wiarusik 12.09.10, 16:52 www.youtube.com/watch?v=CWkwDmhl2G4&feature=topvideos nie pamiętam kiedy i czy kiedykolwiek zachwyciłem się kiedyś tak z niespodzianki :P Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:06 co się stało temu kopytnemu?:> Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:15 a jak tam twoje kosmetyky?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:21 Wiem, że ta śliczna blondynka jest bliska Twemu sercu, ale z całą sympatią dla Ciebie wytrzymałam krótki kawałek filmu. Nie wiem do końca, o co chodzi w tej odsłonie. Myślę tylko, że ma sporo oglądaczy, a firmy spokojnie mogą jej wysyłać próbki do prezentacji. Moje kosmetyki ? No cóż - wszystko u nich w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:24 ą,już zaraz tak poważnie;) myślisz,że te filmiki to bezczelny spam? mimo wszystko niektóre produkty krytykuje,nawet te które wcześniej zachwalała-a bo znalazła coś lepszego:P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:31 Dotrwałam do prezentacji haczyka na torebkę (tu by pasował jakiś obrazek z podobną załamką, ale nie mam). Wiarus, nie przysyłaj mi takiego na gwiazdkę. A całości filmu nie oglądałam, gdyż teraz nie mogę. Może wieczorkiem przejrzę do końca. Ale ryzyko jest: mogę się pociąć ! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:33 ekhm...na gwiazdkie?;> to na tym forumie trzeba wyskakiwać z kasy? :P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:41 Wiarus, nie zapominaj, że ten haczyk mógłbyś kupić u NIEJ ! ( U N I E J ) No ryję na samą myśl użycia takiego haczyka np na spotkaniu z moim szefem ! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:43 ale to rzeczywiście wydaje się być praktyczne;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:45 Bijatyko, ale nie widziałaś, jaki on miał "przepiękny fioletowy kamień"? No jest genialny w ogóle! I w ogóle dzisiaj pada, a ona na pocztę musiała iść.. w ogóle.. No w ogóle, musisz go mieć i wziąć ze sobą do restauracji! :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:49 takie charakterystyczne szkiełko jest dobre-nie zapomnisz wziąć haczyka(i przy okazji torebki) jak będziesz wychodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:56 Biorąc pod uwagę rozmiary modnych ostatnio torebek i rozmiar tego haczyka, jestem pewna, że szybciej zapomnisz haczyka z restauracji niż torebki. Poza tym - może haczyki na płaszcze też zaczniemy ze sobą nosić? Jesień się zbliża, wszyscy będziemy chodzić w płaszczach i może haczyków w restauracjach nie starczyć dla wszystkich ;-) Plus jakaś mała półeczka samoprzylepna na rękawiczki.. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:57 I kubeczek na błyszczyk ! Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:00 Kubeczek koniecznie z zielonym, cudnym kamykiem! Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:59 jeśli torba jest duża,tym gorzej kłaść ją na kolanach,na ziemi wybrudzi się i na dużej torebce będzie to bardzo widoczne,a do szatni jej nie zaniesiesz bo kradną. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:02 Nie stawia się torebek na ziemi - pieniądze uciekają :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:53 Cyniczna, No sama nie wiem. Jakby w zestawie był jeszcze haczyk na parasol, stołeczek na okulary, to może, może... O matko, Wiarus, plissss. Nie rób tego więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:59 Ależ mówisz i masz! Pani z filmiku z pewnością Ci wszystko załatwi gratis :) Jeszcze film o przekazaniu Tobie tych dóbr powstanie, szkoda, że na YouTube ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:03 nie za darmo;) to wymiana z userką szusz1313,której filmiki są po prawej stronie.aczkolwiek z tego filmiku wynika,że izabelle dostała mega pakę,a szusz skromnie i do tego nie wszystkie bibeloty dotrwały cało w paczce;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:15 Ja rozumiem, że wymiana, ale czy ona musi się tym tak podniecać? :) Normalne rzeczy dostała - nic specjalnego. Powiedz mi proszę - jaki jest cel tego filmiku? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:21 niektórzy chcą się najlepiej zaprezentować i to utrwalić;) monolog o kosmetykach może być sensownym pretekstem;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:13 gorzej,jeśli któraś robi filmik o swoich ulubionych perfumach(a są takie),bo tego po 1sze nie widać,a po drugie zapach to już totalnie sprawa indywidualna-dla kogoś innego może to być krztuszący smród. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:19 Jeśli ktoś się zna na perfumach i zapachach to uwierz, że będzie w stanie ocenić, czy perfumy mu się spodobają. O ile oczywiście prezentacja jest profesjonalna, wraz z opisem poszczególnych nutek zapachowych, a odbiorcą jest osoba, która będzie wiedzieć, czym "pachnie" dana kombinacja. ;) A prezentacja lakieru na poziomie: "Ten lakier jest genialny, dziękuję Ci za niego szuszu! Nie spodziewałam się takiego prezentu od Ciebie! Mój mąż wybrał ten fioletowy!" - cóż wnosi do praktycznego opisu lakieru dla... np. mnie? :P Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:27 ale widzisz ten lakier na jej palcach i możesz łatwo ocenić;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:39 Bingo wiarusik! - widzę dany lakier i wiem, czy mi się podoba. Cała reszta głupot, które wydobywają się z ust tej Pani jest po prostu zbędny - i o to właśnie się rozchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:48 nie wiem czy ktoś by chciał oglądać i robić takie filmiki,gdzie szybko wszystko jest pokazane,dziękuję i do widzenia;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:57 Jaaaa, wiarusik! :) Łopatologicznie: Chcę sobie kupić lakier do paznokci. Udaję się do sklepu, patrzę na półki i bam! Widzę kolor, który mi się podoba. Do tego widzę go na żywo, mogę dotknąć, zobaczyć z góry, z dołu, z boku i od wewnątrz. Jeśli jest tester to mogę sobie pomalować jeden paznokieć. Mija 20 sekund - kupuję, idę do domu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 21:02 na takiej zasadzie można wszystko kupować.ale ważne jest porównanie.zamieszczasz swój filmik i anonimowi ludzie(przez co szczerzy do bólu) komentują to jak wyglądasz.jeśli jest sporo komentarzy pozytywnych,masz miły dzień i pewność siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 21:45 Nie można, tylko tak się powinno kupować :) Teraz to się skołowałam. Więc to była reklama kosmetyków czy tej Pani? Wiarusik, gubisz się w zeznaniach :) Ale Pani rzeczywiście ładna i jeśli chodzi jej o poklask, to ok :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 22:55 to jest na pewno zaprezentowanie siebie.co potrafię zrobić,na co mnie stać,kto mnie lubi i kogo lubię etc. ta ilość kosmetyków świadczy o majętności(choćby niewielkiej,ale widać że nie musi się szczypać z kasą) ;) przy okazji można coś podpatrzeć.najlepsze i najbardziej profesjonalne wg mnie tutoriale robi ta dziewczyna: www.youtube.com/watch?v=J4-GRH2nDvw&feature=channel Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:35 bijatyka napisała: > Moje kosmetyki ? No cóż - wszystko u nich w porządku. a modne i nowoczesne?;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:39 Przeterminowane wyrzucam. No takie... chyba normalne. Może załóż wątek z fotami swoich kosmetyków, ja też wrzucę swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:41 a tam,jeden dezodorant,jedna woda perfumowana,jedna woda po goleniu i jeden krem do golenia:P Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:54 Jak to ? A haczyka nie masz ? Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:57 tak się zastanawiam,czy na jakiś plecak by się nie przydał.tyle że nie z takim szkiełkiem;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:03 Wiarus, napisz do niej. Napisz ! Ona na 100% coś wymyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:05 nie wiem czy się zna na męskich sprawach;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:11 najbardziej podoba mi się fragment jak patrzy na turkusowy lakier do paznokci-tak jakby trzymała 5cio centymetrowy brylant :) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:12 co to u licha jest i o czym ona pieprzy??? :D czy to jakas nowa moda ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:13 nie udawaj,wszystkie lubicie materialne zbytki >;) Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:26 Podnieca się tym tak, że aż te podniecenie na mnie z monitora przeszło. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:28 mnie się ta pani też podoba, powinna w tiwi jakiś tokszoł prowadzić z taką gadaną. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:35 Z taką gadaną do tiwi? :/ cytaty: "No Ty mi pisałaś, że paczkę wysłałaś..." "No i tak codziennie chodziłam..." "Ja już się nie mogłam doczekać w ogóle..." "No i w ogóle wczoraj miałam taki fatalny dzień... w ogóle strasznie bolała mnie głowa.." "Jeszcze byłam u dentysty i w ogóle... w ogóle zapomniałam już o wszystkim.." Dotrwałam tylko do 1:27 ... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:38 no dobra, przyznam się, że nie wiem, o czym ona tam gada, bo audio nie włączam, ale kłapie całkiem podobnie jak w tiwi;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:39 to ty jakiś komputer na korbkę musisz mieć.musisz szybciej kręcić wajchą to się dźwięk włączy :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 17:42 Aha, to zazdroszczę braku audio! :) Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:48 ;)nieno co Wy za komputery macie (i wiarusik też), mjut się naciska i błoga cisza. Odpowiedz Link Zgłoś
cyniczna.303 Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 19:43 Ale za pierwszym razem myślałam, że może ten filmik zawiera jakieś cenne informacje, więc nawet głośniej zrobiłam! :) Skąd mogłam wiedzieć, że moje uszy zwiędną już po czasie 1:27 ? :D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 18:32 OJP, nudzisz się Wiarus? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
wacikowa Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 19:21 No fajna dziewczyna:) szuszu też:) Odpowiedz Link Zgłoś
monika_wojtynowicz Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:26 Lansik jest konkretny, ale hiszpana i tak bym pocisnal, bo cyc wydaje sie byc fajny. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: ale podziękować to potrafi 12.09.10, 20:30 mogłaby zrobić tutorial o biustonoszach i w ogóle bieliźnie:P Odpowiedz Link Zgłoś