Dodaj do ulubionych

jak sie odkochac w koledze z pracy?

17.12.10, 17:01
znacie jakies sposoby?
Obserwuj wątek
    • laracroft82 Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:05
      tak, zmien prace :D
      • naiwna-aa Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:15
        dziekuje za dobra rade, o taka mi wlasnie chodzilo...
    • rosa_de_vratislavia Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:20
      naiwna-aa napisała:

> znacie jakies sposoby?

Choć przysłowia rzadko są mądrością narodów, to "co z oczu, to z serca" jest prawdziwe.
      Mało prawdopodobne,że się odkochasz, oglądając tego pana w pracy.

Lekarstwem byłaby ew. nowa namiętność, poznanie kogoś, kto przyćmi aktualną miłość.
    • mallwia Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:26
      A mówiłaś mu,że go kochasz? Może on Ciebie też lubuje:)))
    • to.niemozliwe Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:27
      Nie ma skutecznych sposobow. To jak katar - tylko czas leczy. Ale zawsze mozna brac jakies "piguly" na zmniejszenie dolegliwosci :-B
    • niebieski_lisek Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:28
      A czemu chcesz się odkochać?
      • naiwna-aa Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:49
        bo mamy swoje rodziny, ale problem ze iskrzy miedzy nami...tylko w tej chwili jak gdyby jego emocje opadly, a moje cos nie moga...do niczego nie doszlo, byl tylko flirt...
        • ind-ja Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 18.12.10, 00:06
          to bardziej zainteresuj sie wlasna rodzina.
    • jej_torebka Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:34
      musisz zjeść żabę.
      • kota_behemota Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 17:57
        Tak samo jak w koledze z basenu albo koledze z lekcji gry na saksofonie.
      • ursyda Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 20:03
        o połnocy na rozstajnych drogach
        • hipna Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 23:02
          a później wypić wywar z pokrzyw
    • kapselodtymbarka Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 19:23
      A myślisz że on wie? Może emocje wcale nie opadły, ale on tak udaje, bo też chce z tym skończyć myśląc, że nie ma żadnych szans. Może też się męczy i jeszcze musi udawać.

Zamiast od razu się odkochiwać, to może najpierw zorientuj się, czy szans naprawdę nie ma. Wiem, łatwo powiedzieć. Jeśli to nie jest kawał drania, to może zaryzykuj i w jakiś subtelny sposób z nim o tej sytuacji pogadaj? Tylko nie z nieszczęśliwą miną bo ucieknie :)
    • grzeszna_marta Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 17.12.10, 22:25
      iskrzy , iskrzy bo pewnie chce Cię tylko zaliczyć no tak sobie własnie pomyśl :-) może będzie Ci łatwiej ;-) ale czy Ci przejdzie ? tego nie wiemy niestety.
    • sid.leniwiec Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 18.12.10, 10:46
      Tak automatycznie to się nie da. Pilnuj się i czekaj, aż przejdzie.
    • karmmi Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 18.12.10, 10:57
      Jak radzono Ci parę postów wyżej - zmień pracę. Jedyne rozwiązanie, innego nie ma. Wiem, przerabiałam to, a miałam o niebo łatwiejszą sytuację, bo nie miałam wtedy rodziny, za to on miał. Czasami ucieczka to jedyne wyjście.
      • kapselodtymbarka Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 18.12.10, 13:36
        Halo, tu ziemia! "Zmienić pracę"? W Polsce? No chyba że ktoś woli 10 godzin dziennie za tysiaka od oglądania faceta, z którym coś nam nie wyszło.
    • firlefanz tylko czas 18.12.10, 14:44
      Twoja sytuacja jest rzeczywiście trudna, bo
      a) widzicie się ciągle w pracy
      b) masz rodzinę (czyli jak rozumiem męża) więc nie wchodzi w grę pocieszenie się w ramionach nowego obiektu uczuć

Jedyne co możesz zrobić to ograniczyć kontakty w pracy do jedynie służbowych - czyli nie chodzić z nim razem na papierosa albo na lunch i nie utrzymywać żadnych kontaktów (nawet przez internet) poza pracą.

Zastanów się też co w Twoim aktualnym związku jest nie tak? Co spowodowało, że zainteresowałaś się kolegą z pracy?
    • niuniek63 Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 20.12.10, 08:10
      To oczywiste że czegoś ci brakuje i chciała byś nowych ekscytujących namiętności.Najlepiej jakbyś z partnerem (mężem) gdzieś się wybrała aby odświeżyć dawną bliskość, nie będziesz tak wygłodniała i przez to mniej podatna. Ale dziewczyny pilnujcie swoich serc bo to nie żarty, sam cierpiałem 2 lata a jestem facetem i nie pomogły nawet figle z koleżanką bo chciało by się więcej niż jakieś pokątne spotkania. Ile małżeństw się rozpadło przez "niewinne" romanse biurowe, a co z dziećmi?
    • brzydal-is-me Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 20.12.10, 11:35
      Dać mu dwa razy
      • pongielka Re: jak sie odkochac w koledze z pracy? 20.12.10, 11:50
        a ile wlasnie takich ,,galerianek" rujnuje małżeństw? bo naiwne laski kręcą dupą przed naiwnymi facetami, a raczej zwierzętami bo prawdziwym mężczyznom wpadki nie powinny sie zdarzać!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka