Dodaj do ulubionych

męskie bransoletki

16.10.10, 23:46
co o nich myślicie?
ostatnio jeden pan próbował mnie przekonać, że to oznaka iż mężczyzna dba o siebie i tak sobie myślę, że jako kobieta, która nie nosi takich ozdób chyba jestem zaniedbana ;)
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:49
      Ani mi się to podoba ani uważam za męskie. A już bawi mnie idea noszenia bransoletki jako znak zadbania :D
      W młodym wieku, jakieś skórzane, proste - to tak, ale u starszego faceta? Chyba, że awangardowy artysta i mu podpasują do stroju - bo normalnie facet to do czego ma nosić?
      A jakie bransoletki miał ten pan? :D
      • lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:50
        nie wnikałam za bardzo byłam w połowie butelki wina ;) ale ta bransoletka była taka nie sztywna, niemal jak kobieca jakby srebrna i artysta toto nie był ;)
        • raohszana Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:56
          Wino było bardziej interesujące :D
          Wiesz, może to jak w dowcipie starym:
          Spotyka się dwóch kumpli i jeden zauważa kolczyk w uchu drugiego, więc pyta:
          - Ej, od kiedy Ty nosisz kolczyk?!
          - Odkąd żona w samochodzie znalazła!
          • lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:57
            hehe
            odpada kawaler :)
            • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:01
              I potem pójdzie i rozpowie, żeś go przez biżu olała i tylko wino wyżłopała w większej części przy jego wywodach :D
              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:03
                wino sama kupiłam to jak miałam nie żłopać :D a z tym olaniem to może i tak być :P
                • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:06
                  A jakież to wino było? :D
                  Nie dałaś się "wyrwać" na bransoletę - bo była nie z włosów!
                  • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07
                    czerwone, półsłodkie i dalej nie pamiętam ;)
                    no nie urzekła mnie ta bransoletka :) żeby to jeszcze był jakiś maczo a to taki niby niepozorny cz-k
                    • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:15
                      Dobłe wino, masz jeszcze?

Jakby to był macho z prawem jazdy, samochodem, pracą i z Egiptu to byś i z bransoletami brała, przyznaj no się! ;)
                      • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17
                        prawko ma, auto niezłe też i nawet kolorek skóry jak z Egiptu ;)
                        • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:18
                          I Ty nie chcesz?! Rozwalisz józkowo-kombiową teorię!
                          Albo jesteś naiwna i jeszcze Ci się priorytety zmienią!
                          • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:21
                            aj no może się jeszcze namyśle ;)
                            • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:22
                              Zawsze możesz zadzwonić po namyśle i rzec: Urzekła mnię bransoleta twa! ;)
                              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:23
                                e no tak to nie bardzo chyba, od razu zwietrzy że coś nie tak ;)
                                • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:24
                                  Aż taki yntelygięt, że wyczuje? ;)
                                  • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:25
                                    ano tak tym bardziej ta bransoleta zastanawia :)
                                    • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:27
                                      Hym, hym... Może to taki trend w jego męskim stadzie? :)
                                      • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:29
                                        on nie ma męskiego stada :)
                                        • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31
                                          To może damskie mu tak rzekło? :)
                                          • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33
                                            :DDD
                                            coś może być, ludzie co go lepiej znają ciągle mi mówią że jeszcze nie znam jego prawdziwego oblicza ;)
                                            • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35
                                              Ty uważaj, bo Ci stanik zawinie! :D
                                              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:36
                                                dobrze gadasz, choć na cienie się nie połakomił ;)
                                                • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:54
                                                  A bo on nieśmiały i cienie pożycza po czwartej randce :D
    • jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:51
      męska biżuteria składa się z dwóch elementów:
      - elegancki zegarek na rękę
      - obrączka

innego rodzaju biżuteria to jak dla mnie już fanaberia :)
      • lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:54
        nawet sygnet rodowy? :)
        • jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:56
          żyjemy w XXI wieku, to jakiego ktoś jest rodu czy herbu, czy wywodzi się z arystokracji czy jest potomkiem chłopa pańszczyźnianego nie ma żadnego znaczenia :)
          • lacido Re: męskie bransoletki 16.10.10, 23:58
            gdybym była, to dla Mnie (pojechałam jak Ali :D hehe) by miało :)
            • jan_hus_na_stosie Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:02
              może jesteś, nazwiska chłopskiego raczej nie masz ;)
              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:04
                ano może :)
            • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:09
              > gdybym była, to dla Mnie (pojechałam jak Ali :D hehe) by miało :)

Przecież w dzisiejszych czasach na dobrą sprawę większość ludzi by się u siebie doszukała jakichś szlacheckich korzeni. Tylko kogo to tak naprawdę dziś obchodzi?
              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:10
                mówię jeszcze raz, gdybym byłą spokrewniona z takim jednym królem to by mnie to obchodziło :)
                • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:13
                  > mówię jeszcze raz, gdybym byłą spokrewniona z takim jednym królem to by mnie to
                  > obchodziło :)

Czemu? Na dobrą sprawę w jakimś stopniu wszyscy jesteśmy spokrewnieni, bo wywodzimy się od tego samego organizmu jednokomórkowego, który przez miliony lat mutował aż doszło do kolejnego ewolucyjnego rzutu kostką jakim są ludzie.
                  • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:15
                    błękitna krew i te sprawy ;)
                    pokrewieństwo z amebą mnie nie interesuje ;)
                    • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17
                      Jaka błękitna krew? Przecież to najgorszy shit genetyczny, bo przez pokolenia ograniczano u nich dywersyfikację materiału. Zresztą nie ma nic gorszego niż ludzie którzy z samej racji urodzenia czują się lepsi od innych. :)
                      • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19
                        uu jakieś kompleksiki wychodzą? o byciu lepszym nic nie pisałam :)
                        • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:29
                          > uu jakieś kompleksiki wychodzą? o byciu lepszym nic nie pisałam :)

Jakie kompleksiki, jakby mi się chciało, to bym nawet mógł mój herb rodowy znaleźć, bo gdzieś jakiś miałem (starsze pokolenia mojej rodziny lubiły się tym podniecać).
                          • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31
                            co nie zmienia faktu ze ja o byciu lepszym nic nie pisałam :)
                            nie mniej nie miałabym nic przeciwko żeby zameczek niedaleko mnie kazał się siedzibą rodową sprzed lat ;)
                            • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:34
                              > nie mniej nie miałabym nic przeciwko żeby zameczek niedaleko mnie kazał się sie
                              > dzibą rodową sprzed lat ;)

Ta i pewnie jeszcze myślałabyś, że Ci ktoś ją odda? Nie mówiąc o tym, że pewnie znalazłoby się z 20 innych współspadkobierców. :D
                              • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35
                                ee no co Ty skąd ja bym kasiorę wzięła na renowację ;)
                              • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:35
                                Taa... Bier moje spadki po Dąbrowskiej, chcesz? :D
                      • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19
                        I to mówi ktoś, kto wrzucił Lulu w ava :P
                        • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:27
                          > I to mówi ktoś, kto wrzucił Lulu w ava :P

Bo ja tą postać lubię za charakter, a nie to kim jest. O człowieku świadczą czyny. :)
                          • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:29
                            I on taaakieee dobre uczynki czynił, ta? Charakter też ma spaczony, tak na moje oko - zdrowo nierówno pod sufitem :)
                            • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:32
                              > I on taaakieee dobre uczynki czynił, ta? Charakter też ma spaczony, tak na moje
                              > oko - zdrowo nierówno pod sufitem :)

A kto powiedział, że o dobre uczynki chodzi. :D
                              • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33
                                A, to lubisz spaczonych morderców nurzających się we krwi niewinnych? Panimaju teraz :D
                                • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:37
                                  > A, to lubisz spaczonych morderców nurzających się we krwi niewinnych? Panimaju
                                  > teraz :D

Nie mów, że na Tobie nawet Kira z DN nie robił w miarę pozytywnego wrażenia. ;)
                                  • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:55
                                    Light to mi fizycznie pasował i podoba mi się jego inteligencja - ale tylko w pierwszej serii, potem zrobili z niego bezmyślnego mordercę, który dał się podejść kretyńskiemu szczeniakowi ^^
      • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07
        > męska biżuteria składa się z dwóch elementów:
        > - elegancki zegarek na rękę
        > - obrączka
        >
        > innego rodzaju biżuteria to jak dla mnie już fanaberia :)

Mam dokładnie takie samo zdanie w tej kwestii.
        • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:09
          znaczy moje zaskoczenie nie było odosobnione ;)
          • dystansownik Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:10
            > znaczy moje zaskoczenie nie było odosobnione ;)

Większość ludzi jakich zdanie w tym zakresie znam, uznaje, że jedyną biżuterią na jaką facet powinien sobie pozwolić, to zegarek i obrączka.
            • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:11
              hehe już myślałam że wyszłam na prowincjonalną gąskę ;)
              • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:14
                Neee, po prostu nie masz kontaktu z mołodzieżcami - teraz to modne, żeby chłopaczek nosił pierdzionki, łańcuszki, przypinki, pieszczochy :D
                • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:16
                  z młodzieżą mam, ale taka do 15 lat takich ozdób nie nosi :)
                  • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:17
                    Raczej nie, później im odbija i się obwieszają i robią na nie wiadomo kogo :)
                    • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:19
                      czyli nie ten target albo za młodzi albo za starzy ;)
                      • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:21
                        Albo z bransoletkami! ;) No nie wygodzi Ci :P
                        • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:24
                          ej no bo czułabym się zaniedbana przy takim, on nosi a ja nie ;)
                          • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:25
                            Miałabyś motywację coby zadbać o siebie bardziej i kupić ze trzy!
                            • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:26
                              ło matko kolejna rzecz, o której musiałabym rano pamiętać: bransolety włóż ;)
                              • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:30
                                To trza kupić takie dość ścisłe - raz założysz i noszą się same :D
                                • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:31
                                  jak hinduski na nogach - zaspawane ;)
                                  • raohszana Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:33
                                    Właśnie! I zawsze jest na czym klucze zawiesić, coby nie zgubić!
    • sokoll1 Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:07
      do zmukłego i w dżinsach pasują
      ja lubię bransoletki - na swoich rękach:)
      na męskich - musoałabym ocenić, pewnie zależy gdzie
      ale z reguły ok - tylko raczej pan do... hm... 23 lat ? ;D
      • lacido Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:09
        he he chyba razy dwa :D
        • sokoll1 Re: męskie bransoletki 17.10.10, 00:39
          żartujesz!
          no proszę Cię Lacido!
          Nie zadawaj się z nim... daj mu lusterko i wiesz... jemu to wystarczy, sorry....
          • simply_z Re: męskie bransoletki 17.10.10, 01:09
            moj znajomy nosil taka bransoletke..prezent od dziewczyny;)
            • sokoll1 Re: męskie bransoletki 17.10.10, 01:10
              wiek rysopis ilość zer na koncie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka