Dodaj do ulubionych

victorias secret

03.04.04, 19:31
doradzcie. warto wydac 25 $ na to: ?

www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V226143.jpg
Obserwuj wątek
    • aguirre_gniew_bozy Re: victorias secret 03.04.04, 19:34
      negishi napisała:

> doradzcie. warto wydac 25 $ na to: ?
      >
      > www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V226143.jpg

Taka dupa za 25 dolców a Ty się jeszcze zastanawiasz.
      • moniorek1 Re: victorias secret 03.04.04, 20:28
        Cos tanio jak na ta firme.Co do kupna, jak masz taka figurke jak ta modelka to
        czemu nie.
    • lolyta Re: victorias secret 04.04.04, 18:21
      VS ma dosc niedobra opinie jesli chodzi o trwalosc wyrobow. Ponadto niedawno
      byla afera - tutejszy odpowiednik Sanepidu badal bielizne i okazalo sie, ze
      majteczki tejze firmy nosily slady noszenia (klientki np. zwracaly bielizne,
      sklepi ja przyjmowal z powrotem i zaopatrywawszy w nowa metke wystawial do
      sprzedazy. Ja wiem ze nie majteczki pokaZujesz, ale jakos nie moge sie przemoc
      zeby cokolwiek tam kupic.
      • balbinia Re: victorias secret 04.04.04, 18:41
        Pfui... to faktycznie brzmi odrzucajaco :)
        Ja doswiadczenia w zakupach z vs nie mam, wiec sie nie wypowiem
        Wlasnie zajrzalam na strone i np:

www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V235882.jpg
        www2.victoriassecret.com/images/prodlgvw/V236256.jpg
        oba zestawy bardzo mi sie podobaja, i dodam, ze w h&m sa bardzo podobne
        pizamki, za podobna albo nizsza cene, a o naprawde dobrej jakosci. Mam taka
        rozowa pizame ze snoopym, piore w pralce, jeszcze zadna nitka nie poszla. :)
      • lunatica Re: victorias secret 04.04.04, 18:50
        ale brednie!
        • staua Re: victorias secret 05.04.04, 16:13
          Ja mysle, ze jesli podobaja Ci sie te rzeczy, to kup. Jak na VS to calkiem
          normalna cena.
          Kupuje tam, wysylkowo na ogol i wszystko jest fabrycznie zafoliowane, jak
          przychodzi, wiec problem brudu odpada, ale z trwaloscia faktycznie jest tak
          sobie - a przynajmniej oczekiwalabym lepszej. Wyszly mi fiszbiny z bardzo
          ladnego, satynowego staniczka po ok. roku (np. z Triumpha, Huit lub Palmers nie
          wyszly nigdy). Myslala, ze moze to dlatego, ze nie stosowalam sie dokladnie do
          przepisow prania, wiec kupilam drugi taki stanik i daje im druga szanse :-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka