalazła coś lepszego:P
                • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:31
                  Dotrwałam do prezentacji haczyka na torebkę (tu by pasował jakiś obrazek z podobną załamką, ale nie mam). Wiarus, nie przysyłaj mi takiego na gwiazdkę.
                  A całości filmu nie oglądałam, gdyż teraz nie mogę. Może wieczorkiem przejrzę do końca. Ale ryzyko jest: mogę się pociąć ! ;)
                  • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:33
                    ekhm...na gwiazdkie?;>
                    to na tym forumie trzeba wyskakiwać z kasy? :P
                    • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:41
                      Wiarus, nie zapominaj, że ten haczyk mógłbyś kupić u NIEJ ! ( U N I E J )

No ryję na samą myśl użycia takiego haczyka np na spotkaniu z moim szefem !
                      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:43
                        ale to rzeczywiście wydaje się być praktyczne;)
                      • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:45
                        Bijatyko, ale nie widziałaś, jaki on miał "przepiękny fioletowy kamień"? No jest genialny w ogóle! I w ogóle dzisiaj pada, a ona na pocztę musiała iść.. w ogóle..

No w ogóle, musisz go mieć i wziąć ze sobą do restauracji! :)
                        • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:49
                          takie charakterystyczne szkiełko jest dobre-nie zapomnisz wziąć haczyka(i przy okazji torebki) jak będziesz wychodzić.
                          • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:56
                            Biorąc pod uwagę rozmiary modnych ostatnio torebek i rozmiar tego haczyka, jestem pewna, że szybciej zapomnisz haczyka z restauracji niż torebki.

Poza tym - może haczyki na płaszcze też zaczniemy ze sobą nosić? Jesień się zbliża, wszyscy będziemy chodzić w płaszczach i może haczyków w restauracjach nie starczyć dla wszystkich ;-) Plus jakaś mała półeczka samoprzylepna na rękawiczki..
                            • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:57
                              I kubeczek na błyszczyk !
                              • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:00
                                Kubeczek koniecznie z zielonym, cudnym kamykiem!
                            • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:59
                              jeśli torba jest duża,tym gorzej kłaść ją na kolanach,na ziemi wybrudzi się i na dużej torebce będzie to bardzo widoczne,a do szatni jej nie zaniesiesz bo kradną.
                              • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:02
                                Nie stawia się torebek na ziemi - pieniądze uciekają :D
                        • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:53
                          Cyniczna,
                          No sama nie wiem. Jakby w zestawie był jeszcze haczyk na parasol, stołeczek na okulary, to może, może...
                          O matko, Wiarus, plissss. Nie rób tego więcej.
                          • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:59
                            Ależ mówisz i masz! Pani z filmiku z pewnością Ci wszystko załatwi gratis :) Jeszcze film o przekazaniu Tobie tych dóbr powstanie, szkoda, że na YouTube ;)
                            • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:03
                              nie za darmo;)
                              to wymiana z userką szusz1313,której filmiki są po prawej stronie.aczkolwiek z tego filmiku wynika,że izabelle dostała mega pakę,a szusz skromnie i do tego nie wszystkie bibeloty dotrwały cało w paczce;PPP
                              • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:04
                                haczyk to konieczność;)
                              • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:15
                                Ja rozumiem, że wymiana, ale czy ona musi się tym tak podniecać? :) Normalne rzeczy dostała - nic specjalnego.

Powiedz mi proszę - jaki jest cel tego filmiku?
                                • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:21
                                  niektórzy chcą się najlepiej zaprezentować i to utrwalić;)
                                  monolog o kosmetykach może być sensownym pretekstem;)
                                • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:13
                                  gorzej,jeśli któraś robi filmik o swoich ulubionych perfumach(a są takie),bo tego po 1sze nie widać,a po drugie zapach to już totalnie sprawa indywidualna-dla kogoś innego może to być krztuszący smród.
                                  • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:19
                                    Jeśli ktoś się zna na perfumach i zapachach to uwierz, że będzie w stanie ocenić, czy perfumy mu się spodobają. O ile oczywiście prezentacja jest profesjonalna, wraz z opisem poszczególnych nutek zapachowych, a odbiorcą jest osoba, która będzie wiedzieć, czym "pachnie" dana kombinacja. ;)

A prezentacja lakieru na poziomie: "Ten lakier jest genialny, dziękuję Ci za niego szuszu! Nie spodziewałam się takiego prezentu od Ciebie! Mój mąż wybrał ten fioletowy!" - cóż wnosi do praktycznego opisu lakieru dla... np. mnie? :P
                                    • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:27
                                      ale widzisz ten lakier na jej palcach i możesz łatwo ocenić;)
                                      • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:39
                                        Bingo wiarusik! - widzę dany lakier i wiem, czy mi się podoba. Cała reszta głupot, które wydobywają się z ust tej Pani jest po prostu zbędny - i o to właśnie się rozchodzi :)
                                        • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:48
                                          nie wiem czy ktoś by chciał oglądać i robić takie filmiki,gdzie szybko wszystko jest pokazane,dziękuję i do widzenia;)
                                          • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:57
                                            Jaaaa, wiarusik! :)

Łopatologicznie:
                                            Chcę sobie kupić lakier do paznokci. Udaję się do sklepu, patrzę na półki i bam! Widzę kolor, który mi się podoba. Do tego widzę go na żywo, mogę dotknąć, zobaczyć z góry, z dołu, z boku i od wewnątrz. Jeśli jest tester to mogę sobie pomalować jeden paznokieć. Mija 20 sekund - kupuję, idę do domu. :)
                                            • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 21:02
                                              na takiej zasadzie można wszystko kupować.ale ważne jest porównanie.zamieszczasz swój filmik i anonimowi ludzie(przez co szczerzy do bólu) komentują to jak wyglądasz.jeśli jest sporo komentarzy pozytywnych,masz miły dzień i pewność siebie;)
                                              • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 21:45
                                                Nie można, tylko tak się powinno kupować :)

Teraz to się skołowałam. Więc to była reklama kosmetyków czy tej Pani? Wiarusik, gubisz się w zeznaniach :)

Ale Pani rzeczywiście ładna i jeśli chodzi jej o poklask, to ok :)
                                                • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 22:55
                                                  to jest na pewno zaprezentowanie siebie.co potrafię zrobić,na co mnie stać,kto mnie lubi i kogo lubię etc.
                                                  ta ilość kosmetyków świadczy o majętności(choćby niewielkiej,ale widać że nie musi się szczypać z kasą) ;)
                                                  przy okazji można coś podpatrzeć.najlepsze i najbardziej profesjonalne wg mnie tutoriale robi ta dziewczyna:
                                                  www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw&feature=channel
              • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:35
                bijatyka napisała:

> Moje kosmetyki ? No cóż - wszystko u nich w porządku.

a modne i nowoczesne?;)
                • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:39
                  Przeterminowane wyrzucam.

No takie... chyba normalne. Może załóż wątek z fotami swoich kosmetyków, ja też wrzucę swoje.
                  • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:41
                    a tam,jeden dezodorant,jedna woda perfumowana,jedna woda po goleniu i jeden krem do golenia:P
                    • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:54
                      Jak to ? A haczyka nie masz ?
                      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:57
                        tak się zastanawiam,czy na jakiś plecak by się nie przydał.tyle że nie z takim szkiełkiem;)
                        • bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:03
                          Wiarus, napisz do niej. Napisz ! Ona na 100% coś wymyśli.
                          • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:05
                            nie wiem czy się zna na męskich sprawach;)
    • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:11
      najbardziej podoba mi się fragment jak patrzy na turkusowy lakier do paznokci-tak jakby trzymała 5cio centymetrowy brylant :)
    • laracroft82 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:12
      co to u licha jest i o czym ona pieprzy??? :D czy to jakas nowa moda ?? :D
      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:13
        nie udawaj,wszystkie lubicie materialne zbytki >;)
    • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:26
      Podnieca się tym tak, że aż te podniecenie na mnie z monitora przeszło.
    • six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:28
      mnie się ta pani też podoba, powinna w tiwi jakiś tokszoł prowadzić z taką gadaną.
      • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:35
        Z taką gadaną do tiwi? :/

cytaty:

"No Ty mi pisałaś, że paczkę wysłałaś..."
        "No i tak codziennie chodziłam..."
        "Ja już się nie mogłam doczekać w ogóle..."
        "No i w ogóle wczoraj miałam taki fatalny dzień... w ogóle strasznie bolała mnie głowa.."
        "Jeszcze byłam u dentysty i w ogóle... w ogóle zapomniałam już o wszystkim.."

Dotrwałam tylko do 1:27 ...
        • six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:38
          no dobra, przyznam się, że nie wiem, o czym ona tam gada, bo audio nie włączam, ale kłapie całkiem podobnie jak w tiwi;)
          • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:39
            to ty jakiś komputer na korbkę musisz mieć.musisz szybciej kręcić wajchą to się dźwięk włączy :PPP
          • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:42
            Aha, to zazdroszczę braku audio! :)
            • six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:48
              ;)nieno co Wy za komputery macie (i wiarusik też), mjut się naciska i błoga cisza.
              • cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 19:43
                Ale za pierwszym razem myślałam, że może ten filmik zawiera jakieś cenne informacje, więc nawet głośniej zrobiłam! :)

Skąd mogłam wiedzieć, że moje uszy zwiędną już po czasie 1:27 ? :D
    • rzeka.chaosu Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:32
      OJP, nudzisz się Wiarus? ;P
      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:34
        eksploruję;)
        • rzeka.chaosu Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:46
          Aaaaa ;)
    • wacikowa Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 19:21
      No fajna dziewczyna:)
      szuszu też:)
    • monika_wojtynowicz Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:26
      Lansik jest konkretny, ale hiszpana i tak bym pocisnal, bo cyc wydaje sie byc fajny.
      • wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:30
        mogłaby zrobić tutorial o biustonoszach i w ogóle bieliźnie:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka