Dodaj do ulubionych

FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA

IP: *.wp3.ptc.pl 15.04.04, 14:46
CZY KTOS MIAŁ RACHUNEK NA O700 , A NIE DZWONIŁ, CZY REKLAMACJA MA JAKIS
SENS , CZY MOŻNA NIE ZAPŁACIĆ?
Obserwuj wątek
    • lena_zienkiewicz Re: FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA 15.04.04, 14:49
      Pewnego razu dostałam 1000 zł rachunku.Mnóstwo połączeń pod 0-700.Nie ma szans
      na reklamację, trzeba zapłacić i tyle.Wiesz jak sprawdzili czy to ja
      przedzwoniłam czy nie ja?Sprawdzili kable, powiedzieli, że nie ma awarii i
      tyle.Z urzędasami nie wygrasz, choćby nie wiem co.Odwoływałam się, ale nic nie
      dało.Teraz wyjście 0-700 mam blokowane.I nikt się nie podpina :-)

Duży rachunek?
      • Gość: mmm Re: FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA IP: *.klaudyny.waw.pl / *.waw.pl 15.04.04, 15:05
        chcialabym zauwazyc ze w sieci telefonicznej w Polsce (np. TP SA) nie mamy do
        czynienia z "urzedasami" tylko z pracownikami prywatnej firmy. jakie wyjscie -
        mozna sie sadzic (a czy sa szanse na wygrana? - trudno powiedziec - chyba jak w
        kazdej sprawie - trzeba miec jakies dowody na to ze ktos mogl korzystac z
        naszej linii bez naszej zgody) a propos; korzystanie z cudzej linii (telefonu)
        bez jego zgody to kradziez wiec i prokurator by sie mogl wmieszac.
        • lena_zienkiewicz Re: FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA 15.04.04, 15:15
          - chyba jak w
          >
          > kazdej sprawie - trzeba miec jakies dowody na to ze ktos mogl korzystac z
          > naszej linii bez naszej zgody) a propos; korzystanie z cudzej linii
          (telefonu)
          > bez jego zgody to kradziez wiec i prokurator by sie mogl wmieszac.

No właśnie - a jak udowodnić, że to nie ty wydzwoniłeś?Mam znajomego w tp i
          wiem, że korzystają z cudzych telefonów.Najwidoczniej teraz padło na twój numer
          telefonu.

Pozdrawiam
    • kochanica.francuza Miałam fakture 1300 15.04.04, 17:32
      miesiąc ganiałam z pismami do Tepsy, nic, g..., w koncu odesłali mnie do
      wyższej instancji tepsowej, a ta powiedziala, ze jak chce, to moge sie sądzić.
      wiadomo, jak wyglada sądownictwo w Polsce - matka zaplacila. Ale od tej pory
      jak widze Wielki I Wspaniały Zegar Milenijny Na Pałacu Kultury, to zgrzytam -
      bo z takich właśnie przekrętów jest on ufundowany. Blokada od tej pory jest, a
      jakże.

Albo jak slysze o wyciskających łzy z oczu akcjach charytatywnych Tepsy.
    • Gość: twojemiasto Re: FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.04.04, 19:22
      ofszem zadazylo sie i mi a byly to impulsy internetowe ze ston na ktorych
      zalogowywujeszsie tak ze nir kapujesz kiedy i poki sie nie wylogujesz 9bedac
      nieswiadomym zalogowanai) nabija Ci impulsy. do TP mozesz sie przejsc chociazby
      zeby zablokowac polaczenia 0700 (chyba ze takowyh uzywasz) lub zeby rozlozyli
      Ci platnosc na raty jesli rachunek jest wysooki
      pozdrawiam
      • Gość: nadinek Re: FAKTURA ZA O700...-REKLAMACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 19:35
        A ja proponuję złożyć reklamację - miałam 100 wygadane ( niby ) na 0700 z
        numeru firmowego. nRównocześnie z zapłatą złożyłam pismo reklamacyjne i mi
        uznali . Wydaje mi się, ze próbować zawsze warto :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka