Dodaj do ulubionych

Agent Tomek.

12.12.10, 14:46
Kochane kobitki powiedzcie mi, czy podoba Wam się agent Tomek. Przedstawiano go jako wielkiego Casanovę, przystojniaka, że ho,ho. Patrzę teraz na niego i widzę, owszem chyba przystojnego, ale brzydkiego jak noc wsioka. Powiedzcie mi proszę czy tak zmienił się kanon urody męskiej, czy on do najpiękniejszych należy tylko, w przekonaniu inteligentnych inaczej, na czele z panem M.Kamińskim.
A tu zdjęcie:
wiadomosci.onet.pl/kraj/wyznanie-agenta-tomka-zmuszono-mnie-do-odejscia-z-,1,4079731,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • miss.yossarian Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:51
      w wyobraźni Faktu lepiej wyglądał:
      i2.pinger.pl/pgr327/b802a2a60018bc604acae443/Tomek+1.jpg
      • rudka-a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:55
        Jakby to ujął mój Przyjaciel..mocno pszenno - buraczany ;-)
        • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:56
          rudka-a napisała:

> Jakby to ujął mój Przyjaciel..mocno pszenno - buraczany ;-)

Miło mi, że zaliczasz mnie do swoich przyjaciół. :)
          Ale masz racje, taki wiejski ćwok (w moich oczach).
          • rudka-a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:14
            piotr_57 napisał:
            > Miło mi, że zaliczasz mnie do swoich przyjaciół. :)
            > Ale masz racje, taki wiejski ćwok (w moich oczach).

Czasem wystarczy jeden rzut okiem, by zauważyć to 'cos'
            a ten pan nie wzbudza żadnych emocji...ot, taki sobie chłopek - roztropek :)
            aleee
            czasem wygląd nie idzie w parze z intelektem ;-)) może ma...bogate wnętrze :DDD
            • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:20
              rudka-a napisała:

> czasem wygląd nie idzie w parze z intelektem ;-)) może ma...bogate wnętrze :DDD

Ależ ja daleki jestem od oceniania Tomka jako mężczyzny, inteligenta czy agenta. Chodzi tylko o urodę.
              A nawet nie tyle o urodę, bo to rzecz gustu, tylko o to zadęcie które tej rzekomej urodzi towarzyszyło.
              >
              • rudka-a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:10
                A widzisz...nieurodziwy, a jaki medialny :DDDD
                Co prawda często w "Fakcie" i plotkarskim "Pudlu", ale zawsze to coś ;-PP
                • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:19
                  rudka-a napisała:

> A widzisz...nieurodziwy, a jaki medialny :DDDD
                  > Co prawda często w "Fakcie" i plotkarskim "Pudlu", ale zawsze to coś ;-PP

Chyba nie chciałbym mieć takiego rozgłosu. Mnie też kiedyś pokazywali w "dzienniku telewizyjnym" i "Teleekspresie" i tez uważam, że nie mam się z czego cieszyć :D:D:D
                  • rudka-a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:29
                    :D :D
                    Achh...tos Ty taki OrŁoś :D:D
                    • real.becwal Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:00
                      rudka-a napisała:

> :D :D
                      > Achh...tos Ty taki OrŁoś :D:D

on raczej taki tvtubiś. a agent T. ma 35 lat i emeryturę 4tysie haha.
                      • rudka-a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:27
                        raczej, to nie marudz...
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:55
        miss.yossarian napisała:

> w wyobraźni Faktu lepiej wyglądał:
        > i2.pinger.pl/pgr327/b802a2a60018bc604acae443/Tomek+1.jpg

Oczywiście!! To twarz inteligenta. Może leciutko zezowaty ale niebrzydki.
        Niestety daleko od oryginału.
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:57
        Zdecydowanie.:)
    • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:54
      Uroda rzecz gustu, imo koleś jest przeciętny. Ale stylizacja i imidż dyskotekowego lowelasa, to już inna para kaloszy.:)
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:58
        sid.leniwiec napisała:

Ale stylizacja i imidż dyskotekow
        > ego lowelasa, to już inna para kaloszy.:)

Tego nie potrafię ocenić:( nie bywam w modnych klubach i dyskotekach.
        • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:59
          Nie trzeba bywać, żeby wiedzieć. I nie wiem, czy tu chodzi o modne kluby.:)
    • six_a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:57
      kochany faciu, nie podoba nam się agent tomek.
      ale zapewne zdajesz sobie sprawę, że jak komu urody nie staje, to staje co inszego. tak że chłopak nie jest bez szans.

większość ludzi, w tym facetów, jest brzydka jak noc. i jakoś żyją, a nawet się żenio i dzieci majo.
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:59
        :D
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:01
        six_a napisała:
        >
        > większość ludzi, w tym facetów, jest brzydka jak noc. i jakoś żyją, a nawet się
        > żenio i dzieci majo.

A jaki to ma związek z pytaniem zawartym w starterze?
        >
        • six_a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:59
          weź numerek i poczekaj na swoją kolej. aktualny czas oczekiwania 2 godziny i 45 minut.
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:02
            six_a napisała:

> weź numerek i poczekaj na swoją kolej. aktualny czas oczekiwania 2 godziny i 45
            > minut.

Ja wezmę taki numerek, na którym będzie zapewnienie, że nigdy się nie doczekam.
            >
            • six_a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:14
              nie ma sprawy, masz tu numerek, przeczytaj i zapamiętaj:
              pobrany numerek nie istnieje.
              • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:25
                six_a napisała:

> nie ma sprawy, masz tu numerek, przeczytaj i zapamiętaj:
                > pobrany numerek nie istnieje.

Co prawda nie rozumiem co tym razem masz na myśli, ale mam nadzieję, że to to kończy wymianę zdań. :)
                >
                >
                • six_a Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:13
                  > Co prawda nie rozumiem co tym razem masz na myśli, ale mam nadzieję, że to to k
                  > ończy wymianę zdań. :)
                  jawohl, opa klaus!
    • zonaniezona1 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 14:58
      Patrzę i widzę agenta. Ani to przystojne, ani ładnego. Jako facet - gorzej niż przeciętny. Trzeba pamiętać, że jako agent pracował w służbach specjalnych - z całym sztabem doradców, psychologów - którzy naprawdę bez problemu rozłożyli na czynniki pierwsze znane z mediów panie...(niekoniecznie na łopatki). Uroda tu nie ma nic do rzeczy.
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:02
        Poza tym, o czym świadczy ulubiony temat Kąbiego, czyli egipscy plejboje, czasami wystarczy bajer i dobra gadka. Jeśli trafi na podatny grunt, to sukces murowany.
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:04
        zonaniezona1 napisała:

> Patrzę i widzę agenta. Ani to przystojne, ani ładnego. Jako facet - gorzej niż
        > przeciętny. Trzeba pamiętać, że jako agent pracował w służbach specjalnych - z
        > całym sztabem doradców, psychologów - którzy naprawdę bez problemu rozłożyli n
        > a czynniki pierwsze znane z mediów panie...(niekoniecznie na łopatki). Uroda tu
        > nie ma nic do rzeczy.

Wydaje mi się, że pisze w miarę zrozumiale. Pytałem tylko o urodę, bo przedstawiano go jako wręcz wzorzec męskiej urody.
        Nie oceniam jego skuteczności, bo nic na ten temat nie wiem, nie oceniam jego profesjonalizmu bo mnie to nie interesi.
        • zonaniezona1 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:13
          Tylko w miarę ...bo kontekst" agent Tomek" jest absolutnie jasny

Wykładnia rozszerzająca:
          Właśnie dlatego, że "poderwał te panie" - ludzie o nim piszą jako o cassanowie, i super przystojniaku.

Wykładnia literalana:
          Facet poniżej przeciętnej .

i może teraz zrozumiesz....

• piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:16
            zonaniezona1 napisała:
            >
            > i może teraz zrozumiesz....

Zrozumiałem <hurrra> - nie należy wdawać się z Tobą w rozmowę .
            >
            • zonaniezona1 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:25
              powiedziałabym średnia analiza przypadki...
    • margie Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:07
      no jak go zobaczylam w tv to zdebialam. Wyjatkowo prostacka "uroda", az dziw biezre ze jakakolwiek wyksztalcona i w miare intreligentna kobieta mogla sie polasic na taka aparycje, bo ja bym sie wstydzila z nim gdziekolwiek pokazac...

• piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:09
        margie napisała:

> no jak go zobaczylam w tv to zdebialam. Wyjatkowo prostacka "uroda", az dziw bi
        > ezre ze jakakolwiek wyksztalcona i w miare intreligentna kobieta mogla sie pola
        > sic na taka aparycje, bo ja bym sie wstydzila z nim gdziekolwiek pokazac...
        >

Podobne myśli mnie naszły jak go zobaczyłem :)
    • beatrix-kiddo Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:08
      Mnie osobiście się nie podoba.
      Jak na niego patrzę, to przypomina mi się powiedzonko mojego kolegi z liceum: "twarz nie skażona inteligencją, oczy tęskniące za rozumem" :-)
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:09
        beatrix-kiddo napisała:

> Mnie osobiście się nie podoba.
        > Jak na niego patrzę, to przypomina mi się powiedzonko mojego kolegi z liceum: "
        > twarz nie skażona inteligencją, oczy tęskniące za rozumem" :-)

Coś w tym jest. :D:D
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:11
        Fakt, ale podobnie przaśną urodę i nieskażona myślą twarz ma moim zdaniem np. Artur Boruc, uważany za ciacho. Przaśność nie równa się brzydota. Wiem, bo sama nie mam klasycznej, wyrafinowanej urody, a ponoć brzydka nie jestem.;)
        • princessjobaggy Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:52
          OJP, Sid, niezaleznie od tematu watku, w co drugim poscie albo piszesz o swojej urodzie, posladkach i innych cechach wygladu, albo wspominasz cos o Kombinerkach. W tym watku zrobilas i to, i to, a temat ani nie dotyczy Ciebie, ani Kombiego.

Piotr, wielu polskich mezczyzn ma taka 'swojska' urode, z czego czesto sami nie zdaja sobie sprawy. Mnie osobiscie ten pan by nie zainteresowal, ale to pewnie kwestia gustu :)
          • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:54
            Masz rację, ale ja tak tylko ostatnio. Poprawie się.:) Poza tym na swoja obronę mam, że nie wszystkie tematy ja zaczęłam!
            • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:08
              Poza tym nie wiem, dlaczego Cię to zbulwersowało, ja jedna bywam monotematyczna?
              • princessjobaggy Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:23
                Oczywiscie, ze nie Ty jedna ;)
                I nie zbulwersowalo. Rzucilo w oczy dzis jedynie.
                • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:03
                  A to się nie liczy, dopiero od 3 dni z rzędu można upominać monotematycznego.:)
                  • princessjobaggy Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:41
                    Wiem, wiem ;)

Przywalilam sie akurat do Ciebie, a tak naprawde wiele osob marudzi o tym samym w calkiem roznych watkach i robi sie z nich smietnik, na przyklad o Kombinerkach.

Teraz sama troche zasmiecam Piotrowi watek, ale w sumie jemu tez sie to zdarzalo robic swoimi pogawedkami z innymi forumowiczami, wiec mu sie nalezalo :P
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:57
            princessjobaggy napisała:
            >
            > Piotr, wielu polskich mezczyzn ma taka 'swojska' urode, z czego czesto sami nie
            > zdaja sobie sprawy. Mnie osobiscie ten pan by nie zainteresowal, ale to pewnie
            > kwestia gustu :)

Byc może ten pan dysponuje wieloma innymi walorami, które spowodowały u pań kociokwik.
            Drupi też był brzydki jak noc a panie za nim szalały. Mnie bardziej interesowało to co o nim mówiono i osoby które to mówiły, niż jego ewentualny wpływ na panie:)
            >
    • chicarica Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:14
      Miałam dokładnie takie same przemyślenia. No ale jak to mówią, jaki kraj, taki James Bond. Zresztą te nasze Bond Girls też lekko wioską trąciły...
    • kookardka Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:15
      Nie znam tego pana więc nie wiem czy jest przystojny ;) wyraz twarzy uchwycony na zdjęciu czy rysy twarzy to nie wszystko. Mimika, sposób gestykulacji, postawa, sposób chodzenia, spojrzenie, głos to wszystko jest jakaś całość. Poza tym, podejrzewam, że agent jest specjalnie szkolony do zadań, po rozpracowywaniu potrzeb i pragnień kobiet, które mają zostać uwiedzione. Słyszałam, niestety nie widziałam, ale dość obrazowo opowiedziano mi dokument BBC na temat kobiet, które pracowały w byłym RFN w biurach rządowych i były rozpracowywane przez 2 lata przez sztab ludzi z wywiadu NRD, po to by specjalnie szkolony agent ( tzw agent romeo) przez kolejne 3 lata mógł je uwodzić, a po kolejnych latach wyciągać od nich informacje. Jedna z tych kobiet opowiadała, że w takim "związku" była przez 17 lat. Przez cały ten czas sztab ludzi pracował nad agentem, wypytując go o szczegóły relacji, po to by mógł trzymac sytuację pod kontrolą i skutecznie robić jej wodę z mózgu. Co więcej agent miał swoją rodzinę i dzieci. Teraz to już jest kobieta ok 70 i największym jej dramatem jest świadomośc przegranego życia. Łatwo powiedzieć "głupia c..pa dała się omotać jakiemuś gogusiowi", gdy nie ma się pojęcia jak taka relacja jest sterowana a kobieta stumulowana w odpowiedni sposób. To, że popełnia przestępstwo jest karygodne i miękkośc wobec faceta, spowodowana jego wypracowanym urokiem osobistym nie powinna być usprawiedliwieniem korupcji, czy zdradzania tajemnic państwowych.
    • rzeka.chaosu Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:35
      Dla mnie oblech ze słomą w butach.
      Też mnie rozczarował – spodziewałam się jakiegoś bożyszcza, a tu burak mruga do mnie z ekranu. :D:D:D:D:D
      • josef_to_ja Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:48
        A może jest profesjonalistą w swoim fachu?
        • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:51
          josef_to_ja napisał:

> A może jest profesjonalistą w swoim fachu?

Nikt z nas nie poddaje tego w wątpliwość. Żeby to ocenić trzeba by mieć odpowiednia wiedzę, a nie podejrzewam by ktokolwiek z nas takową dysponował .
        • rzeka.chaosu Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:56
          Zapewne, co nie zmienia faktu że odbieram go jako buraka-oblecha i w moim typie nie jest. ;)
    • aneta-skarpeta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:41
      Agent Tomek zupełenie nie w moim guście, ale wiem, ze tacy panowie mają branie

ale pomijając moj gust to on jest po prostu wiesniakiem- i to go pozbawia w moich oczach seksapilu
      • josef_to_ja Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:48
        A jak jest profesjonalistą?
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:53
        aneta-skarpeta napisała:

> Agent Tomek zupełenie nie w moim guście, ale wiem, ze tacy panowie mają branie
        >
        > ale pomijając moj gust to on jest po prostu wiesniakiem- i to go pozbawia w moi
        > ch oczach seksapilu

Cieszy mnie, że tak uważasz, bo już się obawiałem, że to z moim poczuciem piękna jest coś nie tak . :)
    • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:48
      szkoda że policja tzw. 3ciej rp znów dała dupy. agent,który rozpracował kryminalistki,został pozostawiony sam sobie i musi się tłumaczyć. czy teraz ktoś zechce zostać agentem w tzw. 3ciej rp? przypominam,że to już któryś raz kiedy instytucje państwowe dają dupy.
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:50
        Eee tam, ma emeryturę (ponoć nie groszową) w wieku 35 lat, otarł sie o świat polityki i szołbiznesu. Faceci będą się bić o taka fuchę.:)
        • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:03
          nie zostawia się agenta na pastwę kretynów po zaocznej dziennikarce.
          stał się ikoną popkultury,o którą każdy gębę wyciera:
          www.youtube.com/watch?v=KPHmBL96PFw
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:01
        wiarusik napisała:

. agent,który rozpracował krymina
        > listki,

Możesz wskazać te kryminalistki /?
        Nie słyszałem o żadnym wyroku skazującym, mającym swe korzenie w działaniach agenta Tomka. Natomiast wcale się nie zdziwię, jak to jemu prokuratura postawi zarzut, o nakłanianie do przestępstwa.
        • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:11
          co mnie obchodzą pokrętne konstrukcje prawne robiące zupę z mózgu?
          jeśli zarejestrowano działanie korupcyjne,to żadne hocki-klocki nie przesłonią mi obrazu rzeczywistości.
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:16
            wiarusik napisała:

> co mnie obchodzą pokrętne konstrukcje prawne robiące zupę z mózgu?
            > jeśli zarejestrowano działanie korupcyjne,to żadne hocki-klocki nie przesłonią
            > mi obrazu rzeczywistości.

Może Ci nie zaciemni. Za to gdyby Ciebie ktoś wmanipulował w przestępstwo, to może by Ci się rozjaśniło? Złodziej kradnie. Ale okazja czyni złodzieja. Czy agent służb kryminalnych powinien czynić złodzieja??
            • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:20
              ludowe porzekadełko starych naciągaczy. jeśli klei ci się wszystko do rąk,to trza iść do ciupy. to poważni ludzie z 1szych stron gazet.to jest dłuższa operacja,a nie zwędzenie batona z półki pod wpływem chwili.
              • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:23
                wiarusik napisała:

> ludowe porzekadełko starych naciągaczy. jeśli klei ci się wszystko do rąk,to tr
                > za iść do ciupy. to poważni ludzie z 1szych stron gazet.to jest dłuższa operacj
                > a,a nie zwędzenie batona z półki pod wpływem chwili.

Nie przekonałeś mnie. Nie ma osobnego prawa dla drobnych złodziejaszków i osób z pierwszych stron gazet, chociaż różna może być ocena moralna uczynków, w zależności od "kondycji społecznej" sprawcy.
                • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:31
                  nie ma? no to wielki problem. zwinięcie dużych pieniędzy zajmuje więcej czasu:zamiar,plan...no po prostu dłuuuga droga przestępstwa.w międzyczasie można wiele przemyśleć i się wycofać. natomiast są przypadki inne-zdarzało się że ktoś znajdował kupę szmalcu na ulicy i zamiast zwinąć,zgłaszał to na policję.można się zachować w porządku? można.to nie były osoby znane i bogate, zwyczajni ludzie nie przywłaszczali sobie kwot. dlatego nie kupuję stwierdzenia "okazja czyni złodzieja".to nie jest typowe zachowanie. są ludzie,którzy mają predyspozycję do obrzydliwego materializmu i ich trzeba łapać. niech się cieszy sawicka i pazura,że nie żyją jeszcze w PRS,bo tam byłaby krótka piłka.
                  • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:34
                    Masz prawo tak uważać.
                    Nie porozumiemy się. Prezentujemy zbyt odległe stanowiska.
                    • wiarusik Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:37
                      nie to nie.za biurkiem to każdy odważny być wrogiem klasy robotniczej >;)
    • kochanic.a.francuza Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:52
      Piotrze, chyba sobie kpisz z naszych gustow:)
      My lubimy Tom Scavo. Nie moge wklejac linkow sam wygoogluj:) A jak jestes do niego podobny to napisz do mnie na priv;)
      • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:55
        Ujdzie, ale nie zemdlałam z zachwytu.:)
        • kochanic.a.francuza Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:03
          "ale nie zemdlałam z zachwytu.:)"
          Ja tez nie, z poczatku:) Obejrzyj sobie pare odcinkow "Gotowe na wszystko". Jednak mezczyzna porusza zmysly osobowoscia, a on jest meski w roli ciamajdy:)

• grave_digger Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:07
            "a on jest meski w roli ciamajdy"
            wręcz przeciwnie.
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:07
        kochanic.a.francuza napisała:

> Piotrze, chyba sobie kpisz z naszych gustow:)

Nie śmiałbym. :)

> My lubimy Tom Scavo. Nie moge wklejac linkow sam wygoogluj:)

Wygooglałem :) nie w moim typie, ale tez nie jest jakąś paskudą. Nie zauważyłbym go, ani w dobrym ani zły słowa znaczeniu. :)

A jak jestes do ni
        > ego podobny to napisz do mnie na priv;)

Ależ skąd, ja jestem stary dziad. A jak chcesz zobaczyć mojom giembe to kliknij w moja wizytówkę :) Pamiętaj tylko, że czynisz to na własną odpowiedzialność. :D:D:D

• bakejfii Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:20
          Ma gebe niedorozwoja umyslowego.
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:27
            bakejfii napisała:

> Ma gebe niedorozwoja umyslowego.

Nie jesteś oryginalna :(
            Wszyscy moi nauczyciele twierdzili to samo :D:D:D
        • kochanic.a.francuza Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:27
          Oz w morde jeza! Jestesmy sasiadami!!!!
          Ale nie powiem Ci z ktorej strony:)
          No, no, a mialam Cie za takiego co ksiazki czyta a na nie na forum dla nieletnich sie szlaja;)
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:29
            kochanic.a.francuza napisała:

> Oz w morde jeza! Jestesmy sasiadami!!!!
            > Ale nie powiem Ci z ktorej strony:)
            > No, no, a mialam Cie za takiego co ksiazki czyta a na nie na forum dla nieletni
            > ch sie szlaja;)

:D:D:D
            Nigdy nie podawałem się za inteligenta.
            A na tym forum jestem czasowo i przejściowo, do czasu aż Rude znów zrobi nam forum prywatne. Ksiązek nie czytam bo nie widzę druku a nie pozwalają mi zrobić sobie okularów.

• grave_digger Re: Agent Tomek. 12.12.10, 15:59
      "Patrzę teraz na niego i wid
      > zę, owszem chyba przystojnego, ale brzydkiego jak noc wsioka."

no to jest przystojny czy brzydki w końcu???

in my opinion, nie jest brzydki wcale. nie mój typ, bo blondyn o dużych jasnych oczach, ale widzę, że jak najbardziej może się podobać. gdzieś też widziałam go na plaży w majtkach (w necie) i ciało ma zrobione, więc to typ dla plastikowych lalek. poza tym, nie sama uroda czyni z człowieka pociągającego - ale to już temat na inny wątek.
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:12
        grave_digger napisała:

>
        > no to jest przystojny czy brzydki w końcu???

Przepraszam jeśli jestem nieprecyzyjny.
        Mnie babcia uczyła mnie, że "przystojność" dotyczy figury, a "ładność" twarzy. przystojność". Być może teraz jakoś inaczej się to określa.
        Wedle moich kryteriów on (chyba) jest przystojny, za to na pewno brzydki.
        >
        • grave_digger Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:15
          dla mnie jedno zaprzecza drugiemu - albo jest się przystojnym, albo brzydkim.
          babcia podawała prastare dziś informacje ;)
    • lolcia-olcia Re: Agent Tomek. 12.12.10, 16:35
      Słyszałam jak w radiu się wypowiadał jaki to on jest inteligentny, ciekawy, ile to a do zaoferowania i jak źle postąpiono z nim... Ja tego nie kupuję, mydlić oczy innym może.
    • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:00
      Wygląd to ma akurat drugorzędne znaczenie, chociaż rzeczywiście nosi się jak nowobogacki dresiarz. Gorzej, że ten człowiek nie jest w stanie sprawnie się wypowiadać. Zastanawiam się, jak on to zrobił, że omotał i Sawicką, i Marczuk. Albo ma to nie określone "coś", co przyciąga kobiety, chociaż nie potrafię nawet zgadnąć, co to może być, albo trafił na wyjątkowo głupie głupie egzemplarze.
      • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:12
        Imho jest niezły, ma fajną męskość w twarzy i zdecydowane " coś". Ładnie zbudowany, raczej przystojny. Nie wiem jak z intelektem, błyskotliwością, tembrem głosu, inteligencją- musiałabym z nim porozmawiać i poprzebywać. Przeczytałam teraz książkę Weroniki Marczuk, w której to przedstawia go jako totalnego prostaka, chama ze słomą w butach. Tylko po co sie z nim prowadzała przez 2 lata, zwierzała z osobistych problemów a nawet na Ukrainę zawiozła i przedstawiła rodzinie i znajomym?
        • lolcia-olcia Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:14
          coż on nie potrafi się poprawnie wysławiać, zacina się, ma bardzo ubogie słownictwo i kompletny brak wiedzy... szału nie ma
        • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:17
          madzialenka_live napisała:

> Imho jest niezły, ma fajną męskość w twarzy i zdecydowane " coś".

:)

Przeczytałam tera
          > z książkę Weroniki Marczuk,

... o Bożę:(:( chyba, że z zawodowego obowiązku .

w której to przedstawia go jako totalnego prostaka,
          > chama ze słomą w butach. Tylko po co sie z nim prowadzała przez 2 lata, zwierz
          > ała z osobistych problemów a nawet na Ukrainę zawiozła i przedstawiła rodzinie
          > i znajomym?

No ale to może świadczyć, na przykład, o tym , że trafił swój na swego. Nie znam pani Marczuk, ale na demona intelektu nie wygląda mi .
          • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:20
            Tak, ale, jeśli mogę się wtrącić, to urodowo Marczuk bije Tomasza na głowę.:)
            • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:26
              sid.leniwiec napisała:

> Tak, ale, jeśli mogę się wtrącić, to urodowo Marczuk bije Tomasza na głowę.:)

A, to z kolei nie ulega nawet najmniejszej wątpliwości. To ładna kobieta, chociaż nie w moim typie.
            • nolus Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:30
              swojski chłopak...ja nie wiem, jak te panie mogły tak dać się nabrać....
              • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:35
                Sawicka to jeszcze jakoś rozumiem, nie sądzę by miała nadmiar adoratorów. Ale Pazura ??? dziw nad dziwy.
          • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:23
            > No ale to może świadczyć, na przykład, o tym , że trafił swój na swego. Nie zna
            > m pani Marczuk, ale na demona intelektu nie wygląda mi .

Otóż właśnie. Sawicka też nie wygląda na demona intelektu. Trafił swój na swego, po prostu. Oto cała tajemnica agenta Tomka.
          • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:25
            Ja Marczuk kiedyś poznałam, bardzo miła, wyciszona, spokojna kobieta o dużej kulturze osobistej. Robi wrażenie inteligentnej, mimo że nie jest polką- mówi ładnie, poprawną polszczyzną, spory zasób słownictwa. Książka pod względem stylistycznym, merytorycznym i językowym też nieźle napisana.
            • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:29
              Wątpię, żeby Marczuk samodzielnie ją napisała.
              • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:33
                Dlaczego wątpisz? Na pewno ktoś ją " wygładził", zredagował, poprawił błędy itp- ale nie wydaje mi się, aby od a do zet napisał ją kto inny. Wtedy raczej byłby współautorem, albo byłaby to książka wywiad-rzeka.
                • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:38
                  Madzialenka, to ponoć jest norma, że "autobiografie" i inne książki celebrytów piszą ghostwriterzy.
                • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:39
                  Zależy, co to znaczy "wygładzić". Ja po prostu wątpię, żeby ktoś, kto nie miał nigdy wcześniej żadnych literackich dokonań, był w stanie napisać dobrą książkę.
                  • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:48
                    No ale każdy pisarz kiedyś musiał napisać PIERWSZĄ książkę?
                    " Smiech Iguany" Moniki Luft, która nie miała wcześniej doświadczeń literackich był imho jej udanym debiutem.
                    • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:59
                      Tak czy owak, uważam, że "wygładzenie" książki Marczuk było bardzo istotne i nie ograniczało się li i jedynie to drobnych błędów stylistycznych. Poza tym Marczuk nigdy nie była dziennikarką. A Luft chyba była, o ile się nie mylę.
                      • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:03
                        qw994 napisała:

> Tak czy owak, uważam, że "wygładzenie" książki Marczuk było bardzo istotne i ni
                        > e ograniczało się li i jedynie to drobnych błędów stylistycznych. Poza tym Marc
                        > zuk nigdy nie była dziennikarką. A Luft chyba była, o ile się nie mylę.

Luft była, ale tylko w TV i głównie zapowiadała programy ew, zadała kilka pytań gościom. Z pisaniem to nie ma nic wspólnego. A pióro ma fajne.
                        • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:10
                          Mimo wszystko, wątpię w umiejętności Marczuk.
                • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:40

Wtedy raczej byłb
                  > y współautorem, albo byłaby to książka wywiad-rzeka.

Stanisław Grzesiuk nie napisał ani jednej litery w swoich trzech książkach, a jednak autor nie jest ujawniony nawet jako "współ".
                  Co jednak nie ma żadnego odniesienia do pani Marczuk, tak tylko gwoli prawdy :)
            • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:33

> Ja Marczuk kiedyś poznałam, bardzo miła, wyciszona, spokojna kobieta o dużej ku
              > lturze osobistej. Robi wrażenie inteligentnej, mimo że nie jest polką- mówi ład
              > nie, poprawną polszczyzną, spory zasób słownictwa. Książka pod względem stylist
              > ycznym, merytorycznym i językowym też nieźle napisana.

Nie miałem przyjemności poznać, ale wierzę Ci na słowo.
              Ja nie cierpię Czarusia i być może to wpływa na moją do niej niechęć.
              • madzialenka_live Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:34
                Czaruś jest pajacem, fakt- ale on ją wyciągnął z bagna trójmiejskiego półświatka i kurewek w night-clubie.
                • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:38

> Czaruś jest pajacem, fakt- ale on ją wyciągnął z bagna trójmiejskiego półświatk
                  > a i kurewek w night-clubie.

Ale ja nie cierpię Carreya, a jeszcze bardziej jego wersji dla ubogich. Nie znam Czarusia osobiście i niczego o nim nie wiem, oprócz tego co prezentuje zawodowo.
                  Ale jeśli jej pomógł, to chwała mu i ogromny plus dla niego.
    • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:39
      dziennikarze tez nie wiedzieli jak on wyglada, a portret zostal stworzony na podstawie domyslu czy tam wyobrazni artysty
      co media mialy napisac? przeciez jakos trzeba sie sprzedac i jeszcze przedstawic sluzby w negatywnym swietle, bo siegaja do najbardziej prymitywnych sztuczek (nie liczac tego, ze gosc z paniami bawil sie za pieniadze podatnikow)
      slyszalem, ze ta pani marczuk wraca do telewizji :)

ale i tak dla kobiet najwazniejsze u facetow jest wnetrze hehe
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:42
        kombinerki.pinocheta napisał:

> ale i tak dla kobiet najwazniejsze u facetow jest wnetrze hehe

...portfela?
        • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:46
          chyba raczej dobre, mocne serce
          odpowiednio pofaldowany mozg
          i
          twardy pindol
          • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:49
            kombinerki.pinocheta napisał:

> chyba raczej dobre, mocne serce
            > odpowiednio pofaldowany mozg
            > i
            > twardy pindol

Wolę zejść z tego tematu:D:D:D
            To zbyt śliski temat jak na forum zdominowane przez panie :D
          • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:50
            Faceci często zdecydowanie przeceniają rolę "pindola", zaś nie doceniają innych zabaw łóżkowych, tych z "pindolem" niezwiązanych.
            • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:58
              na szczescie mnie to nie dotyczy
              • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:08
                Podobno to Ty jesteś prawdziwe ciacho
                • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:12
                  > Podobno to Ty jesteś prawdziwe ciacho

haha podobno
                  i tego sie trzymaj :)

skad takie informacje?
                  • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:17
                    Był tu gdzieś wątek po wczorajszym zjeździe, zebrałeś dobre recenzje. Ja niestety nie mogłam osobiście zweryfikować, ale może do następnego...
                    • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:20
                      Chyba coś było imputowane, tak mi się zdaje. Ale nie, żebym wątpiła w urodę.:)
                      • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:25
                        a ty jak chcesz moj nr telefonu to wal do mnie, a nie do BOSKIEJ
                        tylko najpierw musisz przeslac mi swoje zdjecie, bo kota w worku to ja nie kupuje
                        • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:41
                          Sprawdź maila i dawaj numer.:)
                          • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:57
                            poszlo w polske :)
                            • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:03
                              :)
                              • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:07
                                Może będzie para forumowa
                                • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:19
                                  Co Ty, konkurencja silna, a ja nie lubię rywalizacji.;)
                    • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:21
                      naprawde wierzysz we wszystko co napisza forumowicze? :)
                      • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:27
                        We wszystko to nie, a już bez trolli forum byłoby strasznie nudne.
                        Ale jeśli to prawda co o Tobie piszą, to może podniesie Cię to na duchu i może Twoje wątki zaczną być trochę bardziej optymistyczne. Szklanka może być do połowy pusta ale i do połowy pełna. Nawet jak część kobiet wyjedzie na samotne wakacje śródziemnomorskie to większa część zostanie na deptaku w PL i na nich się skupisz a nie na tamtych
                        • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:37
                          >na nich się s
                          > kupisz

po przeczytaniu tego fragmentu wydalem z siebie dzwiek podobny do tego plantowskiego z samego poczatku whole lotta love
                          • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:40
                            :D :D Mam uszkodzoną kartę dźwiękową, ale wierzę, ze to odgłos radości
                            • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:59
                              zadrzalem
                              nie znasz whole lotta love? :)
                              • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:08
                                Jak usłyszę to z pewnością skojarzę. Na razie nie będę ściemniać że znam.
            • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:21
              Pindol w łóżku bardzo ważna rzecz i prawidłowo się kojarzy :P
              • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:23
                Ważna, ale nie jedyna, której można (a nawet trzeba) używać.:)
                • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:29
                  Ja tam wyznaję stare przysłowie: lepsze jest wrogiem dobrego. I już. :D
                  • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:41
                    A ja wierzę w fantazję i pomysłowość.:)
      • rzeka.chaosu Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:26
        Oj wiedzieli, w facie były jego fotki z zapixlowanymi oczkami. I to już dawno.
    • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:46
      Ze mną interesów by nie ubił, bo nie mój typ. Ale pewnie jest wiele innych, którym się podoba.
      • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:51
        akle2 napisała:

Ale pewnie jest wiele innych, któ
        > rym się podoba.

Na razie jedna taka nam się popadła :D:D:D
        • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:54
          :)) Skoro zbałamucił dwie celebrytki, to znaczy ze coś w sobie ma, co akurat podziałało na te konkretne osoby. Ale nie można uogólniać, uroda to sprawa bardzo względna. Nie raz koleżanki się dziwiły co ja w jednym czy drugim typie widzę, skoro to NIE BRUNET
    • virtual_woman Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:48
      Jak dla mnie - obrzydliwy.
      Nie wiem co te kobiety w nim widzialy..
    • piotr_57 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:54

Pocieszyliście mnie, że nie mam tragicznego gustu:D:D
      Ponieważ wątek osiągnął 100postów, znikam z niego.
      Dziękuję wszystkim którzy zechcieli wypowiedzieć się w tym wątku.
      • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 17:58
        Poklepuję Cię po plechach: Agent Tomek to może takie "ciacho" z dyskoteki dla jakiejś prowincjonalnej dziuni, ale na pewno nie ideał dla większości kobiet.
        • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:01
          To prawda.
        • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:07
          to takze sporo mowi o preferencjach polek

mialby ciemniejsza karnacje to bylby hitem przez wiele sezonow
          • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:10
            A ten znowu swoje... Ja osobiście nie cierpię południowej urody u faceta, normalnie mnie odrzuca
            • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:12
              Ja mam podobnie.
            • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:19
              A mnie zawsze dziwią takie preferencje urodowe, bo mnie się podobają i jaśni blondyni, i szatyni, i bruneci, i mulaci, i południowcy. Wszak nie typ kolorystyczny o urodzie i atrakcyjności świadczy.
              • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:24
                Może się powtórzę, ale ideał ideałem, a i tak osoba nie mieszcząca się w tym kanonie czasem potrafi nam zawrócić w głowie. Np lubię szatynów, a przechodzi obok łysy a ja mam ochotę za nim pobiec. Tak już jest z ideałami.
                Ale południowców to nie dotyczy. Nie lubię i już. Bez obrazy.
                • sid.leniwiec Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:42
                  Nie obrażam się, nie jestem południowcem.:)
                  • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:44
                    :D
          • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:11
            > to takze sporo mowi o preferencjach polek
            > mialby ciemniejsza karnacje to bylby hitem przez wiele sezonow

To potwierdzenie wyłącznie twoim własnych tez. Poza tym agent Tomek nie ma jakichś szczególnie egzotycznych rysów, takich Polaków jak on jest mnóstwo.
            • kombinerki.pinocheta Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:14
              > chś szczególnie egzotycznych rysów, takich Polaków jak on jest mnóstwo.

pamietaj, kazdy z nas jest wyjatkowym stworzeniem i tworzy wlasna, unikalna historie na tym swiecie pelnym niespodzianek
              • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:13
                Twoja jest BARDZO unikalna ;)
            • akle2 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 18:34
              On się po prostu wg mnie niczym nie wyróżnia. Ja bym minęła i nie zapamiętała.
              • qw994 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 19:13
                Egzakli :)
    • magnusg To chyba ty czegos nie zrozumiales 12.12.10, 18:22
      Jako Casanove przedstawila go aferzystka Sawicka, zeby odwrocic uwage od tego, ze jej chodzilo glownie o kase.Historyjki dla "Yntelygentow" o tym, ze ona mu w zauroczeniu i zaslepieniu ulegla emocjonalnie i nie wiedziala co robi byly dla kazdego myslacego bajeczka.Ty ja jednak lyknales.
      A od Kaminskiego wara-uczciwy czlowiek zaszczuty przez Donka i jego kolesi-Zbycha,Rycha i Mirka.PO zlikwidowala faktycznie CBA,zeby takie Sawickie i Zbychy mogli juz bezkarnie rozkradac Polske.
      • madzialenka_live Re: To chyba ty czegos nie zrozumiales 12.12.10, 20:11
        Jasne, a Kaczyńscy i reszta oszołomów z PIS-u to kryształy chodzące:P
        A propos własnie skończyła się " Uwaga" na TVN, bohaterką była Marczuk i jej afera.
        • akle2 Re: To chyba ty czegos nie zrozumiales 12.12.10, 20:26
          Firmowała tą stację, nic dziwnego, że ją bronią
    • jane-bond007 Re: Agent Tomek. 12.12.10, 21:09
      może słabo wychodzi na zdjęciach ;)

no jakiś czar roztaczał skoro takiej Marczukównej zawrócił w głowie ;)
    • a_nonima Re: Agent Tomek. 12.12.10, 21:28
      Wsiok!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka