Dodaj do ulubionych

Czy można ?

27.12.10, 10:18
Czy normalny uczestnik dyskusji na forum gazety może ot tak wykasować jakis swoj post w danym wątku ?
Pytam bo czytałam na jednym z for regionalnych dość niepochlebny wątek związany z magistratem , pojawiła się tam pani która dowolnie tasuje swoimi postami , usuwa je , pomijam że broni tego magistratu jak lwica , zdziwiło mnie to ... wydawało mi się że zwykły uczestnik dyskusji nie może usuwać postów ?
Obserwuj wątek
    • sundry Re: Czy można ? 27.12.10, 10:19
      Nie może, chyba że jest moderatorem na forum prywatnym.
    • brzydal-is-me Re: Czy można ? 27.12.10, 10:21
      Ta pani nie jest zwyczajnym uczestnikiem rozmów.
      • alanis11 Re: Czy można ? 27.12.10, 10:41
        No właśnie coś tu nie halo ,aby móc tasowac sobie swoimi postami to trzeba administrowac na forum ...tyle że regionalne to nie to samo co prywatne prawda ?
    • sundry Re: Czy można ? 27.12.10, 11:02
      To nie to samo, ale chyba zasady co do kasowania są na nich takie same, jak na forach prywatnych ( np. nie ma opcji kosz).
    • bijatyka Re: Czy można ? 27.12.10, 11:34
      Idź na forum o biurze matrymonialnym Duet Centrum i napisz coś negatywnego.
      • alanis11 Re: Czy można ? 27.12.10, 11:38
        No ok ale żeby regionalne zawłaszczyła klika z Urzędu Miasta to mi się nie chce wierzyć...
        • mumia_ramzesa Re: Czy można ? 27.12.10, 15:24
          Robi to moderator, ktory niekoniecznie reprezentuje takie poglady, jakie przedstawia. Moze tylko podgrzewac atmosfere.
    • maitresse.d.un.francais Re: Czy można ? 27.12.10, 16:34
      Nie, może tylko zgłosić go do admina.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka