negishi 03.04.04, 19:31 doradzcie. warto wydac 25 $ na to: ? www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V226143.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aguirre_gniew_bozy Re: victorias secret 03.04.04, 19:34 negishi napisała: > doradzcie. warto wydac 25 $ na to: ? > > www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V226143.jpg Taka dupa za 25 dolców a Ty się jeszcze zastanawiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
moniorek1 Re: victorias secret 03.04.04, 20:28 Cos tanio jak na ta firme.Co do kupna, jak masz taka figurke jak ta modelka to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolyta Re: victorias secret 04.04.04, 18:21 VS ma dosc niedobra opinie jesli chodzi o trwalosc wyrobow. Ponadto niedawno byla afera - tutejszy odpowiednik Sanepidu badal bielizne i okazalo sie, ze majteczki tejze firmy nosily slady noszenia (klientki np. zwracaly bielizne, sklepi ja przyjmowal z powrotem i zaopatrywawszy w nowa metke wystawial do sprzedazy. Ja wiem ze nie majteczki pokaZujesz, ale jakos nie moge sie przemoc zeby cokolwiek tam kupic. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinia Re: victorias secret 04.04.04, 18:41 Pfui... to faktycznie brzmi odrzucajaco :) Ja doswiadczenia w zakupach z vs nie mam, wiec sie nie wypowiem Wlasnie zajrzalam na strone i np: www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V235882.jpg www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V236256.jpg oba zestawy bardzo mi sie podobaja, i dodam, ze w h&m sa bardzo podobne pizamki, za podobna albo nizsza cene, a o naprawde dobrej jakosci. Mam taka rozowa pizame ze snoopym, piore w pralce, jeszcze zadna nitka nie poszla. :) Odpowiedz Link Zgłoś
staua Re: victorias secret 05.04.04, 16:13 Ja mysle, ze jesli podobaja Ci sie te rzeczy, to kup. Jak na VS to calkiem normalna cena. Kupuje tam, wysylkowo na ogol i wszystko jest fabrycznie zafoliowane, jak przychodzi, wiec problem brudu odpada, ale z trwaloscia faktycznie jest tak sobie - a przynajmniej oczekiwalabym lepszej. Wyszly mi fiszbiny z bardzo ladnego, satynowego staniczka po ok. roku (np. z Triumpha, Huit lub Palmers nie wyszly nigdy). Myslala, ze moze to dlatego, ze nie stosowalam sie dokladnie do przepisow prania, wiec kupilam drugi taki stanik i daje im druga szanse :-)) Odpowiedz Link Zgłoś