Dodaj do ulubionych

imprezy świąteczne

26.12.10, 22:36
Jaki macie do nich stosunek? Uważacie, że nie wypada/to nie w porządku w I czy II dzień świąt wyskoczyć wieczorem na świąteczną imprezę do klubu? Dla starszych osób jest to chyba "nie do pomyślenia",ale patrząc na młodszych ludzi 20+ widać raczej, że jakieś przywiązanie do tradycji zanika :D
Obserwuj wątek
    • lolcia-olcia Re: imprezy świąteczne 26.12.10, 22:37
      Kto co lubi...
    • happy_time Re: imprezy świąteczne 26.12.10, 22:41
      Dlaczego nie wypada? Przecież taka jest właśnie tradycja, żeby w święta się bawić. A jak to już każdy wie najlepiej ::)
      • brzydal-is-me Re: imprezy świąteczne 27.12.10, 10:43
        A gdzie ty prosta istoto masz taką tradycję że w święta się bawi?

Chyba u ciebie w więzieniu..
    • sid.leniwiec Re: imprezy świąteczne 26.12.10, 22:44
      Ja byłam rok temu na piwie pierwszego dnia świąt i nie mogłam znaleźć wolnego miejsca w knajpie.
    • zmienna_elfka Re: imprezy świąteczne 26.12.10, 23:02
      Myślę, że każdy powinien spędzać święta jak chcę i lubi - jedni wolą z rodziną przy stole, inni na imprezie przy piwie :)) Osobiście w Boże Narodzenie jeszcze nigdy na imprezie nie byłam, ale w Wielkanoc już mi się zdarzyło :))
    • grzeczna_dziewczynka15 Re: imprezy świąteczne 27.12.10, 00:00
      Co to za ageism, że 20+? Dziś byłam na koncercie, na scenie grali ludzie w różnym wieku, zarówno młodzi regowcy, jak i jazzmani po 60-stce grubo.

Nie zależy to od wieku, ale od podejścia:)
    • vandikia Re: imprezy świąteczne 27.12.10, 00:07
      jak najbardziej do pomyślenia dla wszystkim pokoleń, skąd uprzedzenie?
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: imprezy świąteczne 27.12.10, 11:12
      Ja byłem na iprezie do 5 rano już pierwszego dnia świąt...
    • nothing.at.all Re: imprezy świąteczne 28.12.10, 09:17
      DLa mnie Wigilia jest dniem rodzinnym i raczej nigdzie nie wychodzę. A I i II dzień Świąt to dlaczego nie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka