sekserka 26.04.04, 14:56 juz sie pogubilam. mam wrazenie ze tutaj pisze kilka osob, a kazda ma co najmiej 10 nickow. chyba pojde zapalic. to mi rozjasni umysl. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blanchet Re: Hu is hu 26.04.04, 15:02 a ja tam też idę nakarmić raczka- miałam rzucić od dzisiaj-jako, że poniedziałek- ale jestem słaba i marna- więc poszłam do znajomej hurtowni rzeczy przeróżnych- a Pan Asystent(haha) zobaczywszy mnie , rzekł-"marlboro lighty?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dotty Re: Hu is hu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.04.04, 15:05 Pokornie przyznaję sie, że też rzucam palenie codziennie przed pójściem spać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
j_u Re: Hu is hu 26.04.04, 15:06 He he, blanchet, a mnie sie udalo rzucic juz prawie 3 lata temu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Hu is hu 26.04.04, 15:10 a mnie się udaje rzucać co poniedziałek i nie tylko (np.pierwszy dzień miesiąca) i gdyby nie te powroty to ho ho- Miałabym sie czym pochwalić również :) Odpowiedz Link Zgłoś
sprite35 Re: Hu is hu 26.04.04, 15:12 A ja nie paliłem już przez dwa dni. Ale emocje na tym forum są nie do wytrzymania bez papierosa... :)) sprite Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet Re: Hu is hu 26.04.04, 15:50 również boisz się że forum grozi utratą podstaw utrzymania- niebezpieczny sport - niczym ekstremalny- czyli i bardzo popularny- ludzie!- my po prostu bardzo nowocześni jesteśmy:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmwb Re: Hu is hu 26.04.04, 16:48 sekserka napisała: > juz sie pogubilam. mam wrazenie ze tutaj pisze kilka osob, a kazda ma co > najmiej 10 nickow. chyba pojde zapalic. to mi rozjasni umysl. CZYTAJ: Chyba pojde już do domu. Czas pracy się konczy... Jutro im dopieke znowu tysiącem postów. Niech wiedza kto tu naprawdę rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś