jan_hus_na_stosie 28.12.10, 19:28 też rozmawiacie na takie debilne tematy jak na tym forum i zawracacie im gitarę swoimi problemami z dupy wziętymi? jeśli tak to współczuję partnerom :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:32 Tylko mi nie mów, że swojej partnerce opowiadałeś o tym kolesiu, co do ciebie CV przysłał i o tej babce z Mbanku.:) Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:34 sundry napisała: > Tylko mi nie mów, że swojej partnerce opowiadałeś o tym kolesiu, co do ciebie C > V przysłał i o tej babce z Mbanku.:) nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:43 no co TY, ta laska powinna nas ozłocić za to, że czytamy wypociny Janka i ona nie musi tego wysłuchiwac :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:53 wypociny to tworzą inni, ja nie Odpowiedz Link Zgłoś
zonaniezona1 Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:33 Zwariowałeś .... ja jednak chcę w tym związku trochę pobyć ....:).... Dlatego tutaj sobie piszę :) Odpowiedz Link Zgłoś
generation_p Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:35 Ze swoimi partnerami płodzimy potomstwo, a nie rozmawiamy o pierdołach. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:37 generation_p napisała: > Ze swoimi partnerami płodzimy potomstwo, a nie rozmawiamy o pierdołach. o, i to mi się podoba, to jest prawdziwa obywatelska postawa z której należy brać przykład ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:40 Jasiu czy ty byles dzis z tubisiem za sklepem, czy jak, co ci sie ostatnio takie jakiej powazne problemy czepiaja, a nie lepiej to o dupie marynie pogadac. Odpowiedz Link Zgłoś
generation_p Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:17 Tak. Czynię swój obywatelski obowiązek. A uściślając ,to już uczyniłam. W moim brzuchu rośnie mały potwór ,który wysysa ze mnie całą energię jak na chwile obecną, sprawił też, że zaprzyjaźniam się co rano z moją toaletą ,śpiewając jej do ucha gorzkie żale. Tak więc poza rozmnażaniem, zanudzam swojego partnera moim ciężkim porannym stanem i wyborem tapety do pokoiku obcego. Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 21:48 Brrr... ale to mija po pierwszym trymestrze, trzymaj się :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:44 mhm takie podwójne życie to już rozumiem dlaczego Twoja dziewczyna nie zna twojego niku na forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:43 Ja rozmawiam z Romeo o: - najnowszych gadżetach - przepisach kulinarnych - obrabiamy du.py sąsiadom Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:43 czyli jest u was wszystko w porzadku. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:50 bijatyka napisała: > Ja rozmawiam z Romeo o: > - najnowszych gadżetach takich gadżetach? :D Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:52 Mogą być takie pod warunkiem, że na USB. My za techniką nadanżamy. Odpowiedz Link Zgłoś
generation_p Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:54 Zastanawia mnie to niebieskie cudo z kulkami. Mam wrażenie, że można tym zrobić rektoskopię z dodatkowymi doznaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 19:59 Ja juz tez kobita obyta jestem, ale tez sie zastanawiam gdzie by to wsadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
generation_p Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:08 Kozy z nosa by można tym np wygrzebać ,li miodek z ucha. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:18 rektoskopia, albio lepiej kolo.. to niezapomniane doznanie, żaden wibrato jak sądzę tego nie zapewni ale faktycznie to niebieskie tak wygląda ja sobie chyba kupię coś, bo nieobeznana jestem ale z czystej ciekawości bym wypróbowała Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:12 oczywiście i w tym cały urok, że ludzie są tak różni i potrafią się słuchać mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 20:53 Tak, czasami nawet jakiś temat z rozmów z facetem jest inspiracją do założenia wątku na forum, czasem i na odwrót. Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 21:53 o pracy, o planowanej budowie, o płodzeniu obywateli, i że ten cholerny telefon zadzwonił tuż przed kuluminacyjnym momentem stosunku seksualnego. A! I o Sylwestrze :) Zresztą każdy temat dobry, przecież nie można rozmawiać na poważne tematy, pitu-pitu również jest potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 21:56 pitu-pitu również jest potrzebne :) Koniecznie. :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:00 ja zamiast pitu-pitu wolę bara-bara :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:06 mhm a potem watek na forum mój facet ciągle by tylko baba bara a ja chciałabym pogadać czy czasem nie jestem za gruba :D Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:18 E tam u nas to by raczej było, że ja chcę bara-bara a on pitu-pitu :P Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:09 A pp bara bara milczycie czy moze potu pitu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:20 Wtedy sytuacja jest poważna i milczymy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
takajatysia Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:16 Miało być : Zresztą każdy temat dobry, przecież nie można rozmawiać TYLKO na poważne tem > aty, pitu-pitu również jest potrzebne :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:16 Tak, też współczuję swojim partnerą. Zwłaszcza tym, którzy musieli rozmawiać ze mną o tym, jak przejść misję w ME, o nieścisłości w Diunie, o truchle Imperatora,o algorytmach genetycznych i topnieniu rzeczywistości - i to często nie raz i nie dwa. Pewnie by fszysko oddali za to, żebym popaplała o takich prostych rzeczach jak facet, czyli oni, a tu dupa i to blada. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:20 Tak. Rozmawiamy o dupach. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:34 lacido napisała: > swoich? :) i swoich i cudzych...sprawiedliwie jest :D Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:38 ale o cudzych to tak chyba hipotetycznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
shellerka Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:29 oczywiście ze tak. maz zawsze przynajmniej udaje ze mnie slucha:) Odpowiedz Link Zgłoś
martishia7 Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 22:36 Dobry mąż ;-) Ja kontrolnie wplatam jakąś bzdurę od czapy żeby sprawdzić czy słucha :-P Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 23:04 Zapodaj jeszcze jeden debilny wątek to może ban będzie :D Mnie ponoć Janosław wyszarzył, no to niech ktoś mu to napisze ode mnie hehe :D Odpowiedz Link Zgłoś
miss.yossarian Re: czy ze swoimi partnerami 28.12.10, 23:30 jan_hus_na_stosie napisał: > też rozmawiacie na takie debilne tematy jak na tym forum i zawracacie im gitarę > swoimi problemami z dupy wziętymi? > > jeśli tak to współczuję partnerom :) > > > janek, większość ludzi traktuje to forum jak niską rozrywkę. jeśli ty to tak poważnie przeżywasz i zachowujesz się tu identycznie jak w realu (o co nas posądzasz) to współczucie należy się twojej partnerce (tak, wiemy że już ją masz) Odpowiedz Link Zgłoś
kokolina_koko Re: czy ze swoimi partnerami 29.12.10, 00:11 Nie. Ale to chyba dlatego, że nie mam partnera. Mam jednak kota i on takie rozmowy bardzo sobie ceni. Odpowiedz Link Zgłoś
simply_z Re: czy ze swoimi partnerami 29.12.10, 00:25 za dużo czasu zabiera to forum. zdalam sobie z tego sprawę ostatnio i po przymusowej przerwie -czuję się zdrowsza psychicznie;0 żsdnych prawiczkow ,minaszow ,oionow ,bimotow ,sfrustrowanych kreatur;) od nowego roku przestane tutaj wpadac Odpowiedz Link Zgłoś
fish_flesh_fowl Re: czy ze swoimi partnerami 29.12.10, 03:40 Prawdziwe pytanie brzmi: co Pan tu robi, skoro tu tak debilnie. I to bardzo aktywnie, jak widać. Odpowiedz Link Zgłoś