tabeletka 30.11.10, 21:45 ok, kto mi to wyjasni. moj komputer krzyczy: nie jestes polaczona, nie mozna znalezc sieci, zadna siec niedostepna! czerwone krzyze i inne takie... ale ja cholera nadal pisze, co jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tabeletka Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 21:46 hahha ok znalazlam, niech zyje wlan :D Odpowiedz Link Zgłoś
minasz Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 21:48 pewnie na kilka sposonów mozesz połaczyc sie z netem Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 21:51 juz znalazlam, ale wczesniej wlan mi sie schowal. hehe, tak w sumie to ja w ogole netu nie mam. za to mam sasiadow :D Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 22:05 Możesz im za to ładna flaszkę postawić na wycieraczce;] Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 22:08 z liscikiem jak zabezpieczac wlan... tylko jeszcze nie wyczailam ktorzy jako ciekawostka dla niemieckojezycznych. jedna z sieci sasiedzkich nazywa sie: HURESOHN. prawda, ze slodko? (dokladnie, bez n) Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: informatycy, powstac! 01.12.10, 00:11 Kiedys mnie wezwali do "naprawy internetu"... Haslo do sieci brzmialo jakos tak: "zabezpieczaj siec, ciolku". (chyba troche zlagodzilem) :) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: informatycy, powstac! 01.12.10, 16:12 ciekawie. W Niemczech prawie wszystkie wlany są zabezpieczone, bo jak ktoś korzysta z twojej sieci i piraci, to potem ty musisz płacić. Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:35 >tak w sumie to ja w ogole netu nie mam. za to mam sasiadow :D a sąsiedzi wiedzą? bo jak nie to wiesz, kij może mieć dwa końce atrakcyjny: używasz za darmo i mniej atrakcyjny, gdy ktoś zgłosi intruza na policję albo gdy punkt jest wykorzystywany przez pedofili czy tam innych przestępców. gdyby czyjś samochód stał otwarty i z kluczykami w statyjce, to też byś sobie pożyczyła? Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:50 jezeli uzywany przez pedofili to udupieni sa sasiedzi, wtedy sami moga probowac dochodzic prawdy, ale reputacje beda mieli i tak schrzaniona. wiesz, idioty z kluczykami w stacyjce jeszcze nie widzialam, a szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: informatycy, powstac! 01.12.10, 00:01 :) no sąsiedzi też + wszyscy którzy z tego korzystali będą mieć przetrzepane kompy. nie pisałam tego złośliwie. dziwi mnie tylko, że korzystasz z tego, za co inni płacą. normalnie ludzie mają jakieś granice wstydu. no tera to już jest złośliwie;) Odpowiedz Link Zgłoś
tabeletka Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:51 siksu poczytaj troche o tym zglaszaniu intruza na policje itd. a teraz mozesz mnie zbic Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: informatycy, powstac! 01.12.10, 00:11 a może zainteresowani poczytają? czyli na przykład ty. serio, nawet nie tylko o sam aspekt korzystania z cudzego chodzi. w niezabezpieczonych sieciach jest jeszcze cała masa innych zagrożeń, hakerzy, złośliwcy, przechwytywanie danych... zrób z tą wiedzą, co chcesz. jest gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
ma_dre Re: informatycy, powstac! 01.12.10, 16:09 ja tam nie wiem dokladnie jak jest z wifi, ale wiem za to ze zasranym obowiazkiem kierowcy jest zabezpieczyc auto przed uruchomieniem przez osoby niepowolane. W przeciwnym razie jest wspolodpowiedzialny... Zreszta jaka jest spoleczna szkodliwosc surfowania po jakiejs Gazecie przez lacze sasiadow? Co innego jakby sciagala masowo filmy z sieci... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 22:40 a mój ciągle dupę zawraca, żeby zrobić kopię systemu windows... a ona już zrobiona czego ten głupek chce? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:00 skopiuj dokladnie co pisze bo pewnie przekrecilas... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:05 bimota napisał: > skopiuj dokladnie co pisze bo pewnie przekrecilas... Bimocik słoneczko ty moje - weź się wal z tymi wiecznymi uwagami, jak to kobiety wszystko przekręcają i mają zmyślone problemy. Siedzisz na tym forum, żeby udowodnić swoją wyższość spowodowaną posiadaniem fiutka? Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:19 A co ? Tylko wam wolno sie czepiac i nabijac, nie ? Najlepiej w grupie, bo wiekszosc ma racje... Chcialem tylko pomoc... rozumiem, ze u ciebie to od razu z fiutkiem musi byc zwiazane... Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:25 bimota napisał: > A co ? Tylko wam wolno sie czepiac i nabijac, nie ? Czy my w tym celu leziemy na forum mężczyzna? > > Chcialem tylko pomoc... Tak wygląda pomoc? bo pewnie przekrecilas. rozumiem, ze u ciebie to od razu z fiutkiem musi byc zw > iazane... Jest mi obojętna płeć osoby pomagającej. To ty w kółko dosrywasz tutejszym forumowiczkom. Odpowiedz Link Zgłoś
bimota Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:50 > Czy my w tym celu leziemy na forum mężczyzna? Nie wiem gdize lazisz i mnie to nie interesuje. Kobiety tam zagladaja, w jakich celach - nie wiem... > > Chcialem tylko pomoc... > > Tak wygląda pomoc? To przystawka pomocy dla zlosliwej. > Jest mi obojętna płeć osoby pomagającej. To ty w kółko dosrywasz tutejszym foru > mowiczkom. "Kto jest bez winy..." (chocby aktualny watek o poczatku) Ale wulgaryzmow unikam, zwlaszcza jesli nie wiadomo czego dotycza... Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:25 jaciporadzę, nie będziesz musiała w interakcje wchodzić z tymy strasznymi człowiekamy, co sie tylko wiecznie czepiajo: kopiujesz treść komunikatu do gógla i znajdujesz rozwiązanie. znalazłam w ten sposób sposób na: nieudaną instalację aktualizacji windows, sposób na naprawę wypadłych nie wiedzieć czemu ikonek z paska powiadomień i został mi jeszcze upierdliwy komunikat, że dysk recovery jest pełny i mam zwolnić miejsce tylko, że tam nie ma co zwolnić. i też se to znajdę, a co! normalnie niech żyje net! Odpowiedz Link Zgłoś
maitresse.d.un.francais Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:38 six_a napisała: > jaciporadzę, nie będziesz musiała w interakcje wchodzić z tymy strasznymi człow > iekamy, co sie tylko wiecznie czepiajo: nie wszyscy są tacy impregnowani jak ty, nie wiem skąd ta kpina, a bimota się czepia Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: informatycy, powstac! 30.11.10, 23:45 >nie wiem skąd ta kpina, serio? załamać się idzie. dobra, nic już nie mówię, w ogóle mnie tu nie było. Odpowiedz Link Zgłoś