green-chmurka 01.02.11, 21:21 wstawilam to moje zdjecie w moim profilu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
soulshunter Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:28 Babcia? Baaaaaaaaabbbbbbbbciaaaaaaaa? Wnuczek mówi! Wnuczek! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:30 soulshunter napisał: > Babcia? Baaaaaaaaabbbbbbbbciaaaaaaaa? Wnuczek mówi! Wnuczek! a co, dziadkiem juz jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:08 a to juz sie kolejka do gc ustawila? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:28 ogladajcie bo za 2 dni skasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:29 jak to ktora, ta najfajniesza. Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:31 jak znam życie to pewnie ta co zdjęcie robiła ;) Odpowiedz Link Zgłoś
laracroft82 Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:32 green-chmurka napisała: > jak to ktora, ta najfajniesza. wszystkie fajne, pan tez :P Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:34 laracroft82 napisała: > green-chmurka napisała: > > > jak to ktora, ta najfajniesza. > > wszystkie fajne, pan tez :P ---------------------- On nie tylko fajny ale i kasiasty. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:32 i te kudły to śtućne? Nieźle, nieźle, też jestem fanką kabaretek. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:34 Kudly stuczne, reszta orginalna. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:34 W sanatorium w Ciechocinku te balety? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:35 Nie, to jest w Köln, zlot emerytow i rencistow sobie zrobilismy. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:38 green-chmurka napisała: > Nie, to jest w Köln, zlot emerytow i rencistow sobie zrobilismy. No właśnie widzę=te dwie figurki z tyłu na kredensie to wam chyba średnią wieku nieco podwyższyły. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:39 Spaliłem dowcip=miało być, że zaniżyły. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:41 potworski napisał: > Spaliłem dowcip=miało być, że zaniżyły. Znowu porażka. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:40 Odezwał się. Ciekawe, ze jedyne co widzisz to fakt, że ktoś ma więcej niż 20 lat. Z innych sie polewasz a sam debilnie komentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:43 rzeka.chaosu napisała: > Odezwał się. > > Ciekawe, ze jedyne co widzisz to fakt, że ktoś ma więcej niż 20 lat. > Z innych sie polewasz a sam debilnie komentujesz. Jak jedyne?=figurki przecież też zauważyłem - czytać nie umiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:41 potworski napisał: > green-chmurka napisała: > > > Nie, to jest w Köln, zlot emerytow i rencistow sobie zrobilismy. > > No właśnie widzę=te dwie figurki z tyłu na kredensie to wam chyba średnią wieku > nieco podwyższyły. > -------------------- Co ciebie jakies tam kuzwa figurki na piecu interesuja, na nasze figurki miales patrzec. Odpowiedz Link Zgłoś
khadroma Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:38 Fajna fota. A po co ją wkleiłas? :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:43 khadroma napisała: > Fajna fota. A po co ją wkleiłas? :) -------------- A bo zetce obiecalam, a ja dotrzymuje slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:56 green-chmurka napisała: > khadroma napisała: > > > Fajna fota. A po co ją wkleiłas? :) > > -------------- > A bo zetce obiecalam, a ja dotrzymuje slowa. Dzięki, Chmurka ja już tęskniłam za Tobą na wyżalni :) Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:37 To z tej imprezy, o której pisałaś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:43 zaklopotana87 napisała: > To z tej imprezy, o której pisałaś? :) tak. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:46 No to powiem Ci, że nieźle, nieźle :) Branie było duże? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:48 zaklopotana87 napisała: > No to powiem Ci, że nieźle, nieźle :) Branie było duże? ;) -------------------------------------- Ja nikogo nie bralam, nie bylam w stanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaklopotana87 Pytanko :) 01.02.11, 21:52 Sukienka ma wycięte plecy, czy wygląda jak z przodu? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: Pytanko :) 01.02.11, 21:54 zaklopotana87 napisała: > Sukienka ma wycięte plecy, czy wygląda jak z przodu? ---------------- ma gole plecy.tzn, mocno wyciete. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:38 Oooo a tytuł wątku sugerował, że będzie nago albo chociaż w stroju króliczka. :D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:44 rzeka.chaosu napisała: > Oooo a tytuł wątku sugerował, że będzie nago albo chociaż w stroju króliczka. : > D:D:D:D > > > ----------------- No nie, najmlodsza nie jestem wiec nie chcialabym zebyscie z forum pouciekali. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:47 Phi, fajna i wesoła kobieta, to lubię. :D:D:D:D Tutejszych frustratów nie słuchaj, następnym razem dawaj króliczka. :D Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:49 rzeka.chaosu napisała: > Phi, fajna i wesoła kobieta, to lubię. :D:D:D:D > Tutejszych frustratów nie słuchaj, następnym razem dawaj króliczka. :D > > > ---------------------------------- Nastepnym razem wstawie zdjecie z imprezy przebierancow, mam fajny stroj z plejboja.:) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:51 Hehehe to przy okazji uchwyć jakiegoś fajnego pana w stroju Adama. :D Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:54 rzeka.chaosu napisała: > Hehehe to przy okazji uchwyć jakiegoś fajnego pana w stroju Adama. :D > > > ----------------------------- No z takim to na ta impreze chce isc, ja mam uszka rozowe na glowie i majteczki z zajecza dupa. No i jeszcze cycki bym musiala se czym przykryc. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:03 Cycki to ci pan łapkami przykryje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:06 rzeka.chaosu napisała: > Cycki to ci pan łapkami przykryje. :D > > ----------------------- tylko musze jeszcze do tego czasu pana do trzymania cyckow poderwac., bo jak na razie to se je sama bede musiala trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:16 To może od razu dwóch. Dwa cycki dwa pany. W pozostałych łapkach będą ci alko podawać. :D:DD: Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:30 rzeka.chaosu napisała: > To może od razu dwóch. Dwa cycki dwa pany. W pozostałych łapkach będą ci alko p > odawać. :D:DD: > > > ------------------------ Kurde o jednego jest ciezko, a ty chcesz zebym se dwoch zalapala. Byle co to sie zlapie, ale ja bym chciala cos lepszego. :) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:33 Cos mnie dzis fantazja ponosi. :D Może jak upoisz to bedzie łatwiej złapac. :DD: Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:48 green-chmurka napisała: > No nie, najmlodsza nie jestem wiec nie chcialabym zebyscie z forum pouciekali. Przynajmniej dystansu ci nie brakuje w przeciwieństwie do co poniektórych domorosłych adwokatów tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:53 rzeka.chaosu napisała: > A chcesz w dziób? >:) O proszę=uderz w stół. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:02 A ja myślałam , że "O proszę"="No proszę" || "O właśnie" Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:12 rzeka.chaosu napisała: > A ja myślałam , że "O proszę"="No proszę" || "O właśnie" Już nie przesadzaj z tym myśleniem. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:20 rzeka.chaosu napisała: > Jednak chcesz w dziób. Do mojego dzioba to niezła kolejka jest=więc musisz się ustawić i odczekać swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:22 Aż tylu osobom podpadłeś? Ok chwilę mogę poczekać, tylko nie zemrzyj od tego kopania, bo trupa już dotykać nie będę. Odpowiedz Link Zgłoś
potworski Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:26 rzeka.chaosu napisała: > Aż tylu osobom podpadłeś? Ok chwilę mogę poczekać, tylko nie zemrzyj od tego ko > pania, bo trupa już dotykać nie będę. Kur#wa rzeka=nawet tego nie zajarzyłaś? Weź klapnij się do wyra i odeśpij, bo coś mi się zdaje, że następnym razem będę ci musiał zamiast słowa pisanego wklejać historyjki z Donalda. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:29 Czego nie zapaliłam? Myślisz, ze wszyscy palą tak jak ty? Jestem klapnięta w wyrze. Zamiast Donalda poproszę Smurfy. Jest więcej postaci, będzie ci łatwiej idee wyrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:27 :) nie badź taki i przepuść kobietę w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:06 jesli mozna to ja poprosze jednego w dziob, a drugiego do reki. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:10 Jednego co? Może być kapeć, taki futerkowy? Nie mam niczego innego pod ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:47 darmowe.konto napisała: > fajne nogi ----------------------- No, przynajmniej jedna osoba pochwalila moje nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:38 no, no żebyś potem nie napisała, że jesteś projekcją czy innym filmem :/ Odpowiedz Link Zgłoś
zetka50 Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:51 No nareszcie sie pokazałaś, fajna" doopa" z Ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:52 Oooo fajne zdjęcie w końcu lepiej Cię widać :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:55 no ale juz stare pruchno jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:02 Nie przesadzaj, nie masz na co narzekać . Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:09 lolcia-olcia napisała: > Nie przesadzaj, nie masz na co narzekać . ----------------- no tu na forum sa przewaznie mlode kozy a ja to juz babcia. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:16 Tak i wszystkie są młode, piękne, bogate i cholernie inteligentne... tak to nawet w erze nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:34 lolcia-olcia napisała: > Tak i wszystkie są młode, piękne, bogate i cholernie inteligentne... tak to naw > et w erze nie ma :) -------------------------------------------------- Ja nigdy nie pisalam o sobie ze taka jestem, ja zawsze mowie co mysle i tyle, ja jestem walnieta, wesola, lubie alkohol, zloty emerytow, dyskoteki dla rencistow. Ale wszyscy mnie za to lubia.:) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:56 Oj tam, macie, nie macie. Popatrzeć przyjemnie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:58 jak ci sie przyjemnie patrzy to nie jest jeszcze chyba ze mna tak zle. Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 21:59 Niemcy... biała raufaza na ścianach, płytki na podłodze i figurki z Aldola. W Paschy byłoby przytulniej:) Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:02 och, ale się pan wysilił na dowcipy. Proszę teraz usiąść w kącie, bo pikawa może wysiąść od nadmiaru emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:04 Co się czepiasz? Mieszkanie jest akurat typowo niemieckie. Zimne bezguście. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:08 Czepiam się sugestii, niektórzy wiedzą, o co chodzi z Paschą. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:11 no i skąd wiesz, że to Rauhfaser? Ja mam póki co wszystkie ściany w białej gładzi, kosztowało, ale nie mam raufazy, inna sprawa, że moi rdzennoniemieccy Hartz IV Empfaenger robią takie imrezy, że biały ściany tracą sens, będę musiała wygłuszyć i obkleić tapetami moje piękne gładzie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:12 rdzennoniemieccy sąsiedzi... miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:15 Aha, myślałem, że bronisz szpitalno-koszarowy wystrój, bo Cię teściowa do sprzątania gania. A co, też z Kolonii jesteś? Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:31 To skąd znasz Paschę? Nie lubisz raufazy? W jodełkę też nie? Ale płytki to masz pewnie w całym mieszkaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:41 chłopie, ja jestem kumata i niemiecką telewizję oglądam, płytki mam w łazience i na ścianie w kuchni, bo tak mieszkanie już miało, natomiast pakietu nie chciałam, paneli nie chciałam, wykładziny dywanowej nie chciałam, płytek nie chciałam., więc kupiliśmy najdroższe pcv, jakie było w obi i podłoga wygląda, jakby była parkietowa, a o ile to łatwiejsze w utrzymaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:54 Płytki czy pcv na jedno wychodzi. Można ganiać z mopem po całym mieszkaniu. Do tego szklany stolik albo wykładany... płytkami i pełnia niemieckiego szczęścia:) To jakiś socjalny blok? Mieszkasz wśród harcowników? Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:15 nie, to zwykły blok z lat pięćdziesiątych, tyle, że w Berlinie jest najwięcej beneficjentów opieki społecznej, a do tego mieszkam w byłej dzielnicy robotniczej, tyle, że Turków i innych obcych nacji tu niezbyt dużo. Córka chodzi do szkoły z rosyjską Niemką, Serbem czy Bośniakiem i Wietnamczykiem. Nie wiem, czy w jej szkole jest choć jedno tureckie dziecko. Arabskiego nie ma na pewno. A szklane stoliki i owszem, podobają mi się, ale przy dzieciach to kiepski pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:34 efekt.uboczny napisał: > Aha, myślałem, że bronisz szpitalno-koszarowy wystrój, bo Cię teściowa do sprzą > tania gania. > A co, też z Kolonii jesteś? --------------------- A no tak, z Köln jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:11 efekt.uboczny napisał: > Co się czepiasz? Mieszkanie jest akurat typowo niemieckie. Zimne bezguście. -------------------------- Ja myslalam ze na mnie popatrzyc a ty sie mieszkania czepiasz. Odpowiedz Link Zgłoś
efekt.uboczny Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:18 No dobra, wyglądasz jak polska trzydziestka:) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:35 efekt.uboczny napisał: > No dobra, wyglądasz jak polska trzydziestka:) ------------------------- K....wa, piwo za ten komplement ci stawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:07 efekt.uboczny napisał: > Niemcy... biała raufaza na ścianach, płytki na podłodze i figurki z Aldola. W P > aschy byłoby przytulniej:) Te figurki maja wielkie znaczenie dla mojej najlepszej kolezanki, sa pamiatka po jej zmarlej mamie. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:19 green-chmurka napisała: > wstawilam to moje zdjecie w moim profilu. czy już zapomniałaś i wtrącasz germanizmy? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:26 Shrek! Ja wiem! Ja wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:29 wicehrabia.julian napisał: > green-chmurka napisała: > > > wstawilam to moje zdjecie w moim profilu. > > czy już zapomniałaś i wtrącasz germanizmy? PLS, zaspokój moją ciekawość i podaj, gdzie tam jest germanizm? Błagam! Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:33 skoro "«germanizm to wyraz, zwrot lub konstrukcja składniowa przejęte z języka niemieckiego albo na nim wzorowane» to chyba jasne co Chmura przeniosła :) Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:37 alpepe napisała: > PLS, zaspokój moją ciekawość i podaj, gdzie tam jest germanizm? Błagam! już samo użycie niemieckiej nazwy w wypowiedzi w języku polskim jest hmm, i tak wypisujecie, że byliście w Koblentz i inne idiotyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:39 wicehrabia.julian napisał: > alpepe napisała: > > > PLS, zaspokój moją ciekawość i podaj, gdzie tam jest germanizm? Błagam! > > już samo użycie niemieckiej nazwy w wypowiedzi w języku polskim jest hmm, i tak > wypisujecie, że byliście w Koblentz i inne idiotyzmy > > -------------------------------------------- No nie pobzykal sobie dzis i dlatego taki marudny. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:50 ale to germanizm nie jest, przynajmniej według tego, co pamiętam ze studiów. Mnie też razi to Köln, ale chmurce wybaczam. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:51 alpepe napisała: > ale to germanizm nie jest, przynajmniej według tego, co pamiętam ze studiów. Mn > ie też razi to Köln, ale chmurce wybaczam. > --------------------- Jak tu przyjechalam wszyscy mowili w Köln i tak mi zostalo. No i dziekuje za wybaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
alpepe Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 23:17 no tak, ale mówiąc w ten sposób, sama przypisujesz się do pewnej klasy społecznej, do sprzątaczek i budowlańców, którzy po niemiecku mówią słabo, a po polsku nie lepiej. To pewnie drażni Julka. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:36 wicehrabia.julian napisał: > green-chmurka napisała: > > > wstawilam to moje zdjecie w moim profilu. > > czy już zapomniałaś i wtrącasz germanizmy? > ------------------------------ Julek, a cos ty dopiero wstal, jakie ja germanizmy wtracam, od kiedy tu mieszkam a mieszkam juz od 30 lat mowie ze mieszkam w Köln. Odpowiedz Link Zgłoś
wicehrabia.julian Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:39 green-chmurka napisała: > od kiedy tu mieszka > m a mieszkam juz od 30 lat mowie ze mieszkam w Köln. a ja myślałem, że w Kolonii, wy emigranci jesteście na raz tu i tam, czyli tak naprawdę nigdzie Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: czy wiesz jak po polsku jest Koln? 01.02.11, 22:40 wicehrabia.julian napisał: > green-chmurka napisała: > > > od kiedy tu mieszka > > m a mieszkam juz od 30 lat mowie ze mieszkam w Köln. > > a ja myślałem, że w Kolonii, wy emigranci jesteście na raz tu i tam, czyli tak > naprawdę nigdzie > > --------------------------------------------- No to zle myslales, teraz wiesz gdzie mieszkam, KÖLN. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:33 o ku... jak się wystraszyłam- wchodzę w zdjęcie i patrzę - to ja!!! Ta czarna jest do mnie podobna no!!! Spytaj Ines jak nie wierzysz. p.s fajne masz cycki chmura!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:38 A moze to i ty bylas, ja juz bylam naje....a i bylo mi wszystko jedno. Cyckow spod tej sukienki nie widac, ale ja mam duze cycki. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:44 widać, widać zaraz ci wyślę na pocztę moje zdjęcie to sama zobaczysz czy to ja czy nie ja:) Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:51 ursyda napisała: > o ku... jak się wystraszyłam- wchodzę w zdjęcie i patrzę - to ja!!! Ta czarna j > est do mnie podobna no!!! Spytaj Ines jak nie wierzysz. Ines nie będzie wierzyć bo niepodobna :P Czarne włosy nie czynią Cię podobną to tej pani :P Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:53 o masz! to tyle paniki o nic?:D izabellaz1 napisała: > ursyda napisała: > > > o ku... jak się wystraszyłam- wchodzę w zdjęcie i patrzę - to ja!!! Ta cz > arna j > > est do mnie podobna no!!! Spytaj Ines jak nie wierzysz. > > Ines nie będzie wierzyć bo niepodobna :P > Czarne włosy nie czynią Cię podobną to tej pani :P > > Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:54 Jest podobna, a jeszcze bardziej do jej siostry, bo ma dluzsze wlosy, ale nie ma jej na zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:07 Moim zdaniem nie jest. Moja mama też ma czarne włosy i też pewnie z profilu powiedziałabyś, że podobna ;) Za mało tam szczegółów, które są charakterystyczne dla Ursy :) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:21 o świety Boże a jakież to szczegóły charakterystyczne posiadam??? Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:27 - inny nos - inny układ brwi - pełniejsze usta - inny owal twarzy :) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:50 Kuzwa, rzeczywiscie, tylko ty masz dluzsze wlosy, przynajmniej na zdjeciu. Ale na tej imprezie byla tej jej siostra, bardzo podobna do niej i tez miala dluzsze wlosy. a moze wy po jednym ojcu:)) Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:05 a kto wie gdzie za mlodych lat latal,moze ma po swiecie wiecej takich jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
green-chmurka Re: No to mnie macie 01.02.11, 22:54 A tu miala byc dyskusja o moich cyckach, pieknych nogach, sztucznych wlosach, a zmarszczki mialy byc liczone, a tu kuzwa nic, o mieszkaniach i wysposazeniach dyskusja. No ale moze i dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
buuenos Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:10 no niezla laska z ciebie:-) a gdzie tal po köln szalejesz? i czemu nie przebrana?karnawal mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: No to mnie macie 01.02.11, 23:39 a dlaszego te włosy są sztuczne? nie poznałabym, ale wim, bo w drodze wyjątku przeczytałam caaaaaaaaaaaaały wątek:) Odpowiedz Link Zgłoś