kitek_maly 10.10.10, 11:07 (tzn tych co tu się za takich uważają :P) Co jest lepsze - wyścigi F1 (z udziałem Kubicy) czy seks? :> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dystansownik Re: Do menczyzn 10.10.10, 11:52 > Co jest lepsze - wyścigi F1 (z udziałem Kubicy) czy seks? :> Seks też z udziałem Kubicy? To zależy czy w grę wchodziłby jeszcze udział chociaż jednej osoby płci przeciwnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: Do menczyzn 10.10.10, 11:57 Jako kobieta mysle, ze to zalezy od tego, jakiego ma sie partnera do seksu i jak jedzie Kubica ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:14 kitek_maly napisała: > Co jest lepsze - wyścigi F1 (z udziałem Kubicy) czy seks? :> seks podczas wyścigu :D Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:15 > seks podczas wyścigu :D > Z Kubicą? No to raczej zachowanie ryzykowne :D Jeszcze mu szybka w kasku mgłą zajdzie i co wtedy? Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:18 g.r.a.f.z.e.r.o napisał: > Z Kubicą? No to raczej zachowanie ryzykowne :D Jeszcze mu szybka w kasku mgłą z > ajdzie i co wtedy? głupiś, tzw. laska podczas pierwszych paru okrążeń to mogłoby być coś o ile ciągnąca nie ma za złe śledzenia ekranu tv :P Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:36 Haha, chyba nie trzeba pilnować, czy dobrze ciągnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:45 sundry napisała: > Haha, chyba nie trzeba pilnować, czy dobrze ciągnie:D nie trzeba jeśli potrafi :D Odpowiedz Link Zgłoś
suomi6 Re: Do menczyzn 10.10.10, 12:18 to masz podzielną uwagę...kobieta i wyścig :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: Do kobiet 10.10.10, 12:39 co jwst lepsze - Klan, Barwy Szczescia, Zlotopolscy, M jak marmolada, lub ch... wie co tam jeszcze puszczajom czy seks? Odpowiedz Link Zgłoś
kitek_maly Re: Do kobiet 10.10.10, 12:42 > co jwst lepsze - Klan, Barwy Szczescia, Zlotopolscy, M jak marmolada, lub ch... > wie co tam jeszcze puszczajom czy seks? ch... i seks w wielkim mieście :P Odpowiedz Link Zgłoś
silic Re: Do menczyzn 10.10.10, 13:23 F1 jest nudne - ciągle w tę samą stronę. W seksie jest przynajmniej urozmaicenie. Nie rozumiem tej podniety Kubicą. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: Do menczyzn 10.10.10, 19:44 A wyścigi F1 bez Kubicy (taka jak dziś), czy seks z Kubicą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
autokrata.fetyszysta Tak czy owak - dobrze jest sprawdzić... 14.10.10, 00:41 ...gumy przed startem ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: Tak czy owak - dobrze jest sprawdzić... 14.10.10, 00:47 tudziez hamulce Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: Do menczyzn 14.10.10, 04:36 a łobuziarko... zadajesz trudne pytania! juz były tu takie wątki jak byś napisała na forum mężczyzna to by ci odpowoiedzieli: kompromiś!!!!! a w praktyce: wyścig z szybkim seksem po każdym okrążeniu ;) niezłe numery... Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: Do menczyzn 14.10.10, 06:38 Z doświadczenia - szybki sex podczas walki Gołoty (czyli wiadomo jaki szybki :P) F1 - przy zmianie koła zawsze ma się te kilka sekund :P Odpowiedz Link Zgłoś
au_lait Re: Do menczyzn 14.10.10, 07:56 Kitek, pytanie jest tendencyjne. Kobiety również lubią F1, a całkiem sporo mężczyzn, w tym piszący te słowa, ma do rzeczonego zjawiska stosunek (nomen omen) obojętny. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: Do menczyzn 14.10.10, 08:08 sex z kubicą podczas wyścigów f1 oczywiście!! a co jest lepsze: k jak kupa czy klan? Odpowiedz Link Zgłoś