dr.verte Re: Czym nie jest miłość? 19.09.10, 18:19 gwen75 napisał: > Kolega skopiował cały akapit chyba z Wikiipedii ;) > sh.holmes czy panna marple ? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Czym nie jest miłość? 19.09.10, 22:40 d > sh.holmes czy panna marple ? do takich drobiazgów wystarczy drogi Watson Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do Gwen 19.09.10, 18:34 > > To był tylko przykład (przyznaję - skrajny) pokazujący, że czasami można z grub > sza ocenić czyjąś zdolność do kochania. Ale nieadekwatny. Co mają Hitler i Stalin do niewinnej pracującej matki dzieciom, która nagle zapada np. na lękową, pytam się? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do Gwen 19.09.10, 18:35 gwen75 napisał: > > Moja mama mówi, że dużym. O tym annały milczą. > > Czyli wszystko co nie jest spisane jest nieprawdą ;P Wszystko co nie jest spisane jest NIEWIADOME. Mama nie mówi, że byli zdolni kochać, tylko że NIE WIEMY CZY BYLI. > > > Jak twierdzi mama "Skąd mam wied > > zieć, albo ten chłopak?" > > To w końcu posługujesz się swoim rozumiem, czy maminym? ;P Dwa posty napisałam w swoim imieniu, a mamę zacytowałam osobno otwarcie, ZAZNACZAJĄC, że to JEJ poglądy i wypowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do Gwen 19.09.10, 18:36 gwen75 napisał: > To był tylko przykład :) > Nieadekwatny i obraźliwy. Gdybym cię porównała z jakiegoś powodu z Hitlerem i Stalinem, jak byś się czuł? Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: Do Gwen 19.09.10, 22:16 > Ja na podstawie powszechnie znanych faktów wnioskuję, że z miłością to u nich s > trasznie marnie było. > A jakie to są te powszechnie znane fakty? Oczywiście chodzi mi o życie prywatne wyżej wymienionych. Odpowiedz Link Zgłoś
kalina.s Re: Czym nie jest miłość? 19.09.10, 23:27 na pewno nie jest niewidzeniem wad drugiej osoby. każdy ma wady - nawet ten, kogo kochamy. myślę, że miłość to widzenie tych wad i jednoczesne pokochanie ich. a jak sie nie widzi wad - to się trzeba mocno zastanowić, co to oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
nieznany_2 Re: Czym nie jest miłość? 20.09.10, 15:06 Miłość nie jest tym czym się wydaje. Co było prawdziwa miłością ocenisz już po fakcie kiedy spadną ci klapki z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś