Dodaj do ulubionych

pytanie o basen

21.01.11, 15:06
byłam kiedyś z kolegą na basenie, było to już jakiś czas temu, żadna randka, ot takie spotkanie..i było jakoś tak dziwnie, tzn fajnie ale cały czas zastanawiałam się czy wypada przez tą godzinkę cały czas pływać, czy brodzić po wodzie i rozmawiać i trochę pływać. Na basen chodzę żeby tam pływać nie gadać ale jak się idzie z kimś to trochę tak głupio chlup do wody i przez ten czas w basenie wymieniać się tylko uśmiechami albo i to nie) podczas mijania się
Obserwuj wątek
    • hejterzyna Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:14
      jesli to byl jego pomysl to chcial cie po prostu oblukac
      • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:16
        no jego jego..:):)
    • suomi6 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:16
      Oj tam basen. Lepsza byłaby sauna :)
      • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:18
        wchodzę do sauny w ręczniku lub jeśli to jest sauna na basenie gdzie jest dużo osób to w stroju..pozatym tam ciężko rozmawiać więc problem się sam rozwiązuje:)
        • sweet_pink Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:41
          Rozmowa w saunie to ogólnie zły pomysł. Według mnie sv w saunie (nieprywatnej) dopuszcza jedynie krótką wymianę uwag i to szeptem.
          A w kostiumie nie chodź, bo on po pływaniu jest nasiąknięty wodą z ta basenową chemią, która nie jest zdrowa dla skóry w tej temperaturze...o ile ze skóry większość tego zmywasz pod prysznicem o tyle w kostiumie sporo zostaje.
    • vandikia Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:20
      ja po prostu przestałam wierzyć w prawdziwość takich postów.
      • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:23
        dlaczego? bo ludzie nie chodzą na basen wg Ciebie?
        • vandikia Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:27
          wyjaśniniła to mniej więcej alpepe post niżej
          • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:28
            nie 25 tylko 28
            • alpepe Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:29
              pogrążyłaś się.
            • vandikia Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:30
              no to jeszcze lepiej :)
      • alpepe Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:24
        Mnie zastanawia, jak można mieć skończone 25 lat, być na studiach doktoranckich i kreować się na forumową blondynę.
        • teletoobis Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:27
          to nie kreacja, to ponura rzeczywistosc
    • sundry Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:23
      Moim zdaniem nie głupio. Ja pływam nawet, jak jestem z kimś, inaczej szybko robi mi się zimno. Żeby pogadać można się spotkać gdzie indziej.
    • teletoobis Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:26
      https://c.wrzuta.pl/wi4196/d0d524fa002798c3485bb985/0/japie...
      • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:31
        powiedz mi co wg Ciebie było głupiego w tym temacie? nie pisze o poważnych rzeczach na tym forum bo po co?
        • sundry Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:34
          Ja się odniosłam do twojego: "to trochę tak głupio chlup do wody i przez ten czas w basenie wymieniać się tylko uśmiechami".
        • menk.a Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:38
          kasi-a789 napisała:

> powiedz mi co wg Ciebie było głupiego w tym temacie? nie pisze o poważnych rzec
          > zach na tym forum bo po co?

Wodospady głupoty są znacznie ciekawsze.
        • teletoobis Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:44
          sama postac autorki jest wystarczajaco..... zeby uzyc eufemizmu- niemadra
          • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:48
            tak, ja wiem że znacznie lepiej w ręczniku lub bez niczego ale na takiej basenowej saunie żadna siła by mnie nie zmusiła żeby rozebrać się do naga,
            • teletoobis Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:52
              Podziwiam twoja samokrytyke i dbalosc o odczucia estetyczne klienteli basenowej.
              Ty a moze to chodzi o basen szpitalniany? :) Doskonale mi sie z toba kojarzy
            • sweet_pink Re: pytanie o basen 21.01.11, 16:03
              Dodam jeszcze, że do sauny (zwłaszcza takiej o niskiej wilgotności) powinno się wchodzić suchym będąc suchym...i o ile skóra szybko sama schnie to kostium raczej nie.
              Przy saunie powinien być prysznic z zasłonką...wchodzisz, zasłaniasz, zdejmujesz kostium zmywasz z siebie basenowa chemię, i owijasz się w ręcznik (ja mam taki specjalny saunowy z zapięciem) i w tym ręczniku idziesz do sauny..to jest takie minimum, bo właściwie powinno się mieć jeszcze jeden ręcznik, którym się przed wejściem do sauny dokładnie wytrzesz.
              Do saun w których nie ma gdzie się rozebrać, umyć i odpocząć w ciepłym pomieszczeniu chodzić po prostu nie warto.
              • nchyb Re: pytanie o basen 23.01.11, 07:49
                > Do saun w których nie ma gdzie się rozebrać, umyć i odpocząć w ciepłym pomieszc
                > zeniu chodzić po prostu nie warto.

jeżeli nie ma innej w okolicy, to lepiej chodzić do takiej niedoskonałej, niż nie chodzić wcale...
    • funny_game Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:29
      Brodzić po wodzie! Chodzić po wodzie!
      I rozmawiać o tym, że "malarze holenderscy malowali ludzi starych i pokurczonych"!
    • izabellaz1 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:33
      kasi-a789 napisała:

> byłam kiedyś z kolegą na basenie, było to już jakiś czas temu, żadna randka, ot
      > takie spotkanie..i było jakoś tak dziwnie, tzn fajnie ale cały czas zastanawia
      > łam się czy wypada przez tą godzinkę cały czas pływać, czy brodzić po wodzie i
      > rozmawiać i trochę pływać.

Kobiety stanowią dla mnie zagadkę. Serio :)
    • kasi-a789 Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:50
      ciekawa jestem tubisiu czy Ty nigdy nie postąpiłeś głupio, ja swoje błędy staram się naprawić
      • teletoobis Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:53
        serio? to moze przestaniesz spamowac?
    • szczerbaty_zajaczek Re: pytanie o basen 21.01.11, 15:53
      kasi-a789 napisała:

> to trochę tak głupio chlup do wody

zwłaszcza na baszenie, czo nie? ;)
    • rzeka.chaosu Re: pytanie o basen 23.01.11, 14:37
      Na basenie się pływa. Dla pogadanie szkoda kasy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka