coppermind Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 15:35 samica to zwierzę rozpłodowe, więc szuka dobrych genów i grubego portfela. dlatego kardynalnym błędem logicznym jest oczekiwanie od niej zachowania innego niż wynikające z sensu jej istnienia. myśleć uczy syna ojciec - a Twój zdaje się leniuchował ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sundry Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 29.10.10, 10:32 Konia z rzędem tej, która potrafi ocenić, czy nowopoznany na imprezie facet ma dobre geny i gruby portfel:) Odpowiedz Link Zgłoś
enlightened Spacja po nawiasie pacanie (jeden) 28.10.10, 15:45 Rzygac sie chce jak sie czyta twoj post, bez spacji po nawiasach. Co wyglada lepiej: 1. "A było to tak(będzie krótko i z akapitami)." czy: 2. "A było to tak (będzie krótko i z akapitami)." Jezeli wybrales opcje 1. to jestes skonczonym kretynem... Odpowiedz Link Zgłoś
zeus_gromowladny Prosto... 28.10.10, 16:33 ... podaj jej numer do któregoś z tych serwisów, co kasują 15.99 za pierwszą minutę połączenia albo za każdy wysłany SMS. Odpowiedz Link Zgłoś
troll_bagienny Trzeba się było zapytać przed, w trakcie lub po 28.10.10, 16:52 Napisz jej, że mogła zapytać zanim jej zdjął majtki, w trakcie albo po seksie, ale jak już jest po, to zazwyczaj nie ma sensu numeru dawać. A ona zachowała się jak dziwka. Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Jedne złe bestyje? A drugie złe bestyje to faceci? 28.10.10, 17:50 chyba że miałeś na myśli słowo "jednak" Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 18:06 Pamiętaj tylko o jednym: nie ważne jak się zaczyna,ale ważne jak się kończy! Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia-1985 Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 18:29 Niedobre kobiety..??? Umawiasz się z kimś przez portal internetowy i oczekujesz miłości po grób od pierwszego spotkania...??? Jeśli nie zaiskrzyło od razu to nic na siłę. Trzeba szukać dalej.... Następnym razem może to będzie coś prawdziwego... Powodzenia:)! dbamokomputer.pl - sama dbam o mój komputer :) Odpowiedz Link Zgłoś
kasiunte Graf, wyluzuj 28.10.10, 20:45 Dobrze Ci piszą - przełknij porażkę, zapytaj kolegę czy reflektuje, jak tak, to daj lasce numer do niego i tyle :) Masz pełną rację, że wartościowych osób jest jak na lekarstwo, np. ja wciąż czekam na wartościowego i wolnego. No ale ktoś kto robi takie numery jak ta laska, niewart jest szczególnej uwagi...raczej. Dlatego przebolej tę sytuację, uśmiech na twarz i poluj dalej, szczerze życzę powodzenia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Graf, wyluzuj 28.10.10, 21:05 Eee tam....."nie przyszła do mnie", "nie adoruje mnie tak jakbym tego chciał","nie zwraca na mnie dostatecznej uwagi".Albo facet ma przerost ego,albo się zakochał. Odpowiedz Link Zgłoś
yggdrasill Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 21:50 Nie rozumiem, o co bulwers? Pierwszy raz babkę widziałeś, poszliście między ludzi, ktoś jej się spodobał- zwykła rzecz, czyż nie? Z tego, co pisałeś, nie zarzuciła Ci przed wejściem do klubu szmaty na głowę, wołając gromko 'Mój ci on!!', relacje były na poziomie koleżeńskim, więc w czym rzecz? Miałeś pecha, ale to nie znaczy, że musisz automatycznie być wredny i odmawiać dziewczynie tego nieszczęsnego numeru, jeśli kolega się zgodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 22:10 Bo dla niego to nie jest zwykłe spotkanie.Tylko problem jego jest w tym,że on co innego myśli,a co innego robi.Laska wyczuła ten dysonans i zmieniła go na lepszy model. Odpowiedz Link Zgłoś
4v ...................ojejku......................... 28.10.10, 22:41 ALBO się taką dziewczynę trzyma przy sobie na tyle długo że się przywiązuje (lub wiadomo że nic z tego nie będzie) ALBO traktuje jako kumpele i od początku znajomości zabiera na imprezy. nie wiem, Kolego, ile masz lat. jak 15-16 to zrozumiem. jak więcej... cóż... przestań jęczeć i zacznij MYŚLEĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
zeberdee24 Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 28.10.10, 22:59 No ja bym dał ten kontakt bez szemrania, w naszym kraju sporo jest niedoborów ale kobiet fajnych to tu akurat nie brakuje, bez problemu sobie można następną koleżankę znaleźć:) Odpowiedz Link Zgłoś
abrigado Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 29.10.10, 10:21 graf brawo, wątek na głównej- stawiasz wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
kunegunda123 Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 29.10.10, 10:25 Nie bądź złą, mściwą bestyją i daj jej ten nr. No chyba, że myślisz, że ten Twój kolega miałby jakieś pretensyje za rozdawanie jego nr tel, choć nie sądzę aby się stało w tym przypadku;) Odpowiedz Link Zgłoś
k2i Bo to zła kobieta była i malo inteligentna 29.10.10, 10:45 Nic specjalnego nie straciłeś.... olej ją a gdyby ona wykazała się choć namiastką rozumu to sama by znalazł z nim kontakt a nie bezczelnie prosiła ciebie o jego namiary....kopa w dupe takiej tylko dać Odpowiedz Link Zgłoś
k2i a i jeszcze dla ciebie rada 29.10.10, 10:48 Ty też trochę rozumu nie masz...kobiete poznaną na necie na pierwsze spotkanie ze znajomymi brać.... nawet jej się nie dałeś poznać bo zaraz wyniuchała nowego fagasa Odpowiedz Link Zgłoś
juzefjelen Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 29.10.10, 11:52 Zgadzam się z przedmówcą. A oto szereg przykładów: tessatheslut.com/?id=24x90dlz79eungmd8g95zfkln1wqtk www.ihatecandy.com/?i=29791 ihatemonica.com/Script/index.php?ref=wdg02da36037 amy.ihateyounow.com/index.php?c=viral&m=index&id=8f861c723731899ae75d1f60adeb419f www.ihatestacy.com/index.php?id=8f861c723731899ae75d1f60adeb419f www.iHATEmandy.com?id=atvsq6jtuyeieoro0w2eptsxlvgb6k Odpowiedz Link Zgłoś
iamhier Re: Kobiety to jedne złe bestyje są 29.10.10, 12:08 tenblog "I hate monica" wyglada niebezpiecznie...No,coz zazdrosc moze zamienic sie w obsesje,a obsesja zazdrosnej żony,dziewczyny moze prowadzic do tragedii.Nie jedną taką znam.I wiem też ,że zapewne w niczym nie zawiniła.To jak mowa nienawiści.... Odpowiedz Link Zgłoś