Dodaj do ulubionych

Zemsta - pomysły

09.11.10, 20:54
Proszę mnie nie odwodzić od tego pomysłu i nie przekonywać, bo decyzja już zapadła.
Pewny facet bardzo brzydko mnie potraktował, w sposób chamski i prostacki wręcz, nigdy bym się tego po nim nie spodziewała. Jest mi bardzo przykro i jestem w szoku, jestem zła... :( Nie mszczę się nigdy, ale nikt mnie jeszcze nigdy tak nie potraktował :( Mam ochotę mu ukręcić łeb, chcę się jakoś zemścić, dać mu nauczkę.
Jakieś ciekawe pomysły???
Obserwuj wątek
    • potworski Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 20:58
      Załatw mu kredyt we frankach.
      • sramnamatolkiewicza Zaraź go HIV-em. Romantyczny wieczór, upojna noc a 10.11.10, 20:49
        nazajutrz...Chwila prawdy! Chacha!
        • ryszard_mis_ochodzki zemsta pojemnika na sperme. ale to już było 11.11.10, 00:07
          nudne jest

nie ma to jak panienki same sobie dopowiadajace rzeczy/slowa ktorych nie bylo

robiacych sobie plany i nadzieje bez zadnych podstaw

a potem zatkało kakao
        • theorema Re: Zaraź go HIV-em. Romantyczny wieczór, upojna 11.11.10, 01:07
          ale do tego najpierw trzeba miec HiV-a?
          to juz lepiej go czyms potraktowac na co ma alergie - nie umrze, a pocierpi.
          Ale przeciez mozna sie tez mscic na odleglosc, nawet nie majac juz z facetem kontaktu...
          Uwaga - obojetnosc nie dziala. Jesli on zdradza i jest teraz z inna, to tej obojetnosci nawet nie zauwazy.
          zawsze mozna wyslac anonim do rodzicow, ktorzy mysla ze synek jest jeszcze prawiczkiem - byle z dowodami, jak mu matka przytruje i scene zrobi, to pozaluje kazdej laski, ktora w zyciu przelecial.
          Mozna dyskretnie mu psuc opinie - czesto zasluzenie. Po prostu przestac bawic sie w lojalnosc i bronienie go wsrod publicznie. Zabierac glos na temat jego dokonan zawodowych calkowicie bez sentymentow. jesli do tej pory robilo sie inaczej, a np. ma sie wspolna branze w pracy, wspolne kontakty- nagly brak lojalnosci bardzo zaboli.
          Mozna regularnie dzwonic, kiedy sie wie, ze on jest z ta inna - swiadomosc, ze nawet, jak on nie odbierze od razu, ona sie wscieka, kto do niego dzwoni o tej porze - bezcenna. To moze byc pusty sms z bramki internetowej nawet.
          Mozna po prostu powiedziec mu to, o czym do tej pory sie taktownie milczalo - ale tylko prawdziwe rzeczy. Np, ze smierdza mu nogi, albo ma szorstkie rece, albo za szybko konczy. To w nim bedzie tkwic i odbierac pewnosc siebie
          Mozna mu pokrzyzowac plany - np. na dziewczyne, z ktora nas zdradzil, naslac swojego kolege, ktory ja uwiedzie tak skutecznie, ze od bylego sama odejdzie. A misio zostanie z pustymi rekami. Potem oczywiscie kolega tamta rzuca tez, chyba ze sie autentycznie zakocha:)
          Mozna mu pohakowac na stronie - ale to wymaga sprytu, pieniedzy i odwagi - bo to karalne ponoc.
          Mozna mu napisac niezmywalnym sprayem na masce samochodu - zdradzilem swoja dziewczyne. ani tego wozu nie sprzeda, ani nim nie pojezdzi, a jak ma resztki wstydu to i do lakiernika nie odda. Tlumaczenie w razie wykrycia sprawcy - przeciez to prawda, to teraz modne miec cos oryginalnego o sobie na masce:)
          generalnie, trzeba celowac w cos dla niego waznego, w cos, co odbierze mu sen z powiek. Inne sa metody na tego, co bardzo dba o swoj wizerunek, inne na tego, co potrzebuje spokoju, zeby celebrowac nowy zwiazek.
          Zemsta nie zawsze jest zla. Czasami jest po prostu dobitnym pokazaniem komus, ze zrobil zle, bo slowa nie zawsze docieraja. A tak, mamy szanse zadbac o jego rozwoj, moze sie dowie czegos o sobie, pozaluje czynow?:)))) obojetnosc - to tylko zgoda na krzywdzenie sie, cierpietnictwo.
          jak popadnie w mala psychoze strachu na pare miesiecy albo nerwice, bo nigdy nie bedzie wiedzial, co go czeka nastepnego dnia - nic mu nie bedzie. A moze sie zastanowi, zanim zdradzi drugi raz.
          sa tez laleczki VooDoo - ale to juz czarna magia i mozna zaszkodzic bardziej niz by sie chcialo...:))
    • bijatyka Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 20:59
      Nieugotowane jajko do buta.
      • doral2 Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:00
        utnij mu łeb
    • silentscream Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:00
      > Pewny facet bardzo brzydko mnie potraktował, w sposób chamski i prostacki wręcz

A co konkretnie Ci zrobił?
      • gnomowladny Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:05
        Wyjmij młotek ze skrzynki z narzędziami sowjego taty i puknij się nim mocno w głowę.Jest duża nadzieja że zmądrzejesz po takie terapii wstrząsowej.
        • gr.een Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:07
          świetny pomysł, będzie bolała tylko głowa
        • silentscream Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:11
          > Wyjmij młotek ze skrzynki z narzędziami sowjego taty i puknij się nim mocno w g
          > łowę.Jest duża nadzieja że zmądrzejesz po takie terapii wstrząsowej.

Chodzi Ci o coś?
      • ded-ee Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:49
        Przecież mówię co zrobił - oszukiwał, zranił moje uczucia, zabawił się mną, teraz ja chcę się zabawić nim więc proszę o poważne pomysły i darujcie sobie wygłupy, bo na mnie to żadnego wrażenie nie robi, a świadczy tylko o tym, co pisze te bzdury.
        • mitko32 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:30
          Piszesz zdecydowanie zbyt ogólnikowo! Skoro już oczekujesz bardzo konkretnej rady, to wypadałoby napisać tak samo konkretnie, co ten facet Ci zrobił?!
      • ded-ee Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 22:08
        To jest super, szkoda, że nie ma u nas czegoś takiego :)
        zemsta-jest-slodka.pl/artykul.php?mode=4
    • nutka07 Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:03
      Potrzeba wiecej danych.
    • jane-bond007 Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:10
      wysmaruj kubek/czajnik olejem rycynowym i zabierz klucz do kibla
      • ursyda Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:13
        a to dobre jest:)
        • ded-ee Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:43
          Widzę, że źle trafiłam. A szkoda, myślałam, że ktoś mi coś podpowie konkretnego i ciekawego.
          • ursyda Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:52
            Koleżanko
            zemsta najlepiej smakuje na zimno
            ochłoń a potem mu wrzuć po łyżce paprykarzu w karnisze
          • dami7 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:28
            Czytałem o jednej lasce, która zemściła się za pomocą krewetek. Wypchała wszystkie karnisze (takie zrobione z metalowej rury) krewetkami i się wyprowadziła. Dostała swoją dolę z podziału mienia, co pozwoliło jej się urządzić w życiu. Facet zamieszkał ze swoją nową miłością w opuszczonym przez nią mieszkaniu. Po pewnym czasie w mieszkaniu tym zaczęło śmierdzieć. Nowi lokatorzy wymienili wszystko, meble, dywany, tapety, itd. Ponieważ nikt nie doszedł, co tak zalatuje, trzeba się było wynosić. Oczywiście były problemy ze sprzedażą tego mieszkania...
          • po-chwa_lony zrób mu moczowżery na masce samochodu ;) 11.11.10, 00:25
            ded-ee napisała:
            > Widzę, że źle trafiłam. A szkoda, myślałam, że ktoś mi coś podpowie konkretnego
            > i ciekawego.

Jesteś bezdennie głupia - but z twojej lewej nogi jest od ciebie mądrzejszy z tej choćby racji, że nie myśli, czyli jego wskaźnik "mądrości" jest zerowy, a nie ujemny jak w twoim przypadku.

Tylko chorzy, mali ludzie znajdują satysfakcję w zemście. Człowiek inteligentny wzruszy ramionami i zacznie żyć swoim życiem. Nota bene zdarza się b. często, że tamta osoba - sprawca kłopotów/depresji - sam popada w deprechę widząc powodzenie swojego byłego partnera.

Ale dam Ci skuteczną radę.
            Jeśli chcesz się zemścić - nażryj się szaleju, nachlaj bimbru - a po zakończonej imprezie zdejmij majty, idź do jego samochodu, wejdź na maskę, podwiń kieckę i postaraj się wysikać na niej napis FUCK. Jeśli nie będziesz zbyt narąbana i typowy przechodzień będzie potem mógł odczytać ten napis wyżarty twoim moczem na masce - masz satysfakcje gwarantowaną ;)
            Każdy przechodzień się obejrzy ;)
            • jolanda.2b a mścij się 11.11.10, 17:43
              A może się poprostu dziewczyna napociła w tym związku, nastarała, nagłowkowała. a tu ON trach wk..zdenerwował ją maksymalnie i do granic więc ona pała do niego teraz nienawiścią i podłudza swoje zranione serce wizją zemsty do której i tak prawdopodobnie wcale nie przystąpi.

Swoją drogą z chamem po chamsku trzeba bo inaczej nei zrozumie... postąp adekwatnie do tego w jaki sposób zostałas przez niego potraktowana. I nie mścij się wtedy kiedy masz na to ochotę. Niech Ci przejdzie. Może warto dać mu nauczkę dla jego dobra;) na przyszłość i to nie byle jaką. Tylko nie szukaj wsparcia w wenezuelkach z seriali...:D
              pozdrawiam.....
    • monailiza Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:48
      nic bardziej nie boli niż obojętność - jest nieludzka. pokaż mu że nie obszło Cię to co zrobił.
    • jan_hus_na_stosie Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 21:59
      prześpij się z jego najlepszym kumplem :D
      • ded-ee Re: Zemsta - pomysły 09.11.10, 22:10
        To nie wchodzi w grę.
        Myślałam o jakiejś panience, co pójdzie do niego i mu narobi wstydu!!! Nie mam jakoś pomysłu na coś naprawdę extra i żeby to było wykonalne.
        • empeczy Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:12
          to prześpij się ze mną. może to go zdenerwuje.
        • marmota_m Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:18
          umieść ogłoszenie w portalu gejowskim ze zdjęciem i jego numerem telefonu - tylko upewnij się czy tego na pewno chcesz. Może ochłoń. Poczekaj trochę i jak nadal będziesz miała ochotę to dopiero.
          • pompeja Re: Zemsta - pomysły 27.01.11, 09:47
            To przestępstwo, a podżeganie do niego również jest karalne :P
        • lia.13 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 21:32
          zemścić się można na dwa sposoby: a) bardzo osobiście, jednak do tego nie mamy żadnych danych, bo ani o nim nie piszesz, ani o tym, co Ci tak na prawdę zrobił, oraz b) bardziej ogólnikowo, czyli jak Ci ktoś już tutaj napisał - poprzez Twoją obojętność. Dodam tutaj jeszcze, że nic tak nie boli, jak sukces i szczęście osoby, którą się kiedyś zraniło. Pokaż mu zatem, że Cię to nic nie boli, że Cię tak potraktował, że w sumie to Ci nawet nieświadomie wyświadczył przysługę, bo poznałaś lepiej siebie i nową osobę, która jest taaaka cudowna ;) Ja tak zrobiłam. Najpierw zrobiłam facetowi karczemną awanturę, a później zwrot o 180 stopni. Na odchodne byłam dla faceta baaaaaardzo miła i zaproponowałam może nie przyjaźń, ale koleżeńskie relacje. Nie minęło pół roku, jak facet zaczął do mnie wydzwaniać, pisać sms-y, w końcu się spotkaliśmy. Opowiedziałam na spokojnie jak mnie wtedy zranił, i dlaczego w związku z tym nie mogę mu zaproponować niczego więcej poza przyjaźnią, a także, jaka jestem obecnie szczęśliwa. Wyraz jego twarzy - bezcenny ;) Jak już ktoś tutaj napisał - zemsta najlepiej smakuje na zimno. A czy mu jakąś krzywdę wyrządziłam? A w życiu ;) Po prostu pokazałam jaka jestem szczęśliwa bez niego. Tylko tyle i aż tyle.
          • pompeja Re: Zemsta - pomysły 27.01.11, 10:04
            Autorka jest teraz rozgniewana i nie widzi innego dobrego (o zgrozo!) wyjścia, jak okrutna zemsta. Wielu Ją przestrzega, mam nadzieję, że przemyśli sprawę z babraniem sobie rąk z powodu jakiegoś głupka.
    • megi1973 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 14:54
      każdy kij ma dwa końce-zastanów się nad sobą!!! co mu zrobiłaś, że cię tak potraktował? czy naprawdę za każdym razem gdy zostawi cię facet to będziesz się mściła w jakiś dziecinny sposób??? chociaż hmmm...przekaż mu test ciążowy z 2 różowymi paseczkami-może być mailem lub mms
    • exorbitante Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 15:20
      Przyznam się, w szóstej klasie przed klasówką wstrzyknęłam klej do zamka w sali 112. Zablokowało to salę na kilka dni. Przy obecnych klejach i zamkach możesz sprawić, że facet stanie się bezdomny.

A na serio. Najlepszą zemstą będzie o nim zapomnieć i nie dedykować mu już ani minuty więcej ze swojego życia.
    • el_konarro Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:06
      Zrób mu felatio BEZ połyku
      • senseiek boskie :D 10.11.10, 16:26
        > Zrób mu felatio BEZ połyku

boskie :D

to boli bardziej niz wszystkie "zemsty" w pozostalych postach razem wziete.. :)
        • pompeja Re: boskie :D 10.11.10, 17:12
          A gdyby tak udać połyk, potrzymać i dać mu buziaka z niespodzianką? :D:D:D
          • senseiek Re: boskie :D 10.11.10, 17:45
            > A gdyby tak udać połyk, potrzymać i dać mu buziaka z niespodzianką? :D:D:D

Jak jest kryptogej to by sie jeszcze oblizal.. ;P
            • po-chwa_lony to już lepiej.... 11.11.10, 00:29
              senseiek napisał:
              > > A gdyby tak udać połyk, potrzymać i dać mu buziaka z niespodzianką? :D:D:

To już lepiej w momencie, kiedy by "dochodził" w pozycji klasycznej, abyś mu wbiła w odbyta kamiennego fallusa, wysmarowanego wazeliną o rozmiarze fi 40 ;)
              Gwarantuję, że - obraz jego wytrzeszczu oczu z tego momentu analnej aplikacji fallusa będzie dla Ciebie niezapomniany na resztę życia ;)
    • phalene0 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:31
      W filmie "Biały oleander" główna bohaterka wykasowała gościowi wszystkie dane z kompa - strasznie się wściekł. A potem na dodatek go otruła - ale dostała za to dożywocie...Więc lepiej to przemyśl;) A z drugiej strony co - nie potrafisz odróżnić porządnego faceta od gnoja - ci ostatni nawet udając dają się dość łatwo przejrzeć. Chyba że chodzi ci tylko o sex - wtedy możesz się zadać z gnojem - ale nie oczekuj wtedy dobrego traktowania.
    • komisario Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:36
      znam kolesia, który nas*rał swojej eks na wycieraczkę.
      osobiście nie polecam.
      i laskę, która posłała swojemu eks piękny wieniec szarfą "ostatnie pożegnanie"
      tzw. rozstania z klasą
    • minasz zastanów sie co napisałas? 10.11.10, 16:44
      przeciez takie zachowania sa karalne
    • aazz91060 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:45
      Z twojego postu wynika,ze jestes gorsza niz ten facet.
    • komisario Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:48

oglądałaś KILL BILL ;) ?
      • minasz Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:51
        nakłaniasz ja do morderstwa?
        • komisario Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 16:56
          tak.przez zastosowanie ciosu pięciu palców czy jak to tam szło
          • maxgazeta.pl Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 16:57
            nie wiem dlaczego sie mscisz,jestes po prostu glupia i tak tez zostalas potraktowana.Wiec o co ten krzyk?Idiotki traktuje sie tak jak na to zasluguja.
            • komisario Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 17:01
              uch, do mnie to było?!?
              • mitko32 Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 17:10
                a jest tu inny komisario?
                • pompeja Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 17:15
                  Nie ogarniasz drzewka? Kto inny pyta o zemstę, a twój rozmówca podsuwa pomysł.

Przydałby się jezusek :D
                  • komisario Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 19:45
                    dzięki :*
                    bo mi się nie chciało tłumaczyć
                    P.S. JA się nie mszczę, uważam, że złe rzeczy, które inni ludzie robią innym, prędzej czy później do nich wrócą.Tak więc wysyłam w przestrzeń głównie pozytywną energię :)
              • maxgazeta.pl Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 18:25
                komisario napisała:

> uch, do mnie to było?!?

A rozrozniasz temat od postu?Twoj wpis byl ostatni w momencie jak pisalem dlatego pojawil sie pod Twoim POSTEM ergo to nie bylo do Ciebie tylko do zalozycielki TEMATU (jak w tytule).Aczkolwiek nie da sie ukrys ze bystroscia nie grzeszysz.
                • nutka07 Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 18:55
                  Twoj post nie jest pod jej odpowiedza, dlatego ze byl akurat ostatni tylko dlatego ze sam kliknales 'odpowiedz' wlasnie w jej poscie. Jak chcesz byc pod autorka watku to klikasz w jej post i odpowiedz itd.
                  • maxgazeta.pl Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 21:10
                    nutka07 napisała:

> Twoj post nie jest pod jej odpowiedza, dlatego ze byl akurat ostatni tylko dlat
                    > ego ze sam kliknales 'odpowiedz' wlasnie w jej poscie. Jak chcesz byc pod autor
                    > ka watku to klikasz w jej post i odpowiedz itd.

Przeczytalem wszystkie posty,wpisalem sie po ostatnim,proste.Nie moja wina ze tepak nie jest w stanie zrozumiec do kogo sie zwracam,pomimo jasnego przekazu.
                    • lia.13 Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 21:38
                      Nie trać klasy w sytuacji gdy nie masz racji, używając ordynarnych określeń. Nie masz tu bowiem tutaj racji. Odpisałeś komisario, nie zaś założycielce wątku.
                • komisario Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 19:45
                  wpisałeś się w niewłaściwym miejscu mudziole!
                  • maxgazeta.pl Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 21:11
                    komisario napisała:

> wpisałeś się w niewłaściwym miejscu mudziole!

Mudziole?to jakis slang z prowincjonalnego gimnzajum?Porazajacy poziom intelektualny,bez odbioru
                    • minasz Re: Szanowna zalozycielko tematu 11.11.10, 09:09
                      literówka powinno byc mondziole
                      www.miejski.pl/def-34448
                      to chyba jest z Włatcy móch
                • komisario Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 19:47
                  Także to TY bystrością nie grzeszysz bo moje pytanie było delikatnym zwróceniem uwagi, że jak nie zwracasz się do mnie to nie pisz pode mną. Myślałam, że się domyślisz.
                  • michaelm3 Re: Szanowna zalozycielko tematu 10.11.10, 23:16
                    komisario napisała:

> Także to TY bystrością nie grzeszysz bo moje pytanie było delikatnym zwróceniem
                    > uwagi, że jak nie zwracasz się do mnie to nie pisz pode mną. Myślałam, że się
                    > domyślisz.

Nie pisz nic wiecej bo sie tylko kompromitujesz.
                    maxgazeta, tytulujac swoj post: 'Szanowna zalozycielko tematu', dal jasny sygnal - nawet dla srednio rozgarnietych forumowiczow - do kogo skierowana jest jego odpowiedz.
                    Styl, uzyte slownictwo i przede wszystkim sposob rozumowania, ktory bije z twoich wypocin wskazuje na to, ze nie lapiesz sie do tej grupy.
                    Adiós.
    • kenzi26 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:12
      jeśli to ex z któym coś było, to możesz go poinformować że lekarz wykrył u ciebie jakąś infekcję albo grzybicę (lub jakąś chorobę weneryczną) i pewnie zaraziłaś się od niego.. powinien się poczuć niefajnie.. hehe
    • shellerka Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:14
      e, musisz odczekac. potem po jakimś czasie pokazać mu ile stracił, dać nadzieję na powrót, rozpalić jego pragnienie bycia z Tobą, a następnie kopnąć w cztery litery:)
      • beabeta Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:25
        Jesli nie odpowiada ci jego postepowanie to zostaw go,poszukaj sobie lepszego albo powiedz mu ze juz masz innego i kopnij go w tylek szkoda denerwowac sie jakims glupkiem,moze nie pasujecie do siebie.
    • bzzz9 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:18
      najlepiej zapomnij o nim i już, a jeśli się nigdy nie mściłaś, to przez kogoś, kto Cię źle potraktował, nie powinnaś teraz tego zaczynać robić
      w końcu nie chodzi o to w życiu, żeby zniżać się do poziomu zachowań, które uważa się za wstrętne
      zapomnij, zapomnij, zapomnij
      • lonely.stoner Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:38
        z doswiadczenia wiem ze o ile zemsta nie jest 100% taka ktora porowadzi do totalnego zniszczenia EGO tego faceta to zmarnujesz tylko czas, i bedzie cie to dluuugo dreczyc.
        O ile nie masz gwarancji to lepiej daj sobie psokoj i sobie odpusc, zapomnij i zajmij sie wlasnym zyciem.
        Ja raz mojemu bardzo bardzo psychopatycznemu eks zrobilam cos strasznego hehe- jeszcze razem mieszkalismy, a poniewaz wyrzadzil mi duzo krzywdy to po prostu pewnego dnia umylam jego szczoteczka do zebow kibel- dokladnie wyszorowalam! Satysfakcja- gwarantowana :)
    • bugmenot2008_2 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 17:36
      Jedz do afryki i zaraz sie HIV. Przespij sie z jakims gosciem i jego tez zaraz. Potem namow go by sie przespal z dziewczyna bylego. Ona go potem zarazi.
    • akle2 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:18
      Ja kiedyś na swoim ex-ie chciałam wyprobować zemstę poprzez podsunięcie swojego kumpla-lansera, jego nowej kobicie. I oczywiście spowodowania żeby się tamten dowiedział. Ale po czasie mi przeszło i planu niezrealizowałam. A nexia sama zaczęła przyprawiać rogi, bez mojego udziału. Zawsze mam radochę, jak się przypadkowo spotykamy (ja i ex) a on mi płacze w rękaw że z nią to i tamto.
      • kropkabezkitu Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:41
        poproś koleżankę, przyjaciółke, by go uwiodła a potem do woli...albo wyśmieje jego wacka, albo rozkocha i porzuci, albo zrobi foty i umieści w necie, etc, zadzwonić i powiedzieć o chorobie wenerycznej, albo najlepiej hivie, ciąży czy co tam innego grubego kalibru, tak żeby nie spał 3 noce zanim dostanie wyniki badań + czy -, zemsta publiczna, czyli info w necie, jego numer gdzies gdzie ludzie dzownia, jakies ogloszenie gejowskie albo jakies tam inne, fotki jego na mieście obronione w photshopie, prześpij się z kumplem, naopowiadaj, że był kiepski w łóżku, dolej laxygen do kawy czy herbaty, uwiedź go jeszcze raz, a w finalnym momencie wyśmiej i wyjdź, a przede wszystkim zapomnij, jak już ochłoniesz to może nie bedzie ci sie chcialo marnowac czasu na palanta, a to ze sei swietnie bawisz bez niego tez go ruszy pewnie.
        • akle2 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 22:19
          :))) Niezła jesteś
        • zielonomorski Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 23:49
          o matko... i po co to wszystko? czy nie lepiej żyć przyszłościa.
          podobny wątek z innego forum - tylko tu mścicielem jest facet:
          forum.gazeta.pl/forum/w,210,118204574,118204574,Jak_sie_zemscic_.html
          jest taki film z Megg Ryan.. ona mści sie na swoim... podkłada mu truskawki pod poduszkę, a ponieważ chłop ma alergię, zaczyna puchnąć... rujnuje mu związek. Megg sieje spustoszenie! Ale i tak jej to nie uszczęścliwia!
          Szczęśliwa staje sie dopiero, jak znajduje miłość, a tamtem trafia do życiowej szufladki " przeszłość. tylko do wspominania na starosć;)

zrezygnuj!
    • karolina999923 Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 18:43
      Jedyna zemsta, to wyjdz za niego za maz i zrob z niego szmate.
    • gadolinn weź pigułkę 10.11.10, 19:02
      weź pigułkę
      weź pigułkę
      weź pigułkę
      ...
    • yannika Re: Zemsta - pomysły 10.11.10, 19:21
      A tak, jasne, mścij się do tzw. usranej śmierci. A facet tylko będzie miał podkładkę dla znajomych, pod tytułem "no, sami widzicie jaka to jest histeryczka i wariatka, przecież z taką się nie da być...".

Powodzenia.
    • cartman71 Pomysł jeden 10.11.10, 19:48
      odpuść sobie. Po co marnować power na oszołoma? Zajmij się sobą. Okazja trafi się sama prędzej czy później. Ja czekałem 10 lat oczywiście nie żyłem zemstą bo to się kwalifikuje na kozetkę. Ale pamiętałem, że jak będzie okazja to swoje zrobię i po akcie słodkiej iluzorycznej zemsty niespecjalnie mi ulżyło.
      • akle2 Re: Pomysł jeden 10.11.10, 22:26
        A jaka to była zemsta?
        • cartman71 Re: Pomysł jeden 10.11.10, 23:35
          Po latach na spotkaniu w dość sporym gronie wspólnych niegdyś znajomych udając że nadwyrężam pamięć przypomniałem sobie ją przy wszystkich jako puszczalską, zakłamaną, fałszywą i tu (censored) etc...

p.s.
          Spotkanie broń boże typu spęd NK tudzież inne koszmarne spędy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka