Dodaj do ulubionych

wyobrażam sobie aby się wzmocnić

09.04.04, 09:17
że stoję na szczycie wysokiej skały a zimny wiatr rozwiewa moje białe włosy.
a Was co wzmacnia Kochani Forumowicze?
Obserwuj wątek
    • Gość: Lena Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: 80.48.96.* 09.04.04, 09:31
      Mnie wzmacnia muzyka. Szczególnie skrzypce i muzyka sakralna. Mam mnóstwo
      ulubionych koncertów skrzypcowych ale szczególną moc mają dla mnie utwory
      sakralne - najbardziej Haendlowski "Mejasz" i "Nisi Dominus" Vivaldiego.
      • blanchet Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić 09.04.04, 09:37
        masz racje-muzyka(popieram gatunek- dodam jeszcze wiolonczelę) bardzo wzmacnia-
        jednak nie zawsze są warunki na jej konsumpcję. Pozdrawiam :)
        • Gość: Lena Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: 80.48.96.* 09.04.04, 09:51
          Myzyka na smykach jest w ogóle najpiękniejsza /koncert G mol Vivaldiego na dwie
          wiolonczele i orkiestrę też jest moim ulubionym/.
          Ja nie wychodzę z domu bez diskmana i "baterii" płyt.
          Pozdrawiam.
          • poprioniony Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić 09.04.04, 10:10
            Gość portalu: Lena napisał(a):

> Ja nie wychodzę z domu bez diskmana i "baterii" płyt.

Ale majty na dupe tez zakladasz?
            • Gość: Lena Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: 80.48.96.* 09.04.04, 10:13
              Zakładam ale tylko z melodyjką /na skrzypcach !/. Jesli te z melodyjkami są w
              praniu na znak protestu nie zakładam.
      • Gość: Randall Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: 195.245.217.* 09.04.04, 16:07
        Mnie też muzyka, ale inna nieco - ostatnio "Light as a Feather" Chick Corea &
        Return to Forever, ogólnie dobry jazz i dobry hip hop (amerykański lub
        niemiecki). Codziennie przychodzę do pracy z neseserem wypchanym płytami :)
    • glonik Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić 09.04.04, 16:31
      "Ave Verum Corpus" Mozarta i... nie ma mnie...nie ma niedobrego...jest czyste,
      nieskazitelne piękno. Czuję się czystsza i lepsza.
      Pozdrawiam serdecznie wrażliwców.
    • Gość: nebbia Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: 217.96.7.* 09.04.04, 20:03
      to co nas nie zabija...
      Sukcesy i świadomosc dobrze wykorzystanego czasu
    • balbinia Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić 09.04.04, 20:17
      ..ze latam. Jestem lekkim wiaterkiem i koluje w powietrzu, wysoko nad ziemia.
      Te mysli pozwalaja mi spojrzec na wszystko z dystansem i dodaja duzo sily.
      Muzyka, o tak, skrzypce i wogole instrumentalna.. mmm... jeszcze lubie taka z
      dzwiekami przyrody i zwierzat, chociaz to bardziej na uspokojenie.
      Czasem, szczegolnie kiedy jestem w centrum miasta w chaosie i tlumie ludzi,
      wyobrazam sobie wielka gore, wielki las, a ja w samym srodku tego lasu taka
      mala gdzies pod paprocia dokarmiam szczury i wdycham zapach mchu.
      Czesto wyobrazam sobie tez raj; najpiekniejsze krajobrazy, pokoj, harmonia,
      mnostwo drzew owocowych i pieknych lak, smiech bawiacych sie dzieci gdzies w
      oddali, spiew najrozniejszych barw ptakow, wolno biegajace zwierzeta, lagodne
      owce dajace sie glaskac, a ja z ludzmi ktorych kocham siedzimy na trawie pod
      piekna jablonia, pijemy wode ze zrodla, mamy cale kosze owocow, gitare, wiec
      gramy i spiewamy, tanczymy.. ahh sie rozmarzylam.. :)
      • big_joe Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić 10.04.04, 15:17
        Wtedy przypominam sobie osiagniecia z moich poprzednich lat, miesiecy. :)
        • Gość: Jaśmina Re: wyobrażam sobie aby się wzmocnić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.04, 17:50
          Wzmacnia uczucie satysfakcji, kiedy coś się udało.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka