Dodaj do ulubionych

Zabronić wchodzić na portal randowy???

17.01.11, 17:38
Mam typowo kobiecy problem... Otóż tak, poznaliśmy się na portalu randkowym. Znajomość trwa już 4 miesiące, poznałam jego znajomych, on poznał moich, więc wydawać by się mogło, że to coś poważnego z jego strony. Tymczasem coś mnie ostatnio podkusiło, by sprawdzić, czy on się nadal loguje na portalu i... niestety wchodzi tam codziennie. =/ Szczerze mówiąc ja sobie odpuściłam "bycie aktywnym" na portalu, skoro zaczęłam się z nim spotykać, wydaje mi się, że to kwestia lojalności i dania sobie szansy, zwłaszcza, że znajomość trwa już jakiś czas. No i co mam zrobić? Przecież nie zabronię mu logowania się na taki portal, zresztą nie udowodnię mu, że z kimś mailuje, a pewnie będzie się zapierał.
Wydawało mi się, że on jest zaangażowany, wszystko inne o tym świadczyło, częsty kontakt, częste spotkania, troska, przyjacielskie zachowanie. No i klops, czy faceci nigdy nie przestaną się "rozglądać"?
A może tylko szukam powodu, by się do czegoś przyczepić, bo sama nie jestem jego pewna? <hmm>
Obserwuj wątek
    • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:40
      4 miesiące - kawał czasu! Związek pełną gębą!
      Zamknij komputra na kłódkę, kluczyk połknij. Chłopa za nogę do kaloryfera i tak następne 4 miesiące przetrzymać!
      • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:46
        A po ilu miesiącach to już związek?;)
        • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:47
          Przeca, że po ślubie! ;)
        • piotr_57 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:51
          menk.a napisała:

> A po ilu miesiącach to już związek?;)

Według mnie to nie jest funkcja czasu, tylko kwestia umowy :)
          • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:52
            Ano właśnie - a tu o umowie ani słowa i raczej o "przyjacielskim zachowaniu" a nie związkowaniu mowa :)
            • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:05
              To o "przyjacielskim zachowaniu" napisałam po to, żeby podkreślić, że to nie jest znajomość czysto-romansowa, przy której raczej nie powoływałabym się na kwestię lojalności. I łączą nas nie tylko przyjacielskie stosunki :) A jeśli chodzi o umowę, to no cóż, nie było jakiś odgórnych ustaleń, ale to się czuje, np. skoro chodzimy "jako para" na spotkania, ktoś mówi o mnie per "jego dziewczyna" a on nie protestuje ;)
              • piotr_57 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:10
                saraisa napisała:

nie było jakiś odgórnych ustaleń, ale to się czuje, np. sk
                > oro chodzimy "jako para" na spotkania, ktoś mówi o mnie per "jego dziewczyna" a
                > on nie protestuje ;)

To wszystko o niczym nie świadczy. (według mnie!!).
                Nabycie bochenka chleba wymaga zawarcia jakiejś umowy, wydawałoby się, że "wejście" w związek tym bardziej. Ale może teraz się o tym tylko domniemywa? Tyle, że(znów według mnie!!) każdy może domniemywać co innego.
                • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:18
                  No bez przesady, nie będę udowadniać na forum, że jestem w związku :P Dla mnie to jest oczywiste, więc nie podaję szczegółów, choć może dlatego niektórzy mogli zrozumieć, że jak o czymś nie piszę, to tego nie ma.

Ale może rzeczywiście zabrakło jakiś ustaleń odgórnych, nigdy wcześniej o tym nie myślałam, zawsze samo się układało.
                  A Ty jak wchodzisz związek, to to jakoś ustalasz z kobietą? I jak to robisz?? Serio, nie przyszło mi do głowy, myślałam, że już jestem za stara na pytania "czy chodzimy ze sobą".... ;)
                  • piotr_57 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:23
                    saraisa napisała:

> A Ty jak wchodzisz związek, to to jakoś ustalasz z kobietą? I jak to robisz?? \

Pisałem już kiedyś o tym. Siódmego dnia znajomości oświadczyłem się, wziąłem ślub w najbliższym, wolnym terminie w USC i tak żyję już 34 lata :)
                  • piotr_57 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:24
                    A skoro Wy nie jesteś cie związani żadną umowa, to niby na podstawie czego chcesz mu czegokolwiek zabraniać ?
                    • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 20:50
                      no to Ty jesteś hardkorem ;) ja bym uznała takiego, co mi się oświadcza po 7 dniach za wariata, co nie zmienia faktu, że sympatycznego ;)
                      hmm, nie obraź się, ale może kiedyś były inne czasy ;) teraz raczej jest tendencja do sprawdzania się, co nie wyklucza jednak lojalności.
                  • princess_yo_yo Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:31
                    moze nie czy chodzimy ze soba ale czy jestesmy 'exclusive' czy jak to sie po polskiemu nazywa...
          • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:53
            piotr_57 napisał:

> menk.a napisała:
            >
            > > A po ilu miesiącach to już związek?;)
            >
            > Według mnie to nie jest funkcja czasu, tylko kwestia umowy :)

Też bym to obstawiała. ;)
            • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:04
              znaczy dla pewności pytasz/stwierdzasz: jesteśmy parą, stanowimy związek itp?
              • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:26
                lacido napisała:

> znaczy dla pewności pytasz/stwierdzasz: jesteśmy parą, stanowimy związek itp?

Notariusza wysyłam by to omówił.
      • 0riana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:54
        Mnie tam moj po miesiacu juz milosc wyznawal :-) Pijany byl i belkotal w prawdzie, ale sie liczy :-)
      • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:13
        raohszana napisała:

> 4 miesiące - kawał czasu! Związek pełną gębą!
        > Zamknij komputra na kłódkę, kluczyk połknij. Chłopa za nogę do kaloryfera i tak
        > następne 4 miesiące przetrzymać!

hahahahahahaha, Ro jak bum cyk cyk dopiero po napisaniu swojego posta przeczytałam Twój :D
        • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:15
          Huehuehue - hive mind tych wrednych i nieczułych babiszczów :D
    • 0riana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:41
      Zaraz Cia babiszcza pojada za brak zaufania i wtracanie sie, ale ja Cie rozumiem. Sama kazalam bylemu fotke wypierdzielic :-)
      Moze zapytaj go, najdelikatniej jak potrafisz, po co wlazi na ten portal?
      • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:45
        Bo ja wiem, czy to kwestia stricte zaufania? Bardziej pewności siebie i poczucia własnej wartości - a nuż znajdzie lepszą?
        • 0riana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:47
          Braku zrozumienia - skoro ja nie szukam, to czemu Ty szukasz? Na co ci to, dla sportu?
          • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:48
            Tyż, aczkolwiek - skąd ona wie, że on szuka dziewczyny? Ja wiem, że takie założenie portalu - ale może on przegląda tak se, może ma znajome [ no, znajome chyba może mieć? ] tam czy cuś?
            • 0riana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:53
              Totez napisalam, zeby mozliwie jak najspokojniejszym tonem zapytala o co chodzi, zanim wyjedzie z karczmna awanture z oskarzeniami o nikczemne knowania.

I wlasnie o te zalozenia portali randkowych chodzi. Nie mam zamiaru popierac zadan zamkniecia oczu przez mezczyzne na wszyskie kobiety do okola, ale zagladanie na portale randkowe to juz kuszenie losu.
            • co_jeszcze Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:12
              Udajesz czy jesteś głupia?
    • teletoobis Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:43
      franzmauler.wrzuta.pl/audio/78blXDaLjhH/jan_kaczmarek_-_oj_naiwny--
      www.radioalex.pl/
    • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:44
      Wygląda, że traktuje cię jako poczekalnię. Poczekalnię na coś lepszego. Stąd jego obecność na portalu.
      Możesz zrobić różne rzeczy. Możesz podszyć się pod jakąś lalkę i próbować nawiązać kontakt. Możesz poprosić o wyjaśnienie: czego mój ukochany ty tam jeszcze szukasz, skoro masz mnie. Możesz wrócić na portal i wzorem swojego pana też szukać dalej kogoś lepszego. I możesz wreszcie dać mu wolną rękę i drogę, z której de facto chyba nie zszedł.
      • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:46
        Ale co - jak się z kimś zna 4 miesiące i zna jego znajomych to nie wolno mieć konta na portalu, bo jak poczekalnię się traktuje?
        • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:55
          raohszana napisała:

> Ale co - jak się z kimś zna 4 miesiące i zna jego znajomych to nie wolno mieć k
          > onta na portalu, bo jak poczekalnię się traktuje?
          >

Dla mnie to nielojalność. Nie widzę żadnego racjonalnego powodu dla którego mimo spotkań z panną, facet nadal codziennie loguje się na portalu. Konto można zlikwidować, zawiesić albo zwyczajnie na nie nie włazić. Tu albo ona jest poczekalnią, albo koleś traktuje ją jako koleżankę, znajomą. A z racji jej zaangażowania, żadna z tych opcji nie jest przyjemna.
          • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:04
            Jak nielojalność to nielojalność i co mię tam do tego. Dla mnie to tak nie wygląda :)

Inna kwestia, że z opisu wątkodawczyni wynika, że się znają ino, a nie, że już są w związku.
            • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:06
              > Inna kwestia, że z opisu wątkodawczyni wynika, że się znają ino, a nie, że już
              > są w związku.

Całkiem możliwe, że inaczej interpretują te same sytuacje, gesty i to co ich łączy.;)
              • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:12
                Bo chłopy som wredne i udają, a potem szukają na boku ;)

Z tego, co dopisała wychodzi, że się chłopakują/dziewczynują. I teraz może być konflikt - bo ona będzie uważała jak Ty, a on jak ja - i weź tu pogódź racje obu stron :)
                • lew_ Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:23
                  Tak,chlopy sa wredne akobiety maja zawsze kogos w zapasie,
                  Jesli autorka byla z facetem w lozku ,to to jest zwiazek:) i powinna mu dac po lapach:)
          • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:11
            Dokładnie tak to dla mnie wygląda, jako nielojalność =/ I jestem w stanie w wiele uwierzyć, ale nie w to, że codziennie musi swoje koleżanki "podglądać". Dla mnie to wygląda jako uzależnienie albo rzeczywiście szuka dalej...
            • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:13
              Czy przez to, że on je ogląda/gada z nimi to cierpi wasz związek? Pytam o konkretne przykłady, a nie akurat o to, że Tobie sam fakt korzystania przeszkadza :)
              • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:42
                Nie mam konkretnych przykładów, bo przecież nie ogląda ich przy mnie. :>
                Ale czuję się traktowana nie fair...
                Jak napisała Oriana to jest kuszenie losu, a to sprawia, że nie czuję się w tej sytuacji komfortowo...
                • raohszana Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:46
                  To mu rzeknij o tym i zapytaj, na co to i jak dalej widzi sytuację, skoro coś, co robi, sprawia, że czujesz się niekomfortowo i niepewnie :)
                • princess_yo_yo Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:47
                  czujesz sie nie komfortowo bo on nie traktuje tego zwiazku tak powaznie jak ty. mozesz mu powiedziec jak go traktujesz i ze nie spotykasz sie nikim innym i ze oczekujesz wzajemnosci, odpowiedzi moga byc rozne.
            • menk.a Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:17
              No dobra. Ale co? Będziesz się sama zastanawiać, co nim może powodować? Spytaj i po kłopocie.
      • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:49
        ale pomysł z podszyciem się pod inna laskę - bezcenny ;) naprawdę zrobiłabyś coś takiego?? :)
    • chersona Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 17:53
      ja chciałabym, że mój zablokował mi wchodzić na FK. Wciąga mnie to za bardzo! i przejmuję się różnymi matołkami, którzy się przychrzaniają.
      PS nie wiem, co to portal randkowy i czym to może grozić.
    • devilyn Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:04
      Baby som gupie....dziecko poznałaś jego znajomych...no na pewno to będzie ślub....nie nawilża mnie to...

:D
    • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:11
      saraisa napisała:

> Szczerze mówiąc ja sobie odpuściłam "bycie aktywnym" n
      > a portalu, skoro zaczęłam się z nim spotykać

Rozumiem, że masz już upatrzoną białą kieckę?

Potem z tej lojalności odseparujesz go od koleżanek, tak "na wszelki wypadek", a potem założyć kajdanki i przykujesz do kaloryfera, bo przecież "jesteście RAZEM".
      • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 18:53
        skłonność niektórych kobiet do destrukcji własnej płci, zawsze mnie głęboko zastanawiała...

nigdzie nie piszę o białej sukience, ani o przesadnej zazdrości tylko o lojalności. a nawet jeśli pragnęłabym ślubu - choć teraz o tym nie myślę - to, co w tym złego?
        a to, że mam typowo kobiece pragnienie poczucia bycia dla niego wyjątkową i jedyną, to chyba nic nagannego?
        • jan_hus_na_stosie Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 19:01
          saraisa napisała:

> skłonność niektórych kobiet do destrukcji własnej płci, zawsze mnie głęboko zas
          > tanawiała...

dlatego zawsze lepiej jest się ustawiać z mężczyznami ;)
          • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:27
            jan_hus_na_stosie napisał:

> dlatego zawsze lepiej jest się ustawiać z mężczyznami ;)

Stosuję tę zasadę od lat! Z maleńkim wyjątkiem :P
        • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:26
          Dlaczego uważasz, że to typowo kobiece?
          • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 18.01.11, 00:06
            bo jakoś rzadziej widuję męskie tematy o tym, że "och, ja ją kocham, a ona mnie olewa, dlaczego??", czy coś w tym stylu...
            poza tym przekonanie o tym, że gdzieś jest książę, który jako jedyny dostrzeże w nas księżniczkę jakoś ciągle płodnie się przyjmuje na gruncie kobiecym, choćbyśmy nie wiem, jak z tym walczyły...
    • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 19:00
      Nie przejmuj sie opiniami forumek. Tutaj pelno jest wyzwolonych, pewnych siebie, wszechstronnie uzdolnionych kobiet, ktorym nigdy nawet lezka nie poleciala, a te leca tylko facetom, ktorych one rzucaja.
      Nie tyle zabronic co dac do zrozumienia, ze sprawia Ci to przykrosc.

Gdybym mial panne, ktora bawi sie jak szczeniak bedac w zwiazku w internetowe flirt i gdyby mi mowila, ze tylko 4 miesiace jestesmy razem to pozwolilbym jej ciagnac mojego malego jeszcze z 3 miesiace, a pozniej bym powiedzial, ze nie widze u niej zaangazowania i jej podziekowal. Jakies chore szczeniackie gierki, troche powagi, w koncu jestescie dorosli. A niektorych forumek nie sluchaj, bo to sam kisiel w majtach.
      • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:35
        kombinerki.pinocheta napisał:

> pozwolilbym jej ciagnac mojego malego

Tak tak, wszystko się zgadza.
        • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:52
          Wielkosc nie ma przeciez znaczenia.
          • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:08

> Wielkosc nie ma przeciez znaczenia.

Od kiedy? :)
            • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:12
              Od zawsze. Nie mozna oceniac faceta po wielkosci jego czlonka. Tak robia tylko glupie kobiety.
              • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:25
                A kto pisze o OCENIANIU mężczyzny???
                Napisałeś, że rozmiar nie ma znaczenia. A ja ośmielam się z tym nie zgodzić, bo Ciebie jak sądzę nie penetrował nigdy żaden penis...no chyba, że się mylę...
                • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:32
                  No dobra, niech bedzie, ma znaczenie. I tak, gdybym spotkal taka, ktora bawilaby sie ze mna w internetowe gierki, to kazalbym ciagnac mojego malego 3 miesiace, a pozniej powiedzialbym dowiedzenia.

I wystepuje tutaj ocenianie mezczyzny, klasyfikowanie pod wzgledem pewnych cielesnych kryteriow.
                  • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:35
                    Kazałbyś jej? To pod paragraf podpada :)

Co do oceniania...Ty oczywiście bierzesz pod uwagę jedynie iq kobiety?
                    • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:36
                      > Kazałbyś jej? To pod paragraf podpada :)

Prosilbym.

> Co do oceniania...Ty oczywiście bierzesz pod uwagę jedynie iq kobiety?

Oczywiscie, ze nie. Dobra, robta co chceta i tak kobiet nie lubie.
                      • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:42

> i tak kobiet nie lubie.

I dobrze ;)
                        • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:47
                          Nie dobrze, bo mi watek wywalili.
                          • izabellaz1 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:50

> Nie dobrze, bo mi watek wywalili.

Postaraj się bardziej ukryć tą nienawiść do płci przeciwnej w następnym wątku ;)
                            • kombinerki.pinocheta Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:56
                              Hehe wrocil, ale juz splodzilem kolejny.
    • lolcia-olcia Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 19:07
      Tylko się spotykacie więc ma prawo się logować, jeśli chcesz zmienić ten stan faktyczny porozmawiaj z nim - tylko to zmiana statusu waszych relacji może coś zmienić.
    • tarantinka Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 19:31
      dla mnie byłby to sygnał, że facet nie traktuje mnie w kategoriach związku na poważnie i zwyczajnie w tył zwrot, nie miałabym juz dla niego czasu. Może by się nawet nie zorientował, skoro taki zaaferowany portalem randowym ;).
    • eastern-strix Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 19:46
      Umowę to się spisuje przy wymianie usług a związek to chyba jednak coś więcej niż wyjścia do kina i zakupy w zamian za seks ;)

Jednak warto porozmawiać z partnerem o tym, czym dla niego jest Wasz kład, bo może się okazać, że on aż tak poważnie tego nie traktuje.
    • yoko0202 zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 20:04
      moim zdaniem to nie jest w porządku, jeżeli od miesięcy funkcjonujecie jako 'para'.
      4 miesiące to może nie jest nie wiadomo ile, ale nie jest to też super świeża kilkudniowa znajomość; tyle czasu chyba wystarczy w miarę ogarniętemu człowiekowi, żeby się zastanowić czy rozwijać jakiś konkretny temat, czy też dalej łapać sobie kilka srok za ogon na wszelki wypadek.
      portal randkowy to jest jednak portal randkowy a nie forum o poezji, wiadomo po co ludzie tam się logują, i wcale nie podzielam zdania niektórych osób, że to takie strasznie niewinne zajęcie, bo od zalogowania do spotkania krótka piłka. To jest coś na takiej zasadzie, jakby będąc oficjalnie z Tobą, w każdy piątek chadzał sobie na wieczorki dla samotnych - no ja bym się wqrwiła.
      zapytaj wprost, jaka to jest relacja dla niego, bo zauważyłaś, że loguje się regularnie i nie rozumiesz dlaczego i czego szuka.
      • saraisa Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 21:03
        Ciesze się, że mnie ktoś zrozumiał :)

a co do zapytania go, dlaczego się loguje... zrobiłabym to, ale wtedy musiałabym się przyznać do tego, że go sprawdzam, co już mnie stawia w dosyć idiotycznej sytuacji podejrzliwej baby, co nie zmienia faktu, że życie pokazuje, że jednak warto być podejrzliwą :/

zupełnie nie wiem, jak to zrobić, ale muszę rzeczywiście pomyśleć, żeby jakoś nakierować rozmowę na ten temat...
        • raohszana Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 21:07
          Bah, nic prostszego - powiedz, że chciałaś poczytać maile z początków znajomości i przyuważyłaś i tyle :)
          • saraisa Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 21:32
            ech, widać, że jesteś wolna od trosk portalów randkowych ;) bo widzisz, tego kiedy się logował nie widać na profilu, trzeba użyć jakiś specjalnych trików, żeby mi wyskoczył jako np "jeden z zalogowanych w ciągu godziny". :> ale wiem, o co chodzi... po prostu napomknę o tym przy najbliższej rozmowie...
            • raohszana Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 21:37
              Na portalach randkowych som chuopy, jeszcze by się jaki przykasztanił! Lepij nie wchodzić ;)
              Albo powiedz, że czytałaś o tym wątek na forum, że jakiś facet tak robi i że Tobie by było nieprzyjemnie w takiej sytuacji, no, ale on taki wspaniały i kochany to na pewno tego nie robi :)
            • fuks0 Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 21:37
              > ech, widać, że jesteś wolna od trosk portalów randkowych ;) bo widzisz, tego ki
              > edy się logował nie widać na profilu, trzeba użyć jakiś specjalnych trików, żeb
              > y mi wyskoczył jako np "jeden z zalogowanych w ciągu godziny". :>

To zależy od portalu.
            • grassant Re: zabronić jak zabronić, ale 17.01.11, 22:17
              saraisa napisała:

> ech, widać, że jesteś wolna od trosk portalów randkowych ;) bo widzisz, tego kiedy się logował nie widać na profilu, trzeba użyć jakiś specjalnych trików

?? zależy od portalu. na najbliższym jest wprost wyświetlone "kiedy" . sprawdź, moze tutaj też się loguje:))
    • lady.godiva Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 20:21
      Porozmawiaj z nim może. Zaproponuj, że skoro spotykacie się od jakiegoś czasu to zlikwidujecie swoje profile randkowe. Zobacz jak zareaguje.
      • fuks0 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 20:39
        > Porozmawiaj z nim może. Zaproponuj, że skoro spotykacie się od jakiegoś czasu to >zlikwidujecie swoje profile randkowe. Zobacz jak zareaguje.

Jak będzie chciał mieć konto i na nie wchodzić to i tak wchodzić będzie, najwyżej sobie założy drugie.

Do autorki tematu: jak dla mnie to traktuje Cię jak tzw. kryzysową narzeczoną.
    • soulshunter Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 20:46
      > No i klops, czy faceci nigdy nie przestaną się "rozglądać"?
      sa 2 wyjasnienia:
      1. Nie jestes w 100% ta ktorej szukal i wypelnia sobie toba czas do chwili spotkania tej ktora go naprawde zainteresuje.
      2. Gosc nie jest wart twojego czasu. Szukaj innego.
      • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:18
        nie wiem, czy Twój post miał być w zamierzeniu zabawny, ale jednak szczerze mnie rozbawił ;D
        jeśli bym rzeczywiście tak surowo oceniała facetów, w życiu bym sobie nikogo nie znalazła.
        i znów mnie zaskakuje, jak łatwo i szybko niektórzy dokonują tak stanowczej oceny...
        chociaż oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że formuła forum skłania do radykalnych ocen ...

więc, żeby było jasne: wiem, że jest wart mojego czasu, na jakiejś podstawie dokonałam takiej decyzji, ale ten aspekt w ogóle nie jest przedmiotem tej dyskusji :>
        • soulshunter Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:21
          to w takim razie wytlumacz mi: po co szukac dalej jesli sie juz znalazlo? Ja w kazdym razie przestalem.
          • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:50
            no to zazdroszczę Twojej dziewczynie/żonie i gratuluję Tobie zdecydowania i konsekwencji.
            a jeśli chodzi o mnie, to nie chcę, żeby to zabrzmiało naiwnie, ale mam parę koncepcji... np, to, że robi to z nudów, z przyzwyczajenia, albo chociażby po to, żeby pooglądać zdjęcia jakiś panien, czego mu przecież nie zabronię :P może nawet nie zdawać sobie sprawy z tego, że mnie to dotyka...
            nie wiem także, czy nie ma tam po prostu znajomych, nigdy o tym nie rozmawialiśmy...
            a stwierdzenie, że "nadal szuka", jest już jakimś tam oskarżeniem, tego przecież nie wiem. choć na pewno dużo prawdy jest w tym, że na takich portalach nie dyskutuje się poezji. ;)
            ja jednak stosuję zasadę "domniemania niewinności" i póki nie mam dowodów, to się nie będę rzucać.
            • soulshunter Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:00
              w takim razie zycze szczescia i powodzenia na nowej drodze zycia.
              • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:43
                a nie oglądałeś się za kobietami na ulicy, jak już znalazłeś?
                • soulshunter Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:06
                  zawsze sie ogladam, podobnie jak za ciekawymi samochodami i wypasionymi rowerami.Takie male zboczenie. Za kobietami tylko kiedy ide sam ale dyskretnie.
                  • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 18.01.11, 00:00
                    no widzisz, może on właśnie myśli, że robi to dyskretnie...
        • fuks0 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:41
          > więc, żeby było jasne: wiem, że jest wart mojego czasu, na jakiejś podstawie do
          > konałam takiej decyzji, ale ten aspekt w ogóle nie jest przedmiotem tej dyskusj
          > i :>

Ta, nie jest, przedmiotem dyskusji jest natomiast to, iż ten którego wybrałaś traktuje Cię raczej jako tymczasowy umilacz czasu.

Niemniej zrobisz oczywiście jak uważasz.
    • maly.jasio Zabraniac mozna tylko nieletnim dzieciom 17.01.11, 21:35
      o czym grzecznie przypominam.
      ale tez sie dzis ostro bronia :)
    • raduch Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:45
      Czort wie co nim kieruje. Możliwości jest bez liku. Może np spodobało mu się patrzenie w licznik odwiedzin i zwyczajnie powoduje nim próżność? To tak miło i przyjemnie odbierać wyrazy zainteresowania swoją osobą. No bo na przykład taki Borys Szyc klikał na widok fajnych kobitek. Pffff, cienias... Tu fajne kobitki klikają na Twego absztyfikanta.
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 21:56
      Tak, zabroń mu a jak wejdzie spuść lanie!

A na serio spytaj się, ale bez stawiania zarzutów.
    • grassant Zabronić! 17.01.11, 22:08
      nic nie tracisz, a związek i tak na straty.
    • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:09
      podejrzewam, że zabranianie nic nie da, może to typ łowcy
      • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:18
        lacido napisała:

> podejrzewam, że zabranianie nic nie da, może to typ łowcy

jeżeli ma gr.B, to koczownik
        • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:25
          gr, B czego?
          • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:42
            krwi. wg amerykańskich uczonych
            • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:44
              aha
              a O?
              • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:53
                lacido napisała:

> aha
                > a O?

nie ma takiej grupy.
                • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:56
                  nie ma grupy krwi zero?
                  • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:08
                    lacido napisała:

nie ma grupy krwi zero?

zero tak się pisze: 0
                    • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:09
                      dokładnie tak napisałam sprawdź jeszcze raz :D
                      • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:14
                        lacido napisała:

> dokładnie tak napisałam sprawdź jeszcze raz :D

fałsz! napisałaś tak: O. przyjrzyj się wnikliwie.
                        • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:23
                          w takim razie poproszę o szczegółową analizę detali które nie pozwoliły CI właściwie odczytać mojej wypowiedzi :)
                          • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:33
                            lacido napisała:

> w takim razie poproszę o szczegółową analizę detali które nie pozwoliły CI właś
                            > ciwie odczytać mojej wypowiedzi :)

pytasz o grupę O. nie ma takiej.
                            piszesz zero. zero jest tak: 0.
                            stawiam jedno przy drugim 0 vs O. dostrzegasz?
                            dla topornych wymyślono symbol Ø.
                            • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:40
                              oj nie zrozumiałeś widać toporność nie jest Ci obca :)

pytam cóż Ci przeszkodziło w poprawnej interpretacji symbolu zbliżonego?

teraz już wiem upierdliwość :D
                              • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:49
                                lacido napisała:

> oj nie zrozumiałeś widać toporność nie jest Ci obca :)
                                >
                                > pytam cóż Ci przeszkodziło w poprawnej interpretacji symbolu zbliżonego?
                                >
                                > teraz już wiem upierdliwość :D

cóż, muszę być precyzyjny :) za to nie jestem drażliwy :P
                                • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:52
                                  no to plus dla Ciebie :)
      • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:47
        z tego co go znam, nie powiedziałabym, żeby to był łowca... raczej na początku znajomości mi narzekał, że prawie nikt nie wchodzi na jego profil...
        • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:55
          saraisa napisała:

> z tego co go znam, nie powiedziałabym, żeby to był łowca... raczej na początku
          > znajomości mi narzekał, że prawie nikt nie wchodzi na jego profil...

czyli raczej wędkarz. czy Ty go zaczepiłaś?
          • saraisa Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 23:59
            hmm wędkarz tzn, że łowi tylko wtedy, jak coś się nawinie?? nie znałam tej klasyfikacji ;)
            wyróżnia ona jeszcze jakieś typy?

ja go zaczepiłam, ale później aktywnie kontynuował "wyrywanie"...
            • grassant Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 18.01.11, 00:03
              saraisa napisała:

> hmm wędkarz tzn, że łowi tylko wtedy, jak coś się nawinie?? nie znałam tej klas
              > yfikacji ;)
              > wyróżnia ona jeszcze jakieś typy?
              >
              > ja go zaczepiłam, ale później aktywnie kontynuował "wyrywanie"...

czyli "wyrwidąb"? oj, typy są rózne: hodowca, rolnik, pilarz... tyle typów, ile zawodów. :)
        • lacido Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 17.01.11, 22:57
          ale śledzi nadal wiec jednak coś na rzeczy jest
    • qw994 Re: Zabronić wchodzić na portal randowy??? 18.01.11, 08:31
      A zapytałaś go, dlaczego to robi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka