Dodaj do ulubionych

o co chodzi???

27.01.11, 08:06
Ciekawi mnie dlaczego taka jedna i druga nie zrobi sobie tipsów z brylancikami i nie załozy białych lakierowanych kozaczków, bo to obciach, ale prowadzac sie z panem, który jej nie szanuje, zdradza, poniza, i może jeszcze z liścia lub czegos innego przyłoży to juz nie jest obciach...Ja pie...ole... przeciez ten tak zwany "niegrzeczny chłopiec" to takie zajebiste białe kozaczki...z tipsami na czubku...
Obserwuj wątek
    • cus27 Re: o co chodzi??? 27.01.11, 08:33
      Ciekawosc ,to pierwszy stopien do ...piekla ! -Ale wypociny ,czyzby skrzywdzonej dziewczyny ?
      • roonya Re: o co chodzi??? 27.01.11, 08:44
        Oj...chyba w czułą strunę uderzyłam....hmmm...to może mi wyjasnisz o co chodzi...bo mnie nigdy nie ciągnęło do niegrzecznych chłopców
        A gdyby ludzie nie byli ciekawi to bardzo biednie by nasz świat wyglądał
        • menk.a Re: o co chodzi??? 27.01.11, 08:50
          roonya napisała:

> Oj...chyba w czułą strunę uderzyłam....hmmm...to może mi wyjasnisz o co chodzi.
          > ..bo mnie nigdy nie ciągnęło do niegrzecznych chłopców

Zatem na bank nosisz białe kozaczki i tipsy z diamencikami.
          • roonya Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:00
            Aha! Czyli cus to amatorka białych kozaczków a menka lubi niegrzecznych...ok....., Jakbyście miały problem ze zrozumieniem to dla mnie niegrzeczny chłopiec jest jak białe kozaczki, a skoro nie ciągnie mnie to niegrzecznych chłopców...to....o..o...tak na logike dziwczyny, dawajcie!
            Jasne ?
            • pompeja Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:03
              OJP!
              • menk.a Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:08
                pompeja napisała:

> OJP!

Po dwakroć OJP... i to kończy moją obecność w wątku tej pani.
            • cus27 Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:10
              roonya napisała:

> Aha! Czyli cus to amatorka białych kozaczków a menka lubi niegrzecznych...ok...
              > .., Jakbyście miały problem ze zrozumieniem to dla mnie niegrzeczny chłopiec je
              > st jak białe kozaczki, a skoro nie ciągnie mnie to niegrzecznych chłopców...to.
              > ...o..o...tak na logike dziwczyny, dawajcie!
              > Jasne ?

-Aj ,nie lubie wulgarnosci !
              Bialych kozaczkow...nie toleruje( dla informacji) ,a jak wiadomo sa gusta i...gusciki !
        • cus27 Re: o co chodzi??? 27.01.11, 08:56
          O kozaczkach pisalam ,musieli wykupic...przykra sprawa !
    • pompeja Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:03
      Coś do tipsów masz? No? No?!?

:D
    • kolor_purpury Re: o co chodzi??? 27.01.11, 09:28
      no właśnie: o co chodzi? twierdzisz, że umawianie się z dupkiem to to samo co noszenie białych kozaczków? wth?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka