13.09.10, 10:06
witam od razu pisze nie jestem w ciazy
po smierci meza tj. od maja nie spalam z zadnym facetem zawsze mialam reguralne @ a w tym miesiacu spóznienie siega juz 13 dni? wiem troche iwecej stresu dzieci do szkoły stres w pracy, ale jak robilam badania 2 mce temu(morfo, mocz i hormony tarczyce )wszystko bylo ok
co to moze byc? czy ktos podsunie mi jakas odpowiedz
dzoeki pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • a1ma Re: brak @ 13.09.10, 10:17
      Ja podsunę.

IDŹ. DO. LEKARZA.
    • dzioucha_z_lasu Re: brak @ 13.09.10, 10:19
      Rozumiem, że chodzi ci o brak maili w twojej skrzynce? Jest na to sposób, Zaloguj się na kilku ogólnodostępnych, popularnych forach i portalach - @ zaczną zapełniać twoją skrzynkę. Większosc z nich będzie dotyczyć co prawda powiększania penisa, sprzedaży viagry itp. no, ale @ jest @, nie można grymasić.
    • hermina1984 Re: brak @ 13.09.10, 10:22
      a co to jest @?
      • dzioucha_z_lasu Re: brak @ 13.09.10, 10:23
        Mail. Autorka cierpi, ponieważ nikt do niej nie pisze.
    • six_a Re: brak @ 13.09.10, 10:24
      > co to moze byc?
      duch święty
      • dzioucha_z_lasu Re: brak @ 13.09.10, 10:25
        Duch Święty do niej pisze? Fajnie.. :D
        • six_a Re: brak @ 13.09.10, 10:29
          nieno ja myślałam, że nie ma @, bo mąż nie żyje. a umarli rzadko pisują maile, jak wiadomo. ale potem stwierdziłam, że jednak niepokalane poczęcie 2.
          sequel taki.
    • obywatelka_dziopkowa Re: brak @ 13.09.10, 10:27
      e-maili nie dostajesz? sprawdz konfiguracje programu pocztowego
    • i.nes Re: brak @ 13.09.10, 10:59
      myślałam, że to kolejna opowieść o tym, jak to gó...arze się poprztykali i jak to on ją smsem rzucił, a ona mu napisała mailem, że nadal kocha i tak czeka już trzecią godzinę na odpowiedź i od zmysłów odchodzi, a on nie pisze i co ona ma zrobić...

a to znowu o skutkach seksu
      kto by pomyślał
      • nutka07 Re: brak @ 13.09.10, 11:03
        Jakiego seksu?
        • i.nes Re: brak @ 13.09.10, 11:07
          trollowego :)
    • berta-live Re: brak @ 13.09.10, 11:05
      To może być wszystko, idź do lekarza.
      • six_a Re: brak @ 13.09.10, 11:13
        jak wszystko, to niech lepiej idzie do różdżkaża, bo lekarze to pięć chorób na krzyż znają.

berta, czytałaś tę książkę: cień hipokratesa? polecam:)
        • berta-live Re: brak @ 13.09.10, 11:51
          Endokrynolog mi kiedyś powiedział, że naprawdę to może być wszystko. Układ rozrodczy prawidłowo funkcjonuje tylko wtedy, kiedy wszystko inne jest ok i cokolwiek z organizmem złego się podzieje to pierwsze odbija się to na rozrodczości. Takie ewolucyjne przystosowanie, do tego, żeby mieć dzieci tylko wtedy kiedy są na to 100% warunki.
          • nutka07 Re: brak @ 13.09.10, 12:30
            Ale jezeli chodzi o psychike to nie ma chyba zaleznosci? ;)
    • nutka07 Re: brak @ 13.09.10, 11:16
      Odchudzasz sie, cwiczysz?
      Ja kiedys mialam czas, ze duzo cwiczylam i kiepsko jadlam, przez 6 tyg. nie mialam okresu.
      Moze poprostu stres. Albo przekwitasz, nie wiem w jakim wieku jestes.
      Do lekarza mozesz pojsc.
    • eat.clitoristwood Re: brak @ 13.09.10, 12:11
      Ech nie znacie się, @ to przecież małpka Eufemia, z tradycyjnej rodziny, do której należy m.in. słynna "motyla noga".
      • eat.clitoristwood Re: brak @ 13.09.10, 12:12
        Rozumiem, że małpka Eufemia zastępuje tutaj wulgarną menstruację.
        • six_a Re: brak @ 13.09.10, 13:50
          to menstruacja jest wulgarna?
          • eat.clitoristwood Re: brak @ 13.09.10, 14:33
            six_a napisała:
            > to menstruacja jest wulgarna?

U Żydów w każdym razie jest czymś nieczystym i babę chowią na ten czas w chałupie.
            Może autorka boi sę Zemsty Rabina?
            • nutka07 Re: brak @ 13.09.10, 14:43
              Kobieta, ktora chce czytac Koran podczas menstruacji musi uzywac rekawiczek.
            • six_a Re: brak @ 13.09.10, 22:27
              > U Żydów w każdym razie jest czymś nieczystym
              no ta, jak agora to i żydzi.
    • virtual_woman Re: brak @ 13.09.10, 12:15
      Iwona. Do lekarza zasuwaj.
    • iwona-nowa Re: brak @ 13.09.10, 12:25
      no chyba nie zagoszcze na forum na dłużej
      dziękuje za wszystkie odpowiedzi
      pozdawiam
      • reniatoja Re: brak @ 13.09.10, 12:32
        Po pierwsze do koleżanek, które "nie wiedzą" co to jest ta tajemnicza @. Bardzo dowcipne jesteście, normalnie spadłam z krzesła ze śmiechu, taki inteligentny cięty dowcip, naprawdę dawno nie czytałam niczego równie wysokich lotów.

Iwona, poczekaj trochę na pewno dostaniesz @. W kazdym razie ja bykm nie leciała od razu do gina (żarciki poproszę co to ten gin) z jednorazowym opóźnieniem. No ale ja nie mam tak regularnie, musiałabym co trzy miesiace biegać po lekarzach i pytac o możliwe przyczyny opóźnień.

Współczuję bardzo śmierci Męża.
        • zawszezabulinka Re: brak @ 13.09.10, 12:53
          kochanie, my nie jestesmy lekarzamy i wiemy tyle co ty. lekarz - jesli jestes madra dziewczynka
          • reniatoja Re: brak @ 13.09.10, 12:55
            Ale po pierwsze - po co od razu lekarz przy jednorazowym opóźnieniu miesiączki? Po drugie - jaki jest cel wyśmiewania się z dziewczyny? Bo nie napisała drukiem miesiaczka? Bo zadała głupie pytanie? Bo straciła meża i trzeba sobie na ten temat pożartować?
          • nutka07 Re: brak @ 13.09.10, 13:18
            I kto to pisze. Madra dziewczynka...
    • brzydal-is-me Re: brak @ 13.09.10, 12:52
      Ale chodzi ci że nie masz maili w skrzynce czy zagubiłaś gdzieś małpę w adresie?

Któż może pomóc, może jakiś informatyk ..:?
      • reniatoja Re: brak @ 13.09.10, 12:56
        następny błyskotliwy. Klękam przed takimi wyżynami normalnie.
    • stephanie.plum Re: brak @ 13.09.10, 13:02
      to może być przemęczenie, osłabienie, opóźniona reakcja organizmu na szok i stres, jakim przecież musiała być śmierć męża.
      ja bym pewnie poleciała do lekarza, gdyby spóźnienie jeszcze się przedłużało.
      przeszłaś / przechodzisz ciężkie chwile, masz dzieci, powinnaś się sobą zaopiekować, zadbać o siebie.

a złośliwcami się nie przejmuj. pewnie są rozczarowani, że Twój wątek nie dotyczy planowanych, bądź dokonywanych zdrad koleżeńsko małżeńskich, nie pada w nim pytanie, czy po seksie analnym można zajść w ciążę, ani co robić, jeśli ukochany chłopak na nasz widok spluwa siarczyście i przechodzi na drugą stronę ulicy.

ale to tak naprawdę poczciwi ludzie...
      ;-)
      trzymaj się!
      • strawberry84 Jestem porażona 13.09.10, 14:52
        poziomem zidiocenia co niektórych osób tu na forum. Czy Wy macie w sobie chodź odrobinę empatii? Bo o rozum już tych "błyskotliwych" nie podejrzewam.

Droga Iwono. To nie jest odpowiednie forum jak zauważyłaś na tego typu dyskusje, myślę, że lepiej było by zapytać na forum "Zdrowie kobiety". Nie chciała bym Cię martwić, ale prawda jest taka, że moja przyjaciółka przez 5 miesięcy nie wiedziała, że jest w ciąży, bo miała "miesiączki" (teraz już wie, że to były plamienia), a u Ciebie minęło około 4 miesięcy od ostatniego stosunku, więc na samym początku wyklucz ciąże robiąc zwykły test z apteki. Mimo wszystko proponuję jednak wizytę u ginekologa, chociaż rozumiem, że ciężko może być znaleźć na to czas, ale zdrowie teraz najważniejsze!

Współczuję straty męża.
        Pozdrawiam- Truskawa
        • six_a Re: Jestem porażona 13.09.10, 14:55
          choć mamy, ale ja mam na przykład niż humorystyczny.
          pszesz nie mogę ciągle szczytować.
        • alpepe Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:27
          a co powiesz o zidioceniu autorki, której słowo okres lub miesiączka przez klawiaturę nie przejdzie?
          • strawberry84 Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:42
            To taka "nowomoda" teraz. Wejdź sobie na forum Ciąża i poród, albo Dobry Poród, tam co drugi post zastępowany jest @ zamiast miesiączki. Nie mówię czy to dobrze, czy źle. Nie popieram ostracyzmu, a o to właśnie zakrawał ton części ludzi wypowiadających się na tym forum. Forum rządzi się swoimi prawami i wiele jest takich skrótów stosowanych w postach.
            • alpepe Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:55
              oj, nie nie, @ oznacza tam najczęściej drugie straszne słowo: SEKS!!!
              To też niektórym infantylnicom nie przechodzi przez klawiaturę. Ja zdrobnieniom i infantylnemu zastępowaniu dowolnego "wstydliwego" słowa przez "małpę" mówię zdecydowanie NIE!
              • nutka07 Re: Jestem porażona 13.09.10, 17:07
                A kurat seks, jest zastepowany 'przytulankiem'.
                • zoofka Re: Jestem porażona 13.09.10, 22:33
                  o to to. Przytulanko :)
          • reniatoja Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:50
            Alpepe, ale czemu się tak uczepiliście tej nieszczęsnej @? Co to ona pierwsza w całym internecie użyła tego symbolu jako skrótu myślowego? Naprawdę nie rozumiem czemu bidna iwona zbiera takie drwiny za coś, co setki ludzi w necie wykonuje codziennie. Pomijam już fakt, że rzeczywiście są osoby, które się krępują nazywać okres po imieniu i nie świadczy to wcale o ich zidioceniu tylko może o nieśmialosci, lub jakichś zwyczajach wyniesionych z domu, ze srodowiska, w ktorym o miesiaczkach nei wypadało mówić. To naprawdę takie zidiocenie? I taki wstyd kliknąc @ skoro wszystkie i tak wiecie o co chodzi??? Rozumiem, ze to moc z kosmosu pozwoliła Wam się domysleć, że to chodzi o miesiączkę, bo pierwszy raz w zyciu spotkałyście się z użyciem symbolu epoczty w takim kontekście.
            • alpepe Re: Jestem porażona 13.09.10, 16:00
              Ja Cię rozumiem, autorkę też, ale nie można być całe życie małą zahukaną dziewczynką. Skoro już tę miesiączkę ma, lub nie ma, to powinna też nazywać to po imieniu. Nikt jej przez ramię nie zagląda i się śmiać z niej nie będzie. Nienawidzę tego zakłamania. Seks ludzie uprawiają i to taki siaki, owaki, nawet by mi do głowy nie przyszło, że ktoś tak chce i robi, świństwa ludzie ludziom robią i to też takie, że mnie by do głowy nie przyszło, że można być tak wyrachowanym i podłym, ale nagle przy mowie o FIZJOLOGII takie zakłamanie.
              Okres. Miesiączka. Seks.
              Stało się coś? Komputer się spalił od wypowiedzenia normalnych ludzkich spraw?
              • reniatoja Re: Jestem porażona 13.09.10, 16:20
                Ale ja sądze, ze to nie wstyd powodował autorką (raczej niewielu jest już ludzi, którzy tak sie krępują do przesady), lecz wygoda, szybciej kliknąć @ niz pisać całe długie słowo miesiączka, skoro i tak wszyscy wiedzą co to znaczy. To tak jak wstawić :) zamiast pisać pałnym zdaniem uśmiecham sie do ciebie. Taka jakby ikonka zamiast. Emoty też Cię brzydzą? I anal zamiast seks analny i hejzamiast dzień dobry państwu? po prostu szybciej jest i tyle, nie ma co dorabiać ideologii do tego i jeździć po dziewczynie za coś co robią setki ludzi.
              • stephanie.plum Re: Jestem porażona 13.09.10, 16:32
                tak się składa, że mnie ów symbol używany zamiast wyrazu "miesiączka" też dość denerwuje.
                ale, ale.
                biorę wtedy głęboki oddech i powtarzam sobie, że jest wolność i nikt nie ma OBOWIĄZKU pisać "miesiączka", "okres" lub "seks" tylko dlatego, że ja mam taki a nie inny gust.
                i nie przyznaję sobie prawa do nazywania go z tego powodu zakłamanym idiotą, bo to gruba przesada.

poza tym takie epitety rzucane bez powodu są bardziej rażące niż to nieszczęsne @
            • maitresse.d.un.francais Re: Jestem porażona 13.09.10, 21:54
              Co to ona pierwsza w całym internecie użyła tego symbolu jako skrótu myślowego? Naprawdę nie rozumiem czemu bidna iwona

Odpowiem za siebie:

BO JA TO TUTAJ PO RAZ PIERWSZY ZOBACZYŁAM.
        • i.nes Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:39
          strawberry84 napisała:

> Droga Iwono. To nie jest odpowiednie forum

właśnie

poza tym jak się w ciągu ostatnich 2 lat było przynajmniej na 3 dietach i preparatach odchudzających, w tym ostatnio na drakońskiej diecie Dukana, to myślę że samemu można domyślić się przyczyn braku miesiączki - tak miesiączki, bo symbol @ jest stosowany w odniesieniu do poczty elektronicznej
          • strawberry84 Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:45
            i.nes napisała:
            > ratach odchudzających, w tym ostatnio na drakońskiej diecie Dukana, to myślę że

Pierwsze słyszę, że dieta Dukana jest drakońska. Znasz w ogóle jej założenia, czy tak strzelasz po prostu?
            • i.nes Re: Jestem porażona 13.09.10, 15:51
              strawberry84 napisała:

> Pierwsze słyszę, że dieta Dukana jest drakońska. Znasz w ogóle jej założenia, c
              > zy tak strzelasz po prostu?

Nie tylko znam założenia, ale również czytałam raport "Polityki". Szybkie chudnięcie jest nienaturalne i niezdrowe, o czym przekonała się moja koleżanka, gdy... zemdlała w pracy. Tak właśnie "zdrowo" przechodziła fazę uderzeniową.
    • dziabdzik Re: brak @ 13.09.10, 15:08
      Ciąża może być samoistna w wyniku działania midichlorianów, np Shmi Skywalker tak miała.
      • stephanie.plum Re: brak @ 13.09.10, 15:16
        no popatrz, a ja myślałam, że to był tylko film.
        • dziabdzik Re: brak @ 13.09.10, 15:24
          A on nie był na faktach?
          • stephanie.plum Re: brak @ 13.09.10, 15:26
            no... teraz, jak się nad tym głęboko zastanawiam...
            to w każdym razie postać Chewbakki na pewno była!

wzorowali się na mnie, cwaniaki.
            • dziabdzik Re: brak @ 14.09.10, 13:25
              Dużo ryczysz i masz włosy na klacie?
    • teletoobis Re: brak @ 13.09.10, 15:47
      Jesli nie jestes wiatropylna albo nie nawiedzil cie we snie Aniol Panski zwiastujac dobra nowine, to powinnas sie udac do lekarza.

Ku.rwa! czy to forum ginekologiczne jest?
      • reniatoja Re: brak @ 13.09.10, 15:58
        no forum Kobieta, dla kobiet jest, o sprawach kobiet, to raczej ku...wanie z powodu takiego tematu jest nie na miejscu skarbie mój najdroższy. Miesiaczka jest sprawą wybitnie kobiecą.

będę tu stała murem za tą dziewczyną, bo macie źle poukładane w głowach, zeby ją tak linczować naprawdę bez powodu.
        • teletoobis Re: brak @ 13.09.10, 17:38
          to po ch.uj sa fora tematyczne, o lekarzach nie wspominajac?
          No chyba ze tu sami lekarze pisza.
          Z moich obserwacji wynika, ze raczej pisza pacjenci. I to psychiatrow
          • maitresse.d.un.francais Re: brak @ 13.09.10, 21:56
            Z moich obserwacji wynika, ze raczej pisza pacjenci. I to psychiatrow

Jak zwykle jeden z dyżurnych "dowcipów" rodaków, beznadziejny.
            • teletoobis Re: brak @ 13.09.10, 22:55
              mnie sye tez nie podoba do-wcip o braku @
    • maitresse.d.un.francais myślałam, że chodzi o brak konta pocztowego 13.09.10, 21:51
      no ludzie!

MIESIĄCZKA! pryszczy dostaniecie, jak nazwiecie po imieniu?
    • magnusg Re: brak @ 13.09.10, 22:01
      w tym watku az roi sie od przykladow dla mojej tezy-femina feminae lupus est.
      • maitresse.d.un.francais Re: brak @ 13.09.10, 22:36
        magnusg napisał:

> w tym watku az roi sie od przykladow dla mojej tezy-femina feminae lupus est.

Teza wybitnie kreatywna, a jaka nowatorska...

• stephanie.plum Re: brak @ 13.09.10, 23:28
          że tak nieśmiało zapytam, nie mogłabyś raz dać sobie spokoju, maitresse?
          akurat w tym wypadku trudno nie przyznać przedmówcy racji.
          :*
          • maitresse.d.un.francais Re: brak @ 14.09.10, 21:50
            stephanie.plum napisała:

> że tak nieśmiało zapytam, nie mogłabyś raz dać sobie spokoju, maitresse?

ale jaki raz? sugerujesz, że odpowiadam na 100% postów?

może i merytorycznie ma rację, ale ja mam powody, żeby się go czepiać
            • stephanie.plum Re: brak @ 14.09.10, 21:59
              > ale jaki raz? sugerujesz, że odpowiadam na 100% postów?
              nie
              sugeruję tylko, że złość piękności szkodzi...

ale jak masz powody, to inna sprawa. :~)
        • magnusg Re: brak @ 14.09.10, 11:23
          Zastanow sie lepiej,dlaczego sobie nawzajem tak jedziecie z chamskimi tekstami?
    • wacikowa Re: brak @ 14.09.10, 22:11
      Stres. Tyle na teraz z tego co opisałaś.
      Ale nie minie Cię wizyta u ginekologa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka