lacido 16.10.10, 23:46 co o nich myślicie? ostatnio jeden pan próbował mnie przekonać, że to oznaka iż mężczyzna dba o siebie i tak sobie myślę, że jako kobieta, która nie nosi takich ozdób chyba jestem zaniedbana ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:49 Ani mi się to podoba ani uważam za męskie. A już bawi mnie idea noszenia bransoletki jako znak zadbania :D W młodym wieku, jakieś skórzane, proste - to tak, ale u starszego faceta? Chyba, że awangardowy artysta i mu podpasują do stroju - bo normalnie facet to do czego ma nosić? A jakie bransoletki miał ten pan? :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:50 nie wnikałam za bardzo byłam w połowie butelki wina ;) ale ta bransoletka była taka nie sztywna, niemal jak kobieca jakby srebrna i artysta toto nie był ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:56 Wino było bardziej interesujące :D Wiesz, może to jak w dowcipie starym: Spotyka się dwóch kumpli i jeden zauważa kolczyk w uchu drugiego, więc pyta: - Ej, od kiedy Ty nosisz kolczyk?! - Odkąd żona w samochodzie znalazła! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:01 I potem pójdzie i rozpowie, żeś go przez biżu olała i tylko wino wyżłopała w większej części przy jego wywodach :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:03 wino sama kupiłam to jak miałam nie żłopać :D a z tym olaniem to może i tak być :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:06 A jakież to wino było? :D Nie dałaś się "wyrwać" na bransoletę - bo była nie z włosów! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07 czerwone, półsłodkie i dalej nie pamiętam ;) no nie urzekła mnie ta bransoletka :) żeby to jeszcze był jakiś maczo a to taki niby niepozorny cz-k Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:15 Dobłe wino, masz jeszcze? Jakby to był macho z prawem jazdy, samochodem, pracą i z Egiptu to byś i z bransoletami brała, przyznaj no się! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17 prawko ma, auto niezłe też i nawet kolorek skóry jak z Egiptu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:18 I Ty nie chcesz?! Rozwalisz józkowo-kombiową teorię! Albo jesteś naiwna i jeszcze Ci się priorytety zmienią! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:22 Zawsze możesz zadzwonić po namyśle i rzec: Urzekła mnię bransoleta twa! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:23 e no tak to nie bardzo chyba, od razu zwietrzy że coś nie tak ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:24 Aż taki yntelygięt, że wyczuje? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:25 ano tak tym bardziej ta bransoleta zastanawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:27 Hym, hym... Może to taki trend w jego męskim stadzie? :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31 To może damskie mu tak rzekło? :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33 :DDD coś może być, ludzie co go lepiej znają ciągle mi mówią że jeszcze nie znam jego prawdziwego oblicza ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35 Ty uważaj, bo Ci stanik zawinie! :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:36 dobrze gadasz, choć na cienie się nie połakomił ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:54 A bo on nieśmiały i cienie pożycza po czwartej randce :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:51 męska biżuteria składa się z dwóch elementów: - elegancki zegarek na rękę - obrączka innego rodzaju biżuteria to jak dla mnie już fanaberia :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:56 żyjemy w XXI wieku, to jakiego ktoś jest rodu czy herbu, czy wywodzi się z arystokracji czy jest potomkiem chłopa pańszczyźnianego nie ma żadnego znaczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:58 gdybym była, to dla Mnie (pojechałam jak Ali :D hehe) by miało :) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:02 może jesteś, nazwiska chłopskiego raczej nie masz ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:09 > gdybym była, to dla Mnie (pojechałam jak Ali :D hehe) by miało :) Przecież w dzisiejszych czasach na dobrą sprawę większość ludzi by się u siebie doszukała jakichś szlacheckich korzeni. Tylko kogo to tak naprawdę dziś obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:10 mówię jeszcze raz, gdybym byłą spokrewniona z takim jednym królem to by mnie to obchodziło :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:13 > mówię jeszcze raz, gdybym byłą spokrewniona z takim jednym królem to by mnie to > obchodziło :) Czemu? Na dobrą sprawę w jakimś stopniu wszyscy jesteśmy spokrewnieni, bo wywodzimy się od tego samego organizmu jednokomórkowego, który przez miliony lat mutował aż doszło do kolejnego ewolucyjnego rzutu kostką jakim są ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:15 błękitna krew i te sprawy ;) pokrewieństwo z amebą mnie nie interesuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17 Jaka błękitna krew? Przecież to najgorszy shit genetyczny, bo przez pokolenia ograniczano u nich dywersyfikację materiału. Zresztą nie ma nic gorszego niż ludzie którzy z samej racji urodzenia czują się lepsi od innych. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19 uu jakieś kompleksiki wychodzą? o byciu lepszym nic nie pisałam :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:29 > uu jakieś kompleksiki wychodzą? o byciu lepszym nic nie pisałam :) Jakie kompleksiki, jakby mi się chciało, to bym nawet mógł mój herb rodowy znaleźć, bo gdzieś jakiś miałem (starsze pokolenia mojej rodziny lubiły się tym podniecać). Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31 co nie zmienia faktu ze ja o byciu lepszym nic nie pisałam :) nie mniej nie miałabym nic przeciwko żeby zameczek niedaleko mnie kazał się siedzibą rodową sprzed lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:34 > nie mniej nie miałabym nic przeciwko żeby zameczek niedaleko mnie kazał się sie > dzibą rodową sprzed lat ;) Ta i pewnie jeszcze myślałabyś, że Ci ktoś ją odda? Nie mówiąc o tym, że pewnie znalazłoby się z 20 innych współspadkobierców. :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35 ee no co Ty skąd ja bym kasiorę wzięła na renowację ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35 Taa... Bier moje spadki po Dąbrowskiej, chcesz? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19 I to mówi ktoś, kto wrzucił Lulu w ava :P Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:27 > I to mówi ktoś, kto wrzucił Lulu w ava :P Bo ja tą postać lubię za charakter, a nie to kim jest. O człowieku świadczą czyny. :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:29 I on taaakieee dobre uczynki czynił, ta? Charakter też ma spaczony, tak na moje oko - zdrowo nierówno pod sufitem :) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:32 > I on taaakieee dobre uczynki czynił, ta? Charakter też ma spaczony, tak na moje > oko - zdrowo nierówno pod sufitem :) A kto powiedział, że o dobre uczynki chodzi. :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33 A, to lubisz spaczonych morderców nurzających się we krwi niewinnych? Panimaju teraz :D Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:37 > A, to lubisz spaczonych morderców nurzających się we krwi niewinnych? Panimaju > teraz :D Nie mów, że na Tobie nawet Kira z DN nie robił w miarę pozytywnego wrażenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:55 Light to mi fizycznie pasował i podoba mi się jego inteligencja - ale tylko w pierwszej serii, potem zrobili z niego bezmyślnego mordercę, który dał się podejść kretyńskiemu szczeniakowi ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07 > męska biżuteria składa się z dwóch elementów: > - elegancki zegarek na rękę > - obrączka > > innego rodzaju biżuteria to jak dla mnie już fanaberia :) Mam dokładnie takie samo zdanie w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:09 znaczy moje zaskoczenie nie było odosobnione ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:10 > znaczy moje zaskoczenie nie było odosobnione ;) Większość ludzi jakich zdanie w tym zakresie znam, uznaje, że jedyną biżuterią na jaką facet powinien sobie pozwolić, to zegarek i obrączka. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:11 hehe już myślałam że wyszłam na prowincjonalną gąskę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:14 Neee, po prostu nie masz kontaktu z mołodzieżcami - teraz to modne, żeby chłopaczek nosił pierdzionki, łańcuszki, przypinki, pieszczochy :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:16 z młodzieżą mam, ale taka do 15 lat takich ozdób nie nosi :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17 Raczej nie, później im odbija i się obwieszają i robią na nie wiadomo kogo :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19 czyli nie ten target albo za młodzi albo za starzy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:21 Albo z bransoletkami! ;) No nie wygodzi Ci :P Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:24 ej no bo czułabym się zaniedbana przy takim, on nosi a ja nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:25 Miałabyś motywację coby zadbać o siebie bardziej i kupić ze trzy! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:26 ło matko kolejna rzecz, o której musiałabym rano pamiętać: bransolety włóż ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:30 To trza kupić takie dość ścisłe - raz założysz i noszą się same :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31 jak hinduski na nogach - zaspawane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33 Właśnie! I zawsze jest na czym klucze zawiesić, coby nie zgubić! Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07 do zmukłego i w dżinsach pasują ja lubię bransoletki - na swoich rękach:) na męskich - musoałabym ocenić, pewnie zależy gdzie ale z reguły ok - tylko raczej pan do... hm... 23 lat ? ;D Odpowiedz Link Zgłoś
sokoll1 Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:39 żartujesz! no proszę Cię Lacido! Nie zadawaj się z nim... daj mu lusterko i wiesz... jemu to wystarczy, sorry.... Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: męskie bransoletki 17.10.10, 01:09 moj znajomy nosil taka bransoletke..prezent od dziewczyny;) Odpowiedz Link Zgłoś