11.10.10, 17:12
Czy tam inna jesienna deprecha.:/
Mam wrażenie, że inni idą do przodu, a ja stoję w miejscu. Od jakiegoś czasu odpycham ludzi od siebie i robię się aspołeczna, wszyscy mnie wkurzają i nikogo nie lubię. Nie cierpię swojej pracy. Nie mam motywacji do działania, mam same pesymistyczne myśli i spada mi samoocena. Wszystko jest do kitu.

Dziękuję za uwagę, musiałam sobie ulżyć.

PS. Gdyby ktoś chciał się przyczepić, że marudzę, to Kombi czy Józef zakładają takie wątki co drugi dzień, więc ja raz na kwartał mam prawo.
Obserwuj wątek
    • pompeja Re: Dół 11.10.10, 17:27
      Polecam test ciążowy ;)

Już lepiej? :>
      • sid.leniwiec Re: Dół 11.10.10, 22:28
        A weź nie strasz!:)
    • teletoobis Re: Dół 11.10.10, 17:28
      Marudzisz :)

Ty wez sie umow z jakims facetem, idzcie na randke, posmiej sie....
        Eee tam...:P
    • raohszana Re: Dół 11.10.10, 17:30
      Chcesz flachę? Mam całe pół-piętro tym zastawione, czasem pomaga :)
      • pompeja Re: Dół 11.10.10, 17:33
        Skont masz? :>
        • simply_z Re: Dół 11.10.10, 17:44
          taka optymistka i z dołem?;)
          pamiętaj ,kazdy dół to znak ,ze czas na zmiany..diametralne.
        • raohszana Re: Dół 11.10.10, 17:48
          Z pokontnego źródła - kuleżonka przynieśli, własnej produkcji - ino cosik źle obliczyła i jej wyszło tak ze 10 litrów za dużo, to mie wcisła :D
          • pompeja Re: Dół 11.10.10, 17:55
            Ale bendzie impresa :D

(ja nie piję, ja obserwuję pijanych i później im opowiadam, co się działo :P)
            • raohszana Re: Dół 11.10.10, 17:57
              Taka biba, całego foruma sproszę :D

( A ja mam mocny łeb, więc popijam i też patrzę. Swoją drogą - siedzę kiedyś w pociągu, obok kolo wyjmuje telefon, dzwoni gdzieś i... - Maniek, Ty, weź mi opowiedz co ja wczoraj na imprezie robiłem! )
    • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:02
      Tulimy.:P

Zrób coś dla siebie. Ubieraj się kolorowo, jedz kolorowe jedzenie, a nawet zażyj kilka minut solarium. Poza tym zadbaj o porządek dookoła siebie. Słuchaj rytmicznej muzyki i rozświetl mieszkanie. Jeśli nie chcesz, to się zmuś. Serio.
      Buziak.;)
      • pompeja Re: Dół 11.10.10, 18:04
        Afe! Nie mówi się solarium tylko kąpiel słoneczna :P

Naoglądałaś się Teletubisiów z tym "Tuuuuliiiimyyyy"? :>
        • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:07
          pompeja napisała:

> Afe! Nie mówi się solarium tylko kąpiel słoneczna :P
          >

Dobra. Kąpiel słoneczna.:P

> Naoglądałaś się Teletubisiów z tym "Tuuuuliiiimyyyy"? :>

Mojemu 2-latkowi je pokazałam. Ale póki co nie oszalał na ich punkcie.:D
          • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:10
            Teletubisie są nędzne. Poszukaj czegoś innego.
            • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:13
              Dziad mały poza Królem Lwem niczego nie chce. Aaaa lubi jakiegoś zielonego misia z jutuba. Gummy bear.
              • pompeja Re: Dół 11.10.10, 18:21
                Ahahaha coś się mi przypomniało.
                Kiedyś znajomy został z dzieckiem koleżanki. Mały miał koło 2,5 roku. Gdy koleżanka wyszła młody zaczął biegać po salonie i drzeć się na cały głos "Kóóóóólwaaaa!". Znajomy nie wytrzymał i zadzwonił do niej, by naskarżyć, że jej syn go wyzywa. Okazało się, że młody chce Króla Lwa :D
                • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:22
                  Mój młody mówi podobnie.:D:D:D:D:
                  • kookardka Re: Dół 11.10.10, 19:33
                    o matko coś mnie ominęło ? Ty mamą jesteś ? :)
                    • menk.a Re: Dół 11.10.10, 22:26
                      Spokojnie. Jeszcze nie. :D Mówię o swoim siostrzeńcu. No jest prawie jakby mój.:D:D
                      • sid.leniwiec Re: Dół 12.10.10, 19:57
                        Menia, obczaiłam 5th Avenue i bardzo ładne, wiosną (bo jak dla mnie to bardziej wiosenny zapach) wezmę je pod uwagę.:)
              • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:22
                Dwulatek to już chyba powinien startować z Kubusiem Puchatkiem, hmmm ? Mój młody ominął ten etap. Obecnie mówi, że Kubuś to obciach. Na mini mini można coś znaleźć, np. "Małe zoo Lucy".
                • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:40
                  Na Kubusia kochanego nawet nie chce patrzeć. Tyle bajek mu było proponowanych. Wszystkie na nie.
                  • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:50
                    A może Elmo z ulicy sezamkowiej ?
                    • menk.a Re: Dół 11.10.10, 18:50
                      Tego chyba nie próbował. Trza mu zapodać.:D Elmo to ten niebieski czy czerwony?
                      • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:54
                        Elmo=czerwony, Grover=niebieski ! ;)
            • pompeja Re: Dół 11.10.10, 18:13
              Apsi dejzi też już zrobiła się do bani. Obecnie rządzą Bakugany, cokolwiek to jest :P

Króluje Tom i Dżery :D
          • pompeja Re: Dół 11.10.10, 18:12
            Kurcze, jakbym potrafiła wrzucać na jakiś serw filmiki to bym ci pokazała, jak moja kilkumiesięczna córa zaciesza się po cichaczu do telewizora, gdy tylko tinkipedzio coś tam powie ;)
        Do wszystkiego postaram się dostosować oprócz solarium.:)
    • maitresse.d.un.francais Re: Dół 11.10.10, 18:02
      sid.leniwiec napisała:

> Czy tam inna jesienna deprecha.:/
      > Mam wrażenie, że inni idą do przodu, a ja stoję w miejscu. Od jakiegoś czasu od
      > pycham ludzi od siebie i robię się aspołeczna, wszyscy mnie wkurzają i nikogo n
      > ie lubię. Nie cierpię swojej pracy.

Ja mam takie wrażenie permanentnie, pracy nie mam, a aspołeczna jestem całe życie.

Tak że nie rozśmieszaj mnie.
      • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:11
        Coś dzisiaj wisi w powietrzu. Ja też miałam dzień do bańki.
        • maitresse.d.un.francais Re: Dół 11.10.10, 18:15
          bijatyka napisała:

> Coś dzisiaj wisi w powietrzu. Ja też miałam dzień do bańki.

Dzień do bańki to ja miałam wczoraj z powodu posiadania cycków, patrz wątek "sweter".

• six_a Re: Dół 11.10.10, 18:15
      może to przez kenzo jungle, jeeej straszny zapach;)
      • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:23
        sidka się zdecydowała na perfumy ? Pytam, bo byłam nieobecna....
        • six_a Re: Dół 11.10.10, 18:49
          chyba w końcu na inne, ale ten zapach jej się podobał. a jest tak maksymalnie duszący, że paść można.
          • bijatyka Re: Dół 11.10.10, 18:51
            Kurcze, a ja niechcący psiuknęłam się allure i też jakoś w tym czasie mi się humor zje.bawszy.
            Coś w tym będzie. Wyrzucę.
        • agaoki Re: Dół 11.10.10, 18:54
          kurde, mam to samo. brak stałej pracy, a tej niestałej mało i takie to wszystko niepewne (chociaż akurat lubię to, co robię). oszczędności topnieją...
          chciałabym robić to co robię na umowę o pracy, ale to niemożliwe...:( mam wrażenie, że nic innego nie umiem. ogłoszenia w necie mnie dobijają. zawsze jakiś wymóg, którego nie spełniam... :((
          na studia nie mam kasy. może jakiś kurs... ale nie wiem jaki i gdzie...

ech...
        • sid.leniwiec Re: Dół 11.10.10, 22:27
          No chyba jednak Code Armaniego będę brała, to Jungle po kilku dniach zaczęło mi doskwierać, chociaż pierwsze wrażenie było bombowe. Myślicie, że jak odstawię, to będzie lepiej?:)
          • bijatyka Re: Dół 12.10.10, 09:54
            Odstaw koniecznie. A code jest najlepszy. Mam teraz przerwę od tych perfum, ale natychmiast zakupuję nowe. Poznamy się w tramwaju po zapachu !
            • sid.leniwiec Re: Dół 12.10.10, 19:55
              No właśnie, miałam próbkę Code gdzieś tak 3 lata temu i stwierdziłam, że bardzo ładne, ale za bardzo pudrowe. Ale chyba do nich dorosłam.:)
    • zetka50 Re: Dół 11.10.10, 19:52
      co Wy macie do jesieni ona jest piękna :)
      • sid.leniwiec Re: Dół 11.10.10, 22:25
        A weź idź!
    • daniel.27 Re: Dół 11.10.10, 20:05
      ktoś doradził mi tu kilka dni temu - ciesz się że nie jesteś trędowata z kalkuty - jakoś tak to szło :))
      też czasem mam chwile zwątpienia, odechciewa się wszystkiegi w ogóle wszystko jest do dupy, ale trochę jak tak o tym pomyśle to potem mi przechodzi..
      życzę powrotu do normalności:)))
    • oposka Re: Dół 11.10.10, 20:27
      ...urwa mać !!! tez mam doła , właśnie zlew przepchałam za chiny ludowe nie mogę tego badziewia skręcić ale najważniejsze , że woda już spływa :O) dumna jestem z siebie no ...
      a teraz siedzę oglądam "Słodki Listopad" i ryczę jak bóbr bo do (_._) mam dzień :(((
      a i jeszcze nie mam z kim pogadać i poużalać się , więc dawaj tą flachę bo mnie coś trafi za chwilę
    • oposka Re: Dół 11.10.10, 20:33
      ..urwa mać !!! tez mam doła , właśnie zlew przepchałam za chiny ludowe nie mogę tego badziewia skręcić ale najważniejsze , że woda już spływa :O) dumna jestem z siebie no ...
      a teraz siedzę oglądam "Słodki Listopad" i ryczę jak bóbr bo do (_._) mam dzień :(((
      a i jeszcze nie mam z kim pogadać i poużalać się , więc dawaj tą flachę bo mnie coś trafi za chwilę
      • sid.leniwiec Re: Dół 11.10.10, 22:25
        Na doła ogląda "Słodki listopad"... Ale żeś wymyśliła!
        • oposka Re: Dół 12.10.10, 09:48
          No ja na nim zawsze ryczę fakt tylko w momentach .... ale to tez się liczy
    • sid.leniwiec Re: Dół 11.10.10, 22:24
      Dzięki Wam ludzie dobrej woli za słowa otuchy. Wygadałam się, wypiłam kieliszek wina (no dobra, dwa) i trochę mi lepiej.:)
    • hermina1984 Re: Dół 12.10.10, 09:58
      Witaj w klubie :(
      Maaaasakra jakaś,muszę sobie jakiś Deprim kupić tudzież inne świństwo....bo normalnie ostatnio jestem zołzą nawet dla osób na których mi zależy :( babcia,przyjaciele,facet-oni niestety najmocniej odczuwają mój podły nastrój :(
      • sid.leniwiec Re: Dół 12.10.10, 19:55
        A do wiosny taaak daleko.:/
    • lew_ Re: Dół 12.10.10, 20:23
      Sid poszukaj sobie faceta ,a odzyjesz....samotni zawsze maja dola:)
    • lew_ Re: Dół 12.10.10, 20:24
      Sid poszukaj sobie faceta a odzyjesz:) samotni maja zawsze dola:)
      • sid.leniwiec Re: Dół 12.10.10, 20:26
        Patrz, a ja spotykam się z kimś i mimo tego szczęście i światłość na mnie nie spłynęły.
        Samotność to stan umysłu, można być samotnym, po prostu samym, albo wolnym. Ostatnie najlepsze.:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka