soulshunter 15.02.11, 19:55 ze w Olsztynie na 100 chlopa przypada 120 baby, w 100lycy - 116, srednia dla kraju - 110. Mowio ze byndzie gorzyj. Chyba zaloze firme importowa. Jak myslicie, ktorzy beda w cenie, czarni czy male zwinne rączki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niefrasobliwa Re: telewizja zapodala 15.02.11, 19:57 Na bezrybiu i rak ryba :D Nie przesmradzajmy :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: telewizja zapodala 15.02.11, 19:58 soulshunter napisał: > ze w Olsztynie na 100 chlopa przypada 120 baby, w 100lycy - 116, srednia dla kr > aju - 110. Mowio ze byndzie gorzyj. Chyba zaloze firme importowa. Jak myslicie, > ktorzy beda w cenie, czarni czy male zwinne rączki? Ty lepiej załóż firmę eksportową. I zacznij od feministek :D Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood A propos sygnaturki... 15.02.11, 19:58 Pokutę czynisz korzystając z gościnności znienawidzonego portalu, toaletowy Wallenrodzie? Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: A propos sygnaturki... 15.02.11, 20:01 a można sobie zamówić papier toaletowy z nadrukiem? tak jak koszulkę, czy kubek? miło mi z okazji powrotu, bałam się, że nieobecność spowodowana była obrazą na gubernatora portalu (taką mu brzydką małpkę z nożem zaprezentowałeś) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: A propos sygnaturki... 15.02.11, 20:03 chyba mozna. Jest wolny rynek. Jedziesz do czajna i przywozisz caly kontener. Odpowiedz Link Zgłoś
eat.clitoristwood Re: A propos sygnaturki... 15.02.11, 20:04 chersona napisała: > miło mi z okazji powrotu, bałam się, że nieobecność spowodowana była obrazą na > gubernatora portalu (taką mu brzydką małpkę z nożem zaprezentowałeś) Nie, byłem wyjechany. :) Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: A propos sygnaturki... 15.02.11, 20:07 wiem, już wcześniej doczytałam. chwalą Ci się podróże, chwalą. jak mi przejdzie klaustrofobia to też się wypuszczę gdzieś dalej, a co tam! Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: telewizja zapodala 15.02.11, 19:59 Statystyka nie kłamie, ale zapomina dodać że jest to reguła prawdziwa dla ogółu populacji który zawyżają kobiety w wieku zaawansowanym, jako że mężczyźni szybciej zużywają się pod koniec życia. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: telewizja zapodala 15.02.11, 19:59 Ja poproszę jakiegoś szatyna, 1.70 cośtam. Może być z północy. Spokojniejszy będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:04 taaa, wajking ci sie marzy bijatykowna z taaaaaakiiiiiiim wielkim toporem cooooo? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:08 soulshunter napisał: > taaa, wajking ci sie marzy bijatykowna z taaaaaakiiiiiiim wielkim toporem coooo > o? Tak. I żeby obrośnięty był. Zapłacę. Po wiela prowizja ? Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:10 tradycyjnie moja droga, tradycyjnie ale ze cie lubie to tylko 15% Pasi? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:13 soulshunter napisał: > tradycyjnie moja droga, tradycyjnie ale ze cie lubie to tylko 15% Pasi? Pasi. Tylko, żeby ten wiking saaba dużego miał (nie chodzi o maczugę) Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:16 no masz, kobiety, materialistki. I pewnie jeszcze ten saab max 2-letni? Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:18 No tak, tak. Widzisz, praca w pośrednictwie niełatwa. Ale tak bajdełej, to całkiem niezły pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:30 no wiem, ale nie moge sie zdecydowac w co zainwestowac. Chyba jednak w czarne bo dodatkowo wyszczupla. Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:34 no chyba ze zaokragla ps. cale zycie myslalem zem brunet a teraz sie okazalo zem szatyn, choc i tego pewnym byc nie mozna lol faceci to jednak sie na kolorach nie znaja Odpowiedz Link Zgłoś
six_a Re: telewizja zapodala 15.02.11, 19:59 załóż lepiej hodowlę tasiemca, jeszcze parę wątków na ten temat i będzie można uznać za trend. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:03 no proszę, a teściowa mi nosem kręciła, że jak świat światem w rodzinie O. same chłopy i ja też jej wnuka, zamiast wnuczkę, urodziłam. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:05 to lepiej zaloz mu od razu konto na fejsbóku, niech juz sie kolejka ustawia Odpowiedz Link Zgłoś
masher Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:27 hehe znaczy jest w czym wybierac jak chlop jest w cenie :D Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:29 no. Kasting tylko rozpisujesz w szatni na silowni i kolejke masz pod blokiem. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 20:56 mówiły ze na sztuki. To ci seksisci dopiero. Odpowiedz Link Zgłoś
soulshunter Re: telewizja zapodala 15.02.11, 21:08 zerwac numerek przy wejsciu i czekac na swoja kolej. Odpowiedz Link Zgłoś
fiigo-fago Re: telewizja zapodala 16.02.11, 08:20 Problem tylko z tym że te baby nadmiarowe to takie które przeżyły swoich mężów, czyli w wieku 60+ (o czym oczywiście już nie mówili bo temat byłby nudny). To może by zamiast sprawdzać tutaj chłopów jakowyś to by te baby eksportować gdzieś? :> Odpowiedz Link Zgłoś