zetka50 07.11.10, 17:27 Nie mam żadnej spódnicy,sukienki w swojej garderobie.Wywaliłam kilka lat temu. Kiedyś lubiłam miniówki i sukienki na lato,no a teraz same spodnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kiira_korpi Re: która tak ma? 07.11.10, 17:34 No nie żartuj?! Nie masz ani jednej spódnicy, ani jednej sukienki? Wstydź się, niegodna jesteś nosić imienia kobieta;). Ja co prawda pamiętam taki czas, kiedy miałam tylko jedną spódnicę - słownie JEDNĄ, ale to było spowodowane czynnikami ekonomicznymi. Później odbiłam to sobie z nawiązką:) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: która tak ma? 07.11.10, 17:39 Serio nie mam :) Jak mnie się coś znudzi to wywalam. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: która tak ma? 20.12.10, 11:27 tylko ten dodatkowy tłuszczyk na nóżkach ciężko wyrzucić co spodniaro? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: która tak ma? 07.11.10, 17:40 Ja tak nie mam. Mam dużo sukienek i spódnic. A teraz sobie szyję jedną na jesień. :) Odpowiedz Link Zgłoś
hermina1984 Re: która tak ma? 07.11.10, 17:40 ja mam mało,bo jeszcze kilka lat temu chodziłam w bojówkach i bluzach z kapturem :) Dopiero niedawno odkryłam szpilki i fakt,że moje nogi na prawdę w nich świetnie wyglądają.Więc kolekcjonuję sobie :) i ostatnio zakupuję same spódnice i sukienki. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: która tak ma? 07.11.10, 18:29 to chyba te roczniki tak mają, bo ja też ostatnio szaleję na punkcie kiecek. Jeszcze dwa lata temu nie pomyślałabym o kupnie jakiejkolwiek sukienki :) Na starość się zmienia myślenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
avital84 Re: która tak ma? 07.11.10, 17:43 To ja wprost przeciwnie, całe lato przechodziłam w kieckach. Zimą czasem wolę spodnie, bo jest w nich cieplej, ale ogólnie lepiej czuję się w sukienkach, spódnicach. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka07 Re: która tak ma? 07.11.10, 17:44 Nieee, ja tak nie mam. Uwielbiam spodnice i sukienki. Jak tylko pozbede sie 'balastu' wroce do nich z wielka przyjemnoscia :) Odpowiedz Link Zgłoś
usunelamkonto Re: która tak ma? 07.11.10, 18:40 sukienki i spodniczki nosze w lato. na jesien-zime mam 2 tuniki - nosze je do grubszych leginsow spodniczka i jakas sukienka wisza w szafie ale nie mam okazji je zalozyc albo inaczej... nie wiem jak je zestawic. spodniczki mi sie podobaja w gazetach ale nie na sobie ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
wyjdeztego zetka :) co z ciebie za kobieta ha ha ;) 07.11.10, 18:50 booooze :) jak mozesz nie miec zanej spodnicy, zadnej sukienki?? :))) zetka, jakbys mieszkala blisko mnie, to juz bym cie na zakupy wyciagnela w tej chwili i bysmy ci naprawily szafe ;)) ja tez glownie chodze w spodniach wprawdzie, ale 1 - 2 razy w tyg. ubieram spodniczke czy sukienke/tunike... i wtedy nawet czuje sie w pracy bardziej sexy :) Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: zetka :) co z ciebie za kobieta ha ha ;) 07.11.10, 18:56 wyjdeztego napisała: > booooze :) jak mozesz nie miec zanej spodnicy, zadnej sukienki?? :))) zetka, ja > kbys mieszkala blisko mnie, to juz bym cie na zakupy wyciagnela w tej chwili i > bysmy ci naprawily szafe ;)) > ja tez glownie chodze w spodniach wprawdzie, ale 1 - 2 razy w tyg. ubieram spod > niczke czy sukienke/tunike... i wtedy nawet czuje sie w pracy bardziej sexy :) ha ha, sama się dziwię że wywaliłam te kiecki. Pomyślę,może sobie kupię :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: która tak ma? 07.11.10, 21:12 Mam mnóstwo spódnic i sukienek, letnich, wiosenno-jesiennych i grubszych - zimowych. Nic tak nie podkreśla kobiecości jak spódniczka i buty na obcasie :). Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: która tak ma? 07.11.10, 21:14 salma75 napisała: > Mam mnóstwo spódnic i sukienek, letnich, wiosenno-jesiennych i grubszych - zimo > wych. Nic tak nie podkreśla kobiecości jak spódniczka i buty na obcasie :). > no może powrócę do tych kiecek :) Odpowiedz Link Zgłoś
taki_sobie_ludzik Re: która tak ma? 07.11.10, 21:50 zetka 50, faktycznie po skończeniu 50 lat to już noś spodnie Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: która tak ma? 07.11.10, 21:54 taki_sobie_ludzik napisał: > zetka 50, faktycznie po skończeniu 50 lat to już noś spodnie he he nie mam nawet czterdziestki :D Odpowiedz Link Zgłoś
kon_morski Re: która tak ma? 07.11.10, 22:05 kiedys tak mialam,ze spodnica to byla jak za kare. a teraz mam na owrot. uwielbiam nosic sukienki, tuniki, spodniczki..... za to w spodniach rzadko chodze. Odpowiedz Link Zgłoś
nothing.at.all Re: która tak ma? 08.11.10, 08:29 Jakiś czas temu na forum Mody był wątek w którym ktoś pisał, że ma same spódnice i żadne spodnie nie wchodzą w grę. Oczywiście to była kobieta:). Odpowiedz Link Zgłoś
mamcianaobcasach Re: która tak ma? 18.12.10, 21:50 ale Ty złośliwa bestia jesteś :) ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
solange884 Re: która tak ma? 19.12.10, 10:39 Ja kocham sukienki, spódnice, mam ich więcej niż spodni. Sukienki, spódniczki dodają kobiecości. Teraz będą wyprzedaże więc warto zapolować na piękne sztuki. Odpowiedz Link Zgłoś
squirrel9 Re: która tak ma? 19.12.10, 11:04 Prawie w ogóle w zyciu nie chodziłam w spódnicach czy sukienkach (chyba tylko jako mała dziewczynka). Nawet na studniówke poszłam w spódnico-spodniach i gorsecie :) No, na ślubie cywilnym i koscielnym miałam sukienki (do cywilnego pożyczoną od przyjaciółki, bo więcj bym skukienki nie włozyła). I stał sie cud ! Ze dwa lata temu dużo mówiło się na temat likwidacji Monnari, mojej ulubionej sieci sklepów i okazało sie ,ze sklepy Monnari prowadzą wyptrzedaże więc kupiłam kilka jedwabnych spódnic, kilka nawet lniana sukienkę. I noszę !!! Oczywiście latem :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarrrna.inez Re: która tak ma? 20.12.10, 10:25 ja tak mam, ale bardziej z przymusu ;/ o ile rozstępy i cellulit w zimę mogę ukryć rajstopami, to w lato już niestety w rajstopach nie wyskoczę, więc w lato spódnice i sukienki odpadają całkowicie. dodatkowo mam nogi w kształcie litery X, więc czy to lato czy zima moje krzywusy byłoby widać, dlatego całorocznie spodnie, spodnie i jeszcze raz spodnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
a_nonima Re: która tak ma? 20.12.10, 11:42 Ja ostatnio nabyłam kilka nowych sukienke. Cudne są!! Odpowiedz Link Zgłoś