Dodaj do ulubionych

praca i ja

22.09.10, 11:50
Jakis czas temu wywalili mnie z roboty, zaczalem wysylac cv i co sie okazalo, ze potrzebuja tylko do call center, z zadnej normalnej pracy nikt sie nie odezwal, a tu kredt trzeba splacac.
Zastanawiam sie co jest nie tak, czy zdjecie w cv czy zamalo podrasowalem cv?, moze w zainteresowaniach mam wpisane cos, co zle o mnie swiadczy. Juz sam nie wiem, chyba trzeba bedzie sie przelamac i isc do pracy tak dziwnej jaka jest tel. obsluga klienta.

chyba jestem jakis pechowy, bo na dodatek auto mi sie popsulo, jadac na jedna rozmowe i w salonie powiedzili mi, ze naprawa bedzie kosztowala 6k

Ps raz zaproszono mnie na rozmowe i sie dowiedzialem ze:
1. musze miec swoj samochod
2. nie beda mi placic za nic, chyba ze znajde klienta tto wtedy dadza mi kase.
i tak sie zastanawiam jak trzeba byc zdesperowanym, zeby isc do takiej roboty w ktorej sie nawet umowy nie ma.
Obserwuj wątek
    • hermina1984 Re: praca i ja 22.09.10, 12:00
      eeee tam gadasz :)
      ja znalazłam teraz pracę w ciągu 2 tygodni ( w zasadzie w ciągu trzech dni,bo przez 2 tyg miałam okres wypowiedzenia) i owszem zdarzyło mnie się kilka rozmów na call center,ale obecnie pracuję (bożż jak ja nie lubię tego słowa) w korporacji jako biurwa ,więc można spokojnie znaleźć pracę,trzeba tylko chcieć.
      Na poprzedniej rozmowie -IBM-zaproponowano mi umowę o dzieło,podobnie w Credit Suisse (wydawało mnie się,że to raczej szanujące się firmy),na rozmowie na przedstawiciela handlowego Orange,też kazano mi mieć własne auto i płacić za szkolenia... :/
      trza próbować.
    • soulshunter Re: praca i ja 22.09.10, 12:39
      a na budowach pytales? Tam zawsze potrzebne rece do pracy.
      • alpepe Re: praca i ja 22.09.10, 12:42
        damskie?
        • soulshunter Re: praca i ja 22.09.10, 12:45
          damskie rowniez. Czterdziestolatka nie ogladalas?
          • alpepe Re: praca i ja 22.09.10, 12:57
            niby ten troll pisze jako mężczyzna, ale styl ma kobiety.
            A czterdziestolatka to oglądałam przelotnie. Nie rozumiałam, jak można się zachwycać jakąś ramotą. Choć portret przodka był pierwszorzędny. No i ten łyżew Ugryź.
            • simply_z Re: praca i ja 22.09.10, 13:25
              bardzo fajny serial ,tak różny od dzisiejszych badziewnych produkcji ,
    • niebieski_lisek Re: praca i ja 22.09.10, 13:33
      Nie chce ciebie dobijać ale może twoje kwalifikacje są za słabe lun zbyt dużo ludzi ma kwalifikacje podobne do twoich?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka