Dodaj do ulubionych

Meska sylwetka

11.01.11, 10:02
Jak to mowia - "w zdrowym ciele zdrowy duch". Postanowilem wziac sie za siebie i popracowac nad wygladem. Kobiety lubia miesnie, wiec bede dazyl do ich wzrostu, a celem dla mnie jest osiagniecie takiej sylwetki:

https://www.mmaconvert.com/wp-content/uploads/post-images/alistair_overeem_k-1-250x375.jpg

Co Wy-Dziewczyny na to? Podoba Wam sie takie umiesnienie?
Nie wiem tylko czy przy moich 168 cm wzrostu nie bede wygladal jak nabity kark-karzelek.
Skusilybyscie sie na takie ciasteczko?
Obserwuj wątek
    • alikate Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:03
      Nie.
      Dla mnie ważny jest intelekt.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:15
        > Dla mnie ważny jest intelekt.

Ale chyba nie jestes brzydka?
    • kookardka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:08
      Jak zachowasz proporcje to nie będziesz wygladał jak nabity kark karzełek.
      Co do ostatniego pytania - nie, bo mogłabym nosić Cię pod pachą ;)
      • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:15
        Koko, sprobuj mnie pod pacha ponosic :)
        https://photos.nasza-klasa.pl/4424379/11/main/d5fc53835a.jpeg
        • kookardka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:26
          nie wiem czy mi ręki wystarczy ;)
          • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:35
            Spoko, starczy :) Zawsze mozesz wezwac siostre do pomocy :)
            • kookardka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:18
              taka chudzina teraz z Ciebie ? :)
              • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:27
                Jak zawsze :) Wy do ulomkow nie nalezycie, wiec dacie rade :)
                fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2089480,2,12,Obraz-024.html
                • kookardka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:35
                  ja wszystko rozumiem, ale po co Ci ta kamizelka ratunkowa pod koszulką to nijak nie pojmę ;)
                  • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:39
                    Rozumiesz.... byly powodzie, podtopienia :)
                    • kookardka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:42
                      kota fajna :)
                      • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:47
                        A co Ciebie tak nagle moja kota zafascynowala? :)
                        Ja jestem fajny, a kota to bandyta jest, no!
                • piataziuta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:35
                  Bez sensu...
                  Jak mam się teraz z ciebie nabijać, skoro już wiem jak wyglądasz?
                  Teraz to już nie wypada.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:15
        To ile Ty masz cm?
        • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:16
          z twoimi jedenastoma mozesz sie chowac :)
    • chersona Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:09
      Dąż. Ja uwielbiam patrzeć na sylwetki pływaków. Poezja. Jak Phelps płynie tym swoim motylkowym, to jakby cały świat zagarniał swoimi silnymi ramionami, a potem wykonuje takie szybkie, zgrabne dwa ruchy tyłeczkiem, zupełnie jakby...
      • siwa.krowa.oddzialowa Re: zgrabne ruchy tyłeczkiem, zupełnie jakby... 11.01.11, 10:23
        ...grał w reklamie ?... ;->

www.youtube.com/watch?v=g_ySo29c-Gg
        • chersona Re: zgrabne ruchy tyłeczkiem, zupełnie jakby... 11.01.11, 10:26
          jakby był męską syreną.
          • siwa.krowa.oddzialowa Re: jakby był męską syreną 11.01.11, 10:45
            Myślisz, że też wyje jak się nim zakręci ?
            • chersona Re: jakby był męską syreną 11.01.11, 10:50
              No cóż. Pewnie robi też inne rzeczy, które robimy my śmiertelnicy.
          • akkknes Re: zgrabne ruchy tyłeczkiem, zupełnie jakby... 11.01.11, 11:36
            Ben Stiller byl syrencem w "Zoolanderze" :D
    • zmienna_elfka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:21
      Kombinerki, a Ty wywiad środowiskowy robisz, czy jak? Bo jeśli chodzi o moje chciejstwo to dobrze abyś był średnio-wysokim (tak 175cm) szatynem o niebieskich oczach i dobrze rozbudowanych nogach - nie cierpię jak facet ma nóżki typu "pasikonik" :))) Natomiast nogi piłkarskie są jak najbardziej wskazane :)) A ten ze zdjęcia to jest tak aż za bardzo. Mi się nie podoba :))
      • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:23
        No tak, ale w/g jego gustow musialabys miec wentyl przez ktory moglby spuscic powietrze :)
        • zmienna_elfka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 14:00
          :) Hihi, jak większość facetów, nic nowego tubiś :)) Już mnie to nawet nie śmieszy :P
          • teletoobis Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:19
            to nie jest smieszne. W jego przypadku to prawdziwe :)
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:22
        Ciezko Wam wszystkim dogodzic. Oczy moga byc innego koloru? :)
    • pompeja Re: Meska sylwetka 11.01.11, 10:38
      Jakby mnie taki przycisnął, mrrr!
    • princess_yo_yo Re: Meska sylwetka 11.01.11, 11:21
      sylwetka na zdjeciu mi sie nie podoba. o cialo nalezy dbac bo to swiatynia, i zeby nam sluzylo do poznej starosci itd. a kiedy transplant osobowosci? bo bez tego to sie chyba nie obejdzie.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:17
        >transplant osobowosci?

Kazalabys Angelinie Joli zrobic operacje twarzy?
        No widzisz. Szkoda marnowac taki diament.
    • funny_game Re: Meska sylwetka 11.01.11, 11:32
      Ale po co Ci niebieskie rączki?
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:26
        Utrudniaja prawidlowe chwytanie. Musze zerwac przymierze z bratem Onanem. Rozumiesz?
    • martishia7 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 11:33
      Preferuję mężczyzn z mięśniami wzmocnionymi bez zwiększania ich przekroju poprzecznego, znaczy z bicepsem niewielkim, a żylastym jak liny Mostu Świętokrzyskiego. Mimo to życzę powodzenia, fajnie coś sobie zamierzyć i osiągnąć ;-)
    • izabellaz1 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 11:35
      Wolę taką...i jeszcze jak mu kiedyś te mięśnie pod skórą grały! Mmmmmrau

Tylko twarz bym wymieniła :D

https://empiremuaythai.com/wp-content/JeromeLeBanner.jpg
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:29
        Teraz to juz staruszek i straszny koks. I runda i cala para z niego schodzi. :)

Co powiesz na to? :)

https://www.fiveknuckles.com/assets/images/fighters/Roy-Nelson.jpg

• izabellaz1 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:28
          Że to na pewno nie On mimo, że trochę się otłuścił i stracił na szybkości i sile. Ale Jerome'a rozwaliły kontuzje więc nie ma się co dziwić.
    • princessjobaggy Re: Meska sylwetka 11.01.11, 12:11
      Pan ze zdjecia, jak na moj gust, jest za bardzo napakowany.
      Takie przypakowanie rzeczywiscie optycznie skraca.

Mnie sie podobaja ciala takie jak na przyklad mial Bruce Lee - umiesnione, ale szczuple. :)
      Baleronow nie lubie :P

https://www.nndb.com/people/526/000031433/bruce-lee-2-sized.jpg
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:36
        Takie umiesnienie to rzeczywiscie przesada. Ale on potrzebowal tych kg bo zmienial wage. Mysle, ze duuuuzooo kasy wydal na chemie. :)

• six_a Re: Meska sylwetka 11.01.11, 12:23
      ale żeby tak łapska spuchły plus zsiniały, to chyba trzeba więcej ręcznej roboty, 400% normy jakieś.
    • n.michal Re: Meska sylwetka 11.01.11, 12:40
      a widziales jak to "ciasteczko" walczi i cwiczy zeby tak wygladac?? pomijam juz ze Alistair ma cos ok 200cm wzrostu.
      zycze powodzenia wrzuc fotki przed i po :))
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:32
        > a widziales jak to "ciasteczko" walczi i cwiczy zeby tak wygladac?? pomijam juz
        > ze Alistair ma cos ok 200cm wzrostu.

O ktorym etapie jego kariery mowisz, bo kiedys nie walczyl tak jak teraz. Pride, Strikeforce, Dream czy moze K1? :)
        • n.michal Re: Meska sylwetka 12.01.11, 12:53
          w walce tak jak w zyciu tez sie dojrzewa. mnie najbardziej podobaja sie jego walki w K1, choc w MMA znacznie bardziej widac jego sile i agresje.
    • reniatoja Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:53
      Kombinerkum, ten pan ze zdjęcia ma piękne ciało. Brusli przy nim to jakią osik. gdy już tak będziesz wygladał jak pan ze zdjęcia, to daj znać, rzuce wszystko i będę ci gotować piers z kurczaka w zamian za wiesz co.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:33
        Nie lubie piersi z kurczaka.
    • akle2 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 13:58
      Brawo. Wreszcie napisałeś coś mądrego. Jasne, że taka sylwetka się podoba, mało tego, w takich kategoriach wzrostowo-wagowych też są rozgrywane zawody i też panowie przesiadują w siłowni.
      Powodzenia życzę i trzymam kciuki. Do następnego Sylwka pierwsze efekty powinny być już widoczne. Nawet, jeśli nie będziesz startował w zawodach to warto. Sylwetka to też oznaka zadbania o siebie, a nie tylko markowe ciuchy.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:39
        Z kobietami o sylwetce gadam. Jak ja nisko upadlem. Powinienem z kolegami o cyckach przy piwie rozprawiac, a nie na forum o miesniach.

• akle2 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:02
          A co byś zrobił, jakbyś trafił na kobietę-instruktora w siłowni? :P Demonstracyjnie byś ją wyminął, jako niegodnej udzielać rad? :D :D :D
          Ja może kiedyś zrobię drugi stopień specjalizacji (pierwszy już mam :D ) i może zupełnie poświęcę się tej dziedzinie :)))

Kombi, próbuj. Jak poczujesz wzrok damski na swoich (umięśnionych) pośladkach, to może z czasem polubisz też same kobiety.
          A tak poważnie: bardzo dobry pomysł.
          • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:15
            Nie chodze do silowni. Stresuja mnie takie miejsca, bo musialbym udawac, ze jestem silny, biore na klate 150kg i w kazda sobote walcze na noze. Kobiety tez mnie stresuja, wiec wiedzac dodatkowo, ze kobieta jest w danej silowni instruktorka w ogole bym sie tam nie pojawil.

Powodzenia z ta specjalizacja. W ogole prowadzenie zajec, grupa sportowych to fajna praca. Robisz to co lubisz, uczysz ludzi i widzisz ich postepy, kasa sie zgadza i przy okazji mozna sie poruszac.

A co do kobiet. Szkoda czasu. :)
            • akle2 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:40
              Niczego byś nie musiał udawać. Nie od razu Kraków zbudowano. Dla początkujących dobiera się lżejsze i prostsze ćwiczenia. Widząc jakiegoś kurczaka po raz pierwszy, na pewno nie pozwoliłabym mu się zbliżyć do sztangi. Takie rzeczy robi się po iluś miesiącach systematycznej pracy z własnym ciałem wliczając rozciąganie. Najważniejsze to nie zniechęcić kurczaka i tak go zaprogramować i zmotywować, aby poczuł się na luzie i chciał przychodzić sam własnej woli. Gdybyś zajrzał do siłowni, to byś się przekonał, że takich jak Ty jest wielu, a osiłki wcale na was nie zwracają uwagi, bo zajmują się sobą.
              • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:49
                Wlasnie chcac sobie oszczedzic takiego traktowania - kurczak uwazaj na siebie, zebym sobie krzywdy nie zrobil, kurczaku posun sie, podaj sztange - nie udam sie na silke. Zreszta nie moge podnosic ciezarow, mam slabe geny i duza wade wzroku. Statyczne sporty mnie nie kreca, wole dynamiczne, chociaz podziwiam ciezarowcow.
                • akle2 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 20:24
                  :)) Oczywiście, dyscyplin jest wiele i masz prawo wybierać.
                  Co do kurczaków - są pod ochroną (instruktorów, właściciela siłowni) i nikt im nie każe niczego podawać (zresztą, nie wiedzieliby nawet KTÓRĄ sztangielkę podać). Dla ciężarowców są przezroczyści, nikt się z nikogo ani nie nabija ani nie śmieje. Dla pewności można się wybrać z kumplami. Po roku czy dwóch ćwiczą jak równy z równym, oczywiście przy indywidualnie dobranym ciężarze. Sport ten jest statyczny tylko pozornie, dla optymalizacji efektów musisz robić sporo aerobów: skakanka, bieżnia, stepper, jogging, potem interwały.
                  No ale jak tam sobie chcesz. Ważna jest wytrwałość, a nie sama dyscyplina jako taka.
    • beata.1968 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 16:43
      facet ze zdjęcia mi się nie podoba.co za dużo to niezdrowo. jeżeli chodzi o mój ideał męskiej sylwetki to było to parę dni temu zdjęcie Adama Levine ,w stroju Adama zresztą i tak wyglądałbyś lepiej niż jakiś napakowany kark z tępą miną.
      • kota_behemota Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:17
        Nie widzi mi się. Mam słabość do wysokich chudzielców. :)
        • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:38
          Wysoki tzn od ilu cm dla Ciebie?
          • kota_behemota Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:46
            Kombi 185-190 i w górę. :P
            • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:17
              Chyba sie nie polubimy. :)
              • kota_behemota Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:32
                Nie łam mi serca! Lub mnie!
    • generation_p Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:23
      Zdecydowanie nie.

Ja lubię jak facet ma brzuch i włosy na klacie, ale ja już stara kobieta jestem.

No i widzę, że jesteśmy tego samego wzrostu !
    • maitresse.d.un.francais aaaaaabsolutnie się nie znasz kąbi 11.01.11, 17:26
      dąż do takiej:

https://www.humor.sadurski.com/p1_materialy/NzdkOTMzNWRhMjNi/big_1.jpg
      • jednorazowy3 Re: aaaaaabsolutnie się nie znasz kąbi 11.01.11, 17:33
        To fotoszop czy jednak takie monstrum gdzieś tam istnieje?
        • maitresse.d.un.francais Re: aaaaaabsolutnie się nie znasz kąbi 11.01.11, 20:06
          jednorazowy3 napisała:

> To fotoszop czy jednak takie monstrum gdzieś tam istnieje?

Istnieje.
    • venettina Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:29
      Bryyyy, nie lubie miesniakow. Facet na zdjeciu - nie, kulturysci - ohyda.
    • zeberdee24 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:40
      O to mam dla ciebie nawet piosenkę motywującą o kulturystach.
      www.youtube.com/watch?v=9jPzzOFFpI4
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 17:54
        Co to za projekt, ten Syntetic?
        • zeberdee24 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:05
          Taki koleś ze Śląska, podkłada muzykę i recytuje różne absurdalne teksty, nagrał nawet kawałek z Kazikiem.
    • miau_weglowy Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:00
      kombinerki.pinocheta napisał:

> Jak to mowia - "w zdrowym ciele zdrowy duch".

klamia ;)
    • cherry-cherry Re: Meska sylwetka 11.01.11, 18:09
      Ja bym sie chetnie skusila, cialko fajne, tylko troche kolorystyka ta pana ze zdjecia jest dla mnie nie teges :) Nie lubie az takich drastycznych brunetow.
      Dziekuje za uwage.
    • venettina Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:08
      Wiesz ze preferencje kobiet co do ciala faceta duzo mowia o tym czego dziewczyna podswiadomie oczekuje od mezczyzn? Np. te ktore lubia szczuplych intelektualistow, zwykle sa silne, samodzielne i nie potrzebuja opieki, itd., itp.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:19
        Kobiety, ktore sa silne powinny wiazac sie z silnymi facetami. Intelektualisci to czesto slabe psychicznie wymoczki. Silne kobiety zdradzaja takich z silnymi facetami.
        • zeberdee24 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:26
          To szczera prawda.
        • venettina Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:50
          Ludzie o zacieciu intelektualnym roznie sie realizuja. Tobie kojarza sie z filozofami zastanawiajacymi sie nad "byc albo nie byc", czyli dosc wasko. Silna kobieta nie potrzebuje samca-obroncy (lub dreczyciela), woli partnera. Silna kobieta zwykle jest sprawna intelektualnie, pogadasz z nia i o samochodach, i o ekonomii. Miesniak z silowni, pracujacy glownie nad bicepsami nie jest partnerem, jest nudny.
          • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:58
            Dam sie rozdziewiczyc, ze te silne kobiety podczas kryzysu w zwiazku "umawiaja sie" wlasnie z takimi facetami z silowni (swoja droga tez pojechalas dosyc wasko).
            Miesniak przedzej poderwie "silna kobiete" niz intelektualista. Ten pierwszy jest od bzykania, ten drugi od pier.dolenia o zyciu i oplacaniu rachunkow.
          • izabellaz1 Re: Meska sylwetka 11.01.11, 20:34
            venettina napisała:

> Miesniak z silowni, pracujacy glownie nad bicepsami nie jest partnerem, jest nudny.

Sylwetka i muskulatura to również kwestia genów. Nie każdy "mięśniak" musi godzinami siedzieć na siłowni i szprycować się sterydami. Sylwetkę taką można uzyskać uprawiając masę różnych sportów a siłownia jest tylko dodatkiem.
    • green-chmurka Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:12
      Dla mnie troche za duzo miesni, ja chuda jestem, to jakby sie na mnie polozyl to by tylko tlusta plama zostala.
    • kitek_maly Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:43
      Obrzydliwy.
      • kombinerki.pinocheta Re: Meska sylwetka 11.01.11, 19:46
        Chyba ja.
        • kitek_maly Re: Meska sylwetka 11.01.11, 20:10
          Ten facet na zdjęciu. Chyba, że to jesteś Ty. :>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka