kraszan1 14.04.04, 10:35 Jak się nazywają męskie stringi? OCZY WAŻKI... Pozdrawiam wiosennie -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sekserka Re: ZAGADKA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 11:11 stringmenki? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: ZAGADKA 14.04.04, 11:21 Nie ma meskich stringow. Sa tylko stringi dla gejow. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: ZAGADKA 14.04.04, 11:24 A gej to nie mezczyzna? A heterycy to nie chodza w stringach? Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek6 Re: ZAGADKA 14.04.04, 12:02 > A heterycy to nie chodza w stringach? Sa pewne nieprzekraczalne granice... dla mnie chodzenie w stringach jest jedna z tych granic. A poza tym ... to takie chyba oblesne bardzo??????!!!! facet w stringach bueee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: ZAGADKA IP: 194.181.183.* 14.04.04, 12:07 pominawszy estetyke, to to przeciez musi byc rzeznia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka no a ksieża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 12:07 znam jednego co latem nosi stringmenki, dzieki temu , mowi, jajka mu sie nie poca. a pod sutanna naprawde potrafi byc goraco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: no a ksieża? IP: 194.181.183.* 14.04.04, 12:45 co ty reniu? moze tylko uprawiaja cybersex a ty od razu z grubej rury... Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: no a ksieża? 14.04.04, 13:35 Alez to sekserka wyznaje, ze wie jakie temperatury panuja pod sutanna. Wiec kto tak naprawde daje z grubej rury? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sekserka Re: no a ksieża? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.04.04, 13:39 kochana, czy we wszystko wkladasz reke, zeby sie przekonac jaka ma temperture? do garnka z zupa też? Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka no nie! 14.04.04, 13:42 Gość portalu: sekserka napisał(a): > kochana, czy we wszystko wkladasz reke, zeby sie przekonac jaka ma temperture? > do garnka z zupa też? Moi drodzy, my o dupie - wy o zupie! Tak nie może być! Nie mieszajcie stringow z zupą! Ps. Na wszelki wypadek jestem zalogowana. Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: no a ksieża? 14.04.04, 13:56 Gość portalu: sekserka napisał(a): > znam jednego co latem nosi stringmenki, dzieki temu , mowi, jajka mu sie nie > poca. a pod sutanna naprawde potrafi byc goraco... A wiecie, po czym poznać, że ksiądz nie nosi majtek? Po łupieżu na butach... pzdr -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: no a ksieża? 14.04.04, 14:02 kraszan1 napisał: > > A wiecie, po czym poznać, że ksiądz nie nosi majtek? > > Po łupieżu na butach... > To chodzilo o zakonnice. po łupiezu na sandalach rozpoznaje sie księdza w stringmenkach. > -K > > ------------------------- > Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: no a ksieża? 14.04.04, 15:41 sekserka napisała: > To chodzilo o zakonnice. po łupiezu na sandalach rozpoznaje sie księdza w > stringmenkach. Jak ja lubię kobiety, które muszą mieć ostatnie słowo... pzdr -K ----------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Kraszan, bomba sygnaturka!! n/txt 14.04.04, 13:54 Dziękuję, Dziękuję Wzruszenie odbiera mi mowę... pzdr -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: kojarzy mi się ze Zmiennikami Nie wiem why /n 14.04.04, 15:39 No i dobrze Ci się kojarzy. Kraszan Brachmarandżara (czy jakoś tak) to ten, co przemycał narkotyki w kiełbasie. Mafia strażacka zabrała towar... pzdr -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: kojarzy mi się ze Zmiennikami Nie wiem why /n 14.04.04, 17:38 kraszan1 napisał: > No i dobrze Ci się kojarzy. > Kraszan Brachmarandżara (czy jakoś tak) to ten, co przemycał narkotyki w > kiełbasie. > Mafia strażacka zabrała towar... > > pzdr No, sorry, ale jako samozwańcza "Barejolożka" czuję się w obowiązku zaprotestować!! Login, owszem, ze "Zmienników", ale wychwalana przeze mnie sygnaturka jako żywo z "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" (oczywiście jest trawestacją tekstu oryginalnego. A jakiego? Nie powiem tym, co nie wiedzą, niech sobie "doobejrzą", warto!) Z barejofilskim pozdrowieniem Mary_ann > -K > > ------------------------- > Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: kojarzy mi się ze Zmiennikami Nie wiem why /n 15.04.04, 09:25 mary_ann napisała: > No, sorry, ale jako samozwańcza "Barejolożka" czuję się w obowiązku > zaprotestować!! Login, owszem, ze "Zmienników", ale wychwalana przeze mnie > sygnaturka jako żywo z "Co mi zrobisz, jak mnie złapiesz" (oczywiście jest > trawestacją tekstu oryginalnego. A jakiego? Nie powiem tym, co nie wiedzą, > niech sobie "doobejrzą", warto!) > Bosz.... Ja nie mówiłem o sygnaturce tylko o nicku. Może ktoś mi przy okazji wytłumaczy, dlaczego tak wiele kobiet czerpie perwersyjną wręcz przyjemność w poprawianiu facetów na każdym kroku (mimo, że zazwyczaj sytuacja tego nie wymaga - wystarczy ze zrozumieniem przyjąć słowo pisane :)). Tak na marginesie - może zorganizujemy jakiś maraton filmów Barei? Mogę załatwić rzutnik, coby się lepiej oglądało. pzdr -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Text oryginalny: "Podejrzenia panów są całkowicie bezpodstawne. Ja tu niczym nie handluję. Ta pani przyszła w tym kożuchu i w nim wychodzi". Odpowiedz Link Zgłoś
mary_ann Re: Bosz..... 15.04.04, 12:01 ... jak ja kocham takie uogólnienia:-)) Prześledź sobie raz jeszcze dyskusję nieopacznie przeze mnie rozpoczeta (skrót: Mary_ann zachwyca się sygnaturką (sygnaturką!!!) --> blanchet mówi, ze jej się kojarzy ze "Zmiennikami" (ani słowa o nicku)---->>krashan potwierdza--- >>mary_ann prostuje) Odpowiedz Link Zgłoś
kraszan1 Re: Bosz..... 15.04.04, 12:11 OK - biję się w piersi. Mea Culpa. -K ------------------------- Ja nie jestem hakerem, ta pani przyszla tu z tymi plikami i z nimi wychodzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta uparta Re: ZAGADKA IP: 217.153.168.* 15.04.04, 18:15 Wracając do problemu stringów dla panów... Może być całkiem symatyczny efekt, ale podstawa to idealnie wydepilowane pośladki:) Odpowiedz Link Zgłoś