zetka50 Zapomnieliście napisać... 26.01.11, 18:40 że największa aktywność to siedzenie przed kompem i udzielanie się na forum:) W końcu ćwiczymy paluszki :D Odpowiedz Link Zgłoś
jej_torebka Re: Wasza ulubiona aktywność 26.01.11, 19:35 hula-hop, mata do tańczenia, fitnesy różnej maści, ostatecznie bieganie. ale ono mnie kręci dopiero kiedy nabiorę bardzo dobrej formy. Odpowiedz Link Zgłoś
martakrk89 Re: Wasza ulubiona aktywność 26.01.11, 20:06 jogging i rooooooower!!! uwielbiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 A co z fenomenem zwanym Nordic Walking? 26.01.11, 20:11 Okazuje się, że to nie taki znowu fenomen i wcale niepopularny jak kreują ten rodzaj "modnego wysiłku" w mediach? Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: A co z fenomenem zwanym Nordic Walking? 27.01.11, 10:35 na mój gust to trochę za mały wysiłek ;) ale w miejscowości, gdzie mieszkają moi rodzice, panie zbierają się dwa razy w tygodniu i maszerują z kijkami po lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Wasza ulubiona aktywność 27.01.11, 12:47 kadanka napisała: > brydz sportowy No u mnie podczas jednego z sylwestrów nie zakończył się szczególnie sportowo :D Odpowiedz Link Zgłoś
kadanka Re: Wasza ulubiona aktywność 28.01.11, 23:22 nic dziwnego to sa czasem takie emocje ze grube wiachy lataja co chwile jak sie partnerzy nie potrafia dogadac i ktos np schrzani licytacje:D Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Wasza ulubiona aktywność 26.01.11, 22:41 Najbardziej to ja łyżwy :) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 20:53 Obecnie to mój trzeci zawód. Dwa wcześniejsze dość specyficzne i wymagające specjalistycznej wiedzy , moze niezbyt ambitne ale o własnej specyfice i doprowadzone do perfekcji. Obecny zawód również specyficzny wymagający wiedzy praktycznej i teoretycznej w trakcie nabywania . A w czasie rozmowy szef się mnie pyta mnie o to jakie mam zainteresowania. No i zamiast powiedzieć , że zbieram znaczki pocztowe wypaliłam co mysle o tym pytaniu. i tak jak autorka wątku mogę napiasać. Własnie padłam na łóżko i wypiłam ziółka by obniżyć ciśnienie . Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 20:57 gr.een napisał: > No i zamiast powiedzieć , że zbieram znaczki pocztowe wypaliłam co mysle o tym > pytaniu. A co myślisz o tym pytaniu? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 21:07 nie powiem bo mi się ziółka skończyły :) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 21:12 gr.een napisał: > nie powiem bo mi się ziółka skończyły :) No weź aż taki dołek pod sobą wykopałaś? :D Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 21:19 noooooo, wypaliłam , że dysponuję wiedzą z trzech dziedzin a on ma mnie za debilkę.... i to był koniec naszej radosnej rozmowy . i pewnie współpracy też. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 21:39 gr.een napisał: > noooooo, wypaliłam , że dysponuję wiedzą z trzech dziedzin a on ma mnie za debi > lkę.... PMSa masz czy co? :D Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 27.01.11, 22:04 jeśli szef wyrozumiały to przymknie oko na ten "incydent", wszak jesteś tylko kobietą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: pytanie szefa - pytanie dnia. 30.01.11, 21:13 uff przymknął, tylko trochę to będzie mnie kosztowało:) Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Seks ale nie mam z kim go uprawiać 27.01.11, 21:05 A sportem dla mnie są sen i lenistwo - to jest najzdrowszy wypoczynek, którego najbardziej brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
lusseiana Re: Wasza ulubiona aktywność 27.01.11, 22:08 Zimą: narty i łyżwy. Latem: motocykl, rower, góry. Całorocznie: spacery, pływanie (zdecydowanie morskie, dalej jeziorne, basen na zasadzie "na bezrybiu..."), ostatnio zafascynowałam się też siłownią. Lubię też bieganie po lesie, ale nie uprawiam, bo sama się trochę obawiam, a chętnych do towarzyszenia brak (duże, groźne psisko dopiero w planach :P). Aktywności niesportowych nie liczymy niestety, więc tylko tyle :P Odpowiedz Link Zgłoś
josef_to_ja Re: Wasza ulubiona aktywność 28.01.11, 22:25 A masz własny motocykl? ;) Odpowiedz Link Zgłoś