zetka50 04.11.10, 20:09 Nosicie wygodne ciuchy w domu? Przebieracie się po pracy i wskakujecie w dresik? A może cały dzień chodzicie w tych samych ciuchach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:20 ZAWSZE się przebieram w gustowne stroje sportowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:45 Najgorsze, że wciąż je sobie dokupuje. Niestety jakość w nike, adidas i reebok wciąż spada, a w okolicy nie mam niczego lepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
sid.leniwiec Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:58 No i kolory różne, do każdego kompletu torebka, na weekendy połyskliwe wersje. Życie fashionistki nie jest łatwe... Odpowiedz Link Zgłoś
berta-live Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:22 > A może cały dzień chodzicie w tych samych ciuchach? Znaczy w dresie? Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:27 berta-live napisała: > > A może cały dzień chodzicie w tych samych ciuchach? > > Znaczy w dresie? Nie koniecznie:) byle wygodne. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:25 Się przebieracie. W jeansy i t-shirta. Odpowiedz Link Zgłoś
disa Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:38 myje się i przebieram w dresy, t-shirt, kapcie Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:54 jak przychodzicie do domu to sie rozbieracie, i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
mocno.zdziwiona Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:54 Dresik górą! :) I to nie byle jaki, tylko welurkowy z Primarka za całe 6 euro! :p A tak na serio to jak ktoś do mnie przychodzi w odwiedziny to noszę ciuchy domowe, ale typu dżinsy i koszulkę. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wygodne ubranie 04.11.10, 20:58 Się myjecie i rozbieracie i czasami znowu ubieracie. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wygodne ubranie 04.11.10, 21:00 Się myjecie i rozbieracie Bardzo praktycznie. Z praniem od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wygodne ubranie 04.11.10, 21:04 :D Zawsze byłam praktyczna. :D Dziś akurat deszcz mnie umył i uprał, więc nawet na wodzie zaoszczędziłam. :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: wygodne ubranie 04.11.10, 21:08 U nas też lało jak najęte ! jedno ! brrrrr... Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: wygodne ubranie 04.11.10, 21:11 No lało kurna, a ja parasolki nie miałam. ;/ I na przystanku pod wiatą się nie mieściłam w tłumie – musiałam przepchnąć jakiegoś ludzia i zrobić sobie miejsce żeby nie moknąć, ale i tak mnie zalało. ;/ Pech. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: wygodne ubranie 04.11.10, 21:57 A to zalezy, jak mamy coś jeszcze załatwić za godzinę czy dwie po pracy to się nie przebieram. A jak nie, to jasne, w coś wygodnego. Odpowiedz Link Zgłoś
euphoria77 Re: wygodne ubranie 04.11.10, 22:12 To jest jedna z pierwszych czynności, którą wykonuję po przekroczeniu progu domu: wkładam wygodny dresik albo jakąś koszulkę-sukienkę bawełnianą w porze letniej :) Dzieje się tak nawet wtedy, kiedy za jakiś czas muszę ponownie wyjść z domu. Oczywiście przebieram się w coś bardizj ewyjściowego jak mają przyjść goście, tymi niezapowiedzianymi wizytami w postaci kuriera, listonosza czy sąsiada się nie przejmuję ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
alienka20 Re: wygodne ubranie 05.11.10, 20:11 W zimie ukochana bluza z kapturem - dresowa + zielone spodnie przyczajone w jakims outlecie. Latem koszula bawełniana na guziki i legginsy. W tym drugim zestawie kocham siebie :P. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: wygodne ubranie 05.11.10, 20:36 nie, chadzamy w szpilkach i garsonce, gotujemy w tym obiady i sprzątamy. w futrze z norek myjemy okna, a w sobolach szorujemy podłogi. w sukniach balowych robimy ręczną przepierkę. co za debilny wacik, chyba do niedzieli zostanę. Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: wygodne ubranie 05.11.10, 20:40 przebieram sie w pizame- w zime w ciepla, latem w mniej ciepla, aha -i wygladam jak ostatni dziad heheh Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: wygodne ubranie 05.11.10, 20:44 jak wracam z pracy i sie gdzies jeszcze w ten dzien wybieram to sie przebieram w co innego no i sie odswiezam.Jak nie mam innych planow to dresik. Odpowiedz Link Zgłoś
charlotte_de_corday Re: wygodne ubranie 07.11.10, 11:53 Przebieram się zwykle w jakąś koszulkę spodnie od dresu. Ale z zastrzeżeniem, że to muszą być ładne rzeczy, nie zniszczone. Odpowiedz Link Zgłoś