Dodaj do ulubionych

chamska docina faceta

01.10.10, 10:44
Rozmowa luźna i bezpośrednia. Ja jemu że mam ochote żebyśmy dzisiaj się kochali. On mi że jest zmęczony a ja strasznie naciskam i powinnam dać spokój. Jakby był 10 lat młodszy to by się ze mną kochał cały miesiąc codziennie a teraz to tylko moze w weekendy bo reszte czasu jest zmeczony.
Co to do diaska ma być?! gdyby 10 lat temu... (od razu wizualizacje ktora byla taka szczesciara i miala go codziennie... .) po tym się zamknęłam i się nie odzywam do teraz. Nie rozumiem jak można być w stosunku do mnie takim chamem. W stosunku do ladnej i atrakcyjnej wykształconej kobiety.

Czym mu dokopać? pomożcie...
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: chamska docina faceta 01.10.10, 10:49
      puknij się

wibratorem lub w łeb, do wyboru.
      • reniatoja Re: chamska docina faceta 01.10.10, 10:52
        A ja zazdroszczę ;)
        • k-x Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:08
          reniatoja napisała:

> A ja zazdroszczę ;)

komu? czego? wibratora? czy, ze raz na tydzień ma szansę?
          • reniatoja Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:23
            niczego z tego, co wymieniła/eś. Zgaduj dalej.
            • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 15:09
              A co Twoj chce 3 razy dziennie?
    • merda Re: chamska docina faceta 01.10.10, 10:55
      Sprobuj mu dokopac, ale nie wiem czy jako kobieta dasz rade...Moze zacznij kopac od tylu...
    • horpyna4 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:00
      Sorry, ale nie kumam. Facet powiedział, że jest mniej wydolny, niż 10 lat temu - bywa, możliwości z wiekiem raczej maleją. Tylko gdzie tu chamstwo?
      • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:08
        10 lat temu ja miałam 14 lat.
        • k-x Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:11
          oto_ona_1 napisała:

> 10 lat temu ja miałam 14 lat.

no i? chcesz nadrobić stracone lata? może sie przechwala...:)
          • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:13
            On się przechwala... ja mu pokaże .pokaże mu i nie dam.
            • k-x Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:18
              oto_ona_1 napisała:

> On się przechwala... ja mu pokaże .pokaże mu i nie dam.

chyba długo nie wytrzymasz w tym postanowieniu? :)
    • ritsuko Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:03
      Idź do roboty, to też Ci się odechce :)
    • dzioucha_z_lasu Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:05
      Dosyp mu wiagry do herbaty

:)
    • k-x Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:07
      W stosunku do ladnej i atrakcyjnej wykształconej kobiety.

To ty? Żartujesz, coś ci brakuje w wykształceniu, skoro nie chce bzykać częściej, jak w weekendy. A może wtedy jego partnerka do bzykania obsługuje męża?
      • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:18
        nie nic mi nie brakuje.
        • raohszana Re: chamska docina faceta 01.10.10, 14:16
          Oprócz rozumu.
    • annataylor Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:18
      to nie jest chamstwo, tylko kulturalna odpowiedz, ze nie ma ochoty
      to ty sie chamsko zachowalas
    • zygfrytt Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:21
      Widać z tą atrakcyjnością coś nie teges Po kontakcie z taka babą każdemu by się odechciało. Uwierz ze są babki bez twojego rzekomego wykształcenia i atrakcyjności które postawiły by go na baczność.
      • alpepe Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:24
        pieprzysz bzdury.
        • zygfrytt Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:26
          A co twojemu tez nie chodzi?, uwierz jak by z jakąś twoja energiczną koleżanka się spotkał to nie miał by takich problemów. I był by jak maszynka przez 2 miesiące.

• alpepe Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:30
            w pewnym wieku wydolność seksualna spada, a jak jeszcze się ma nerwową pracę i masę kłopotów, to tak raz na tydzień starcza. Szczególnie przy stałej partnerce.
            • zygfrytt Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:33
              Tak to sobie tłumacz :)
            • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:35
              pewnie to prawda. Tylko że ja nie jestem się w stanie z tym pogodzić... bo przez pół roku chdził bez zarzutu, jak maszynka.
              • alpepe Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:38
                wymień na nowszy model lub witaj w realnym świecie. pewnie, że istnieją sexmachine, nawet sama znam kogoś, kto zna kobietę, co to 5 razy dziennie codziennie, a są po 30, ale to nie jest norma.
              • zygfrytt [...] 01.10.10, 11:45
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • six_a Re: chamska docina faceta 01.10.10, 11:43
      >Czym mu dokopać?
      córcia, bier łopatę i w łeb, pierw jego, potem siebie i spokój.
      święty.
    • kookardka Re: chamska docina faceta 01.10.10, 12:04
      A za co ?
    • sienmuza Re: chamska docina faceta 01.10.10, 12:07
      Nie rozumiem dlaczego jego szczerą odpowiedź uznałaś za chamstwo. Facetowi niełatwo się przyznać do niedyspozycji, on powiedział Ci wprost. Przy obecnym tempie życia, przepracowaniu, stresie, wydolność i libido spadają. I nie ma w tym nic dziwnego.
    • li_lah Re: chamska docina faceta 01.10.10, 13:17
      bzduraa facetom też się czasem nie chce i nie ma w tym nic złego. Tylko jak facet odmawia to jest wielkie halo, a kobiety ciągle odmawiają i faceci jakoś muszą to wytrzymać ;)
      • real.becwal Re: chamska docina faceta 01.10.10, 13:44
        a kobiety ciągle odmawiają ...

komu?????
        • oto_ona_1 Re: chamska docina faceta 01.10.10, 14:47
          no właśnie o co chodzi z tym odmawianiem przez kobiety?xD
    • kol.3 Re: chamska docina faceta 02.10.10, 07:56
      "Młodszy, dłużej będzie mógł" jak powiedziała moja koleżanka wychodząc za faceta młodszego od siebie.
      Zafunduj sobie pana młodszego od siebie, to będzie mógł zawsze, a zmęczonego faceta zostaw innej kobiecie, która zobaczy w nim także człowieka.
    • lolcia-olcia Re: chamska docina faceta 02.10.10, 10:03
      A nie pomyślałaś, że facet może być zmęczony, nie mieć ochoty ?
    • yannika Re: chamska docina faceta 02.10.10, 12:28
      Czekaj, czy ja dobrze rozumiem? Nie będzie miał seksu bo nie chciał uprawiać seksu?

Nie ogarniam tej logiki...
    • ritanova Re: chamska docina faceta 02.10.10, 13:55
      może go po prostu nudzisz... Pokaż mu, że jesteś atrakcyjna i , że nie jeden na jego miejscu chciałby nigdy nie wypuszczać cie z łóżka. nie nakłaniam do zdrady. ale odrobina niepewności działa cuuda
    • eastern-strix masakra 02.10.10, 17:04
      Ty sie zastanow,czego Ty chcesz. Bo facet jest z Toba szczery i to Cie boli? Jesli chodzi Ci wylacznie o seks, to mozesz zawsze poderwac zigolaka w dyskotece i to co tydzien innego! Najlepiej bezrobotnego,to zaden stres pracowniczy Wam nie przeszkodzi :)

A jesli Ty mu mowisz ze nie masz ochoty bo cos tam,to on tez ma leciec na forum z pytaniem jak Ci dokopac?

Coz, moj maz ma 35 lat, stresujaca prace i tak bywa,ze czasem seks jest tylko w weekendy. On mnie kocha i szanuje i gwiadke z nieba by mi dal,a ze taki a nie inny ma temperament to juz nie jego wina. No i ja szanuje to,ze jak w pracy jest zestresowany,to ma prawo byc zmeczony i oczekuje tulenia i buziaka a nie czarnej bielizny.

Mysle,ze jego stwierdzenie,ze jest zmeczony potraktowalas jako obelge,bo za bardzo to bierzesz do siebie. On Ci nie powiedzial,ze na niego nie dzialasz tylko szczerze,ze jest zmeczony.

Tak jak juz tu ktos napisal, puknij sie. Albo lepiej zastanow sie, dlaczego z nim jestes i czy jestes gotowa zaakcepowac to,ze jest odrebnym czlowiekiem z innym rytmem.
      • eastern-strix i dodam jeszcze,ze... 02.10.10, 17:19
        ... elementarna wiedza psychologiczna wystarczy, zeby zrozumiec, ze seks jest zawsze bardziej intensywny przez pierwsz 6-12 miesiecy. potem czestotliwosc spada, za to jakosc czesto sie poprawia :)

jesli stawiasz na ilosc, to obawiam sie,ze rozwiazaniem jest okresowa monogamia i nowy aprtner co 6-12 miechow :)

oczywiscie to nie zawsze tak dziala,ale we wspolczesnym spoleczenstwie taki schemat jest bardzo bardzo czesty
    • 3.14-roman Re: chamska docina faceta 02.10.10, 17:41
      Gdybyś nie była ładna ani wykształcona, to już można byłoby być w stosunku do Ciebie chamem?

A na marginesie, ja nie widzę tutaj chamstwa, facet po prostu Ci odmówił, może jest po prostu zestresowany albo przepracowany?
    • masher Re: chamska docina faceta 02.10.10, 17:49
      lol odmowil ci i tak cie to boli lol no ba no ba :D raz chlopa glowa boli i juz cham, impotent itd lol
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka