zawsze-soffie 05.02.11, 14:28 czytam namiętnie wątek o ściemach mężczyzn - większość znam : D i tak sobie myślę jakie my kobiety ściemy wciskamy mężczyznom? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sundry Re: ściemy kobiet 05.02.11, 14:33 Może "Boli mnie głowa", żeby się wykręcić od seksu? To tak stereotypowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: ściemy kobiet 05.02.11, 14:36 - zostańmy przyjaciółmi - jesteś dla mnie za dobry - na tę chwilę po prostu nie chcę się wiązać - przecież pracuję! - nie możesz, tam będą same kobiety - Boże jak mi się nie chce jechać na to szkolenie - przecież wiesz, że lepiej odkurzasz ode mnie - jeju, chyba ciśnienie spada - to, że do mnie pisze po 20.00 to nic nie oznacza - chyba po raz pierwszy jestem naprawdę szczęśliwa wszystko moje, wypowiedziane gdzieś między 17 a 22 rokiem życia, potem było już tylko gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:49 :)))) 1. Nie psujmy tego związkiem. Bardzo lubię Cię jako znajomego, ale w związku od razu byś my się pokłócili. 2. W ten weekend mam zajęcia. Chyba nie chcesz żebym zawaliła egzamin. 3. Dziś nie jestem w formie, ale za 3 tygodnie Ci to wynagrodzę. 4. Nie mogę w pracy odpisywać na smsy bo szef patrzy. 5. Zima o 23:00 to nie pora na spacery. A tak naprawdę.. żeby dwoje chciało na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: ściemy kobiet 05.02.11, 16:13 hahah:) czwórka mnie zmiotła:) jak ja znam to zdanie:) Odpowiedz Link Zgłoś
varia1 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 14:56 nie od dziś wiadomo że rasowa kobieta potrafi w pół godziny przyrządzić obiad, który wygląda jakby spędziła w kuchni pół dnia.... i spędzić pół dnia nad fryzurą która wygląda jakby zajęło jej to 5 minut no i " kochanie, ta bluzka wcale nie jest nowa, musiałeś jej nie zauważyć;) " "nie mam co na siebie włożyć" Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: ściemy kobiet 06.02.11, 13:35 alpepe napisała: > mam okres taaa, trzeci raz w ciągu miesiąca :D Odpowiedz Link Zgłoś
samentu Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:08 "jesteś naprawdę fajnym facetem odezwę się wkrótce" - subtelna i delikatna forma kosza Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_rzeznika Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:25 "Jesteś wspaniały, bez Ciebie bym sobie nie poradziła" :D Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:38 Moja aktualna ściema brzmi: mam sesję. Wliczając II terminy - jestem niedostępna do końca lutego. Potem się wymyśli inny firewall. Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:54 I po co ja mówię prawdę, skoro tu tyle pomysłów na ściemy łatwiejsze do przełknięcia.:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 15:57 Wiesz, nie ma to jak wymiana doświadczeń, dawaj Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: ściemy kobiet 05.02.11, 16:20 nie no menka jak ma kolesia z małym to uważnie zsuwa okulary na czubek nosa, marszczy brwi i mówi: no! duży to ty nie jesteś! a my się gapimy, wykręcamy oczami i szepcemy: jaki on.. ekhm... uroczy! Odpowiedz Link Zgłoś
taja11 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 16:35 Jak nie chce mi się robić obiadu to mówię - ale miałam dzisiaj ciężki dzień w pracy!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ściemy kobiet 05.02.11, 17:32 Może te o bólu głowy. :D U mnie naczelna ściema "dam sobie radę" – mówię tak często, gdy liczę na to, że się nade mną zlituje i pomoże. :P Działa. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt nie pragne (na razie) miec dzieci 05.02.11, 17:40 nie poviem - ile razy to slyszalem :) Odpowiedz Link Zgłoś
zawsze-soffie Re: nie pragne (na razie) miec dzieci 05.02.11, 17:42 przecież powiedziała NA RAZIE :DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: nie pragne (na razie) miec dzieci 05.02.11, 18:03 No to się ciesz, że żadna, która ci tak mówiła nie zostawiła ci zawiniątka pod drzwiami. ;P Moim zdaniem taki tekst w większości przypadków to nie ściema i te które mówiąc to nie żartują często "pod przymusem" sytuacji wychowują ewentualne wpadki lub usuwają ciąże/oddają bobo ojcom. Odpowiedz Link Zgłoś
facettt domysl sie 06.02.11, 15:55 rzeka.chaosu napisała: > No to się ciesz, że żadna, która ci tak mówiła nie zostawiła ci zawiniątka pod > drzwiami. ;P domysl sie, ze gdyby moja uwaga byla bez takiej wlasnie puenty - tobym jej tu nie zapodawal :) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: ściemy kobiet 05.02.11, 18:35 nie mam czasu/wyjeżdżam/mam coś do załatwienia zadzwonię nie mogę teraz rozmawiać nie pasujemy do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter przyznajcie sie ktora z was uzyla takiej sciemy 05.02.11, 18:40 to on mi wjechal bagaznikiem w przod auta. No nie wiem jak mogl to zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: przyznajcie sie ktora z was uzyla takiej scie 05.02.11, 19:15 I że to drzewo mi tak nagle wyskoczyło na drodze? Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: ściemy kobiet 05.02.11, 18:55 o widzę, że o ile ściemy facetów mają za zadanie przygotować im grunt pod znajomość z kobietą, o tyle ściemy pań, to zwykłe wykręty, żeby tę znajomość uciąć. ja, tak jak menka, nie ściemniam. może tylko troszkę za mocno komplementowałam panów za coś, co i tak umiałabym zrobić sama. ale te komplementy miały im tylko sprawić przyjemność, bo nie chodziło o wkupienie się w ich łaski, ani nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
vandikia Re: ściemy kobiet 05.02.11, 19:32 coś w ten deseń: on: kupiłaś znowu ciucha w XY?! ja: promocja była, zapłaciłam 5% wartości hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: ściemy kobiet 05.02.11, 22:35 albo oczywiste - nie dostałam pod choinkę dwa lata temu od mamy :D Odpowiedz Link Zgłoś
pompeja Re: ściemy kobiet 05.02.11, 20:08 Dostosowuję sytuację do mojej wygody. Otwarcie mówię: Liczę się ja i moje szczęście - gdy pyta, czemu nie ma kolacji :D Ściem nie walę, robię oczy Kota ze Szreka i mam luz :) Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: ściemy kobiet 05.02.11, 22:53 pompeja napisała: > Dostosowuję sytuację do mojej wygody. > > Otwarcie mówię: Liczę się ja i moje szczęście - gdy pyta, czemu nie ma kolacji > Boskie. kupuję :) Odpowiedz Link Zgłoś
raduch Re: ściemy kobiet 05.02.11, 23:22 pompeja napisała: > Dostosowuję sytuację do mojej wygody. > > Otwarcie mówię: Liczę się ja i moje szczęście - gdy pyta, czemu nie ma kolacji > :D > Śliczne! Mnie by kompletnie rozbroiło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
inzynier.kowalska Re: ściemy kobiet 05.02.11, 20:41 "Mam deadline na poniedziałek." "Nieeee... dużo nie piliśmy... jedną flaszeczkę... w sześcioro... i to unijka była..." Odpowiedz Link Zgłoś
lonely.stoner Re: ściemy kobiet 05.02.11, 20:55 nie mam sie w co ubrac- to akurat w moim przypadku prawda, bo czesto zagaldam do szafy i nie wiem co wlozyc, wszystkie ubrania mi sie znudzily, albo sie juz opatrzyly. Prawdziwe sciemy to: 'zadzwonie do ciebie/ znajdz mnie na fb, nie daje nikomu mojego nr '(to na takich podrywaczy ktorych trzeba szybko splawic ) 'boli mnie glowa/mam okres' 'to tylko kolega' 'z nikim nigdy nie bylo mi tak dobrze' (chociaz to akurat moze byc prawda w chwili wypowiadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: ściemy kobiet 05.02.11, 23:56 -wcale mnie nie irytuje kolejny odcinek Simpsonow,kiedy czytam ksiazke -twoje uwagi odnosnie moich zdjec sa bardzo cenne (ty urodziles sie z Leica w kieszeni) -nie interesuja mnie twoje kolezanki,ktore nadmiernie interesuja sie toba -o kolejny drogi prezent,dziekuje (wolalabym sama kupic obiektyw) -nie mam sie w co ubrac (yhy) -zrobilam dobry obiad Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:13 Od siebie dodam moją ulubioną: - wcale nie wydałam pół pensji na 2 pary butów, a w szafie nie mam 70 innych... na przecenie były :) Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:16 -te buty w koncu kiedys zaloze tak odnosnie butow Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:29 wiesz olacia to nie takie haha.Jak sie ma przeprowadzke przed nosem.Przez buty przeszlam z wielkim bolem,przez kurtki,kurteczki rowniez w meczarniach.Szafa zostala i wez tu wmawiaj,ze wszystko sie przyda. Ten lazi i sie glupkowato cieszy.a ja cierpie. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:32 Nie musisz i mówić 1,5 roku temu przerabiałam to.. z moimi rzeczami zajmuję 3 duże szafy... buty wolę nie wspominać. Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:42 ale wytrwalas prawda?Dzielna dziewczyna.Odbudowalas swoje imperium.Przede mna placz i zgrzytanie zebow.Ale jeszcze sobie odbije wszystkie meki i cierpienia.Tak sobie mowie przy kazdym jednym bucie i sukience.W takich chwilach trzba byc silnym nie mietkim. Na szczescie torebki traktowalam po macoszemu.Tego bym nie zniesla. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: ściemy kobiet 06.02.11, 01:29 Yhm przemilczę temat... nie wiem męczyli się panowie od przeprowadzek :D Odpowiedz Link Zgłoś
real_mayer Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:44 -wcale mnie nie irytuje kolejny odcinek Simpsonow,kiedy czytam ksiazke bardzo trafione do tego dodam: - nie, nie oglądałam jeszcze tego odcinka Odpowiedz Link Zgłoś
ind-ja Re: ściemy kobiet 06.02.11, 00:58 ha w przypadku Family guy jest to samo. -o widzialas ten odcinek? he? to dajemy. a mnie lapy,cycki i inne takie opadaja Odpowiedz Link Zgłoś
rzeka.chaosu Re: ściemy kobiet 06.02.11, 13:39 :) Z tymi koleżankami to mam tak samo. ;P Ale o tym ciiiiiii… Odpowiedz Link Zgłoś
kora3 fajny wątek :) 06.02.11, 15:49 moje ściemki nie beda pewnie jakies oryginalne :) do mojego faceta: - to czysto zawodowe spotkanie - dzwonił, bo potrzebował namiarów na goscia - nikt nie pisał po nocy, to byla reklama - dostalam kwiaty od Goski, bo jej sie pomyliło, że dziś mam urodziny - nie mogłam wyjsc stamtąd szybciej i temu podobne :) nie zdradzam go, ale zdarza mi się poflirtować ;) do innych gosci - alez jesteś unteresujący, po prosyu jestem zmęczona - naturalnie, ze bardzo mi sie podobasz, ale mam 3 dzieci - nie mogę Cię zaprosić na kawę do siebie, bo mam remont - do końca miesiąca mam zawalone wszystkie popołudnia i weekendy - niestety nie moge się z panem spotkac pozazawidowe to niezgodne z etyką zawodową - lezę w łózku z grypą i takie tam :) Odpowiedz Link Zgłoś