asystentka_prezesa_zarzadu 20.02.11, 16:20 Moze ktoś zdąży odpowiedziec zanim admin wywali:P Czy 28 to jest odpowiednik 36 czy 38? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:26 pogięło? co ma jedno z drugim? jeansy numeruje się: długośćxpas Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:29 grassant napisał: > pogięło? Trochę kultury młody człowieku. Grzecznie pytam, tak? >co ma jedno z drugim? jeansy numeruje się: długośćxpas Czyli ze 28/32 to ile ma w pasie? Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:31 28/32 to dla chudej z dlugimi nogami :) To chcialas przemycic? Przyznaj sie od razu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ritsuko Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:34 Z długimi nogami to by było na 34 :) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:36 happy_end napisała: > 28/32 to dla chudej z dlugimi nogami :) > To chcialas przemycic? Przyznaj sie od razu ;) > Ależ gdzie ależ co Ty!;) Odpowiedz Link Zgłoś
sid-the-sloth Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:01 Noszę 28-29/32 i nie potwierdzam diagnozy.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kadfael Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:32 28 to cale. Wychodzi ok. 71 cm. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:37 kadfael napisała: > 28 to cale. Wychodzi ok. 71 cm. O, dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:40 28 x 32 waist x inseam pas 70cm, dług. 80cm Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:41 grassant napisał: > 28 x 32 waist x inseam > > pas 70cm, dług. 80cm Bardzo dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:45 grassant napisał: > długość w kroku :) W sensie od chyba, tak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:56 grassant napisał: > od krocza w dół :) Ale krocze to jest brzydkie słowo, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:59 grassant napisał: > ale kręci ;) Ale słowo? Nieeee Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:02 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: Ale słowo? Nieeee > to jak nawać to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:07 grassant napisał: > > to jak nawać to miejsce? 'ośrodek przyjemności'?:D Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:09 :))))) w przypadku jeansów też? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:14 grassant napisał: > :))))) w przypadku jeansów też? Zdecydowanie! Randki w jeansach też są bardzo udane;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:22 btm. spytam się : zwracasz uwagę na umieszcenie suwaka - przód, tył, czy z boku? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:30 grassant napisał: > btm. spytam się : zwracasz uwagę na umieszcenie suwaka - przód, tył, czy z boku > ? Suwak z tyłu jeansów? Czy czegoś nie zrozumiałam?;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:33 widziałem i takie. to kwestia fantazji projektanta. bywa, że jest kilka suwaków. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:43 grassant napisał: > widziałem i takie. to kwestia fantazji projektanta. bywa, że jest kilka suwaków > . To ja nie widziałam. I suwak tylko z przodu! A ostatnio to kupiłam jeansy(w sklepie dla dziewczyn) z suwakiem na prawo-to jest chyba dla chłopców, tak? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:51 muszę sie pomacać. niby tak jest w klasycznych. teraz nie trzymają się tego - styl unisex. grube kupiłaś, czy cienkie? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:57 grassant napisał: > muszę sie pomacać. i jak i jak? no i no i?;) niby tak jest w klasycznych. teraz nie trzymają się tego - > styl unisex. > grube kupiłaś, czy cienkie? Cienkie. Czyli teraz wszyscy mają na prawo? Bo chyba wszystkie inne mam na lewo dlatego jak założyłam te na prawo to mi jakoś coś nie pasowało;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:07 i jak i jak? no i no i?;) wporzo, zapewniam Cię;) > > Cienkie. Czyli teraz wszyscy mają na prawo? Bo chyba wszystkie inne mam na lewo > dlatego jak założyłam te na prawo to mi jakoś coś nie pasowało;) > nie wiem, czy wszystkie, czy jest to standard ue, ale faktem jest, ze lepiej zsuwa sie od prawej. masz je na codzień, czy na randki? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:22 grassant napisał: > i jak i jak? no i no i?;) > wporzo, zapewniam Cię;) :D > > nie wiem, czy wszystkie, czy jest to standard ue, ale faktem jest, ze lepiej zs > uwa sie od prawej. masz je na codzień, czy na randki? A to zależy kto zsuwa i z którego kierunku. No bo na przykład jeśli na przeciwko kobiety stoi facet to jemu byłoby łatwiej prawą ręką taki suwak rozpinany od lewej:P Oraz na randki i na co dzień. Właściwie to nie mam oddzielnych ubrań na randki, Ty masz? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:30 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: A to zależy kto zsuwa i z którego kierunku. No bo na przykład jeśli na przeciwk > o kobiety stoi facet to jemu byłoby łatwiej prawą ręką taki suwak rozpinany od > lewej:P > Oraz na randki i na co dzień. Właściwie to nie mam oddzielnych ubrań na randki, > Ty masz? masz słuszną. jednak większość facetów jest praworęczna. Też nie mam oddzielnych, ale czasem zastanawiam się, co załozyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:42 I co zakładasz? Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:49 czasem wystarczą bokserki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:54 grassant napisał: > czasem wystarczą bokserki ;) hehe ale te takie bardziej luźne czy obcisłe?:P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 18:59 gdy chcę przyszpanować od razu, to obcisłe, luźne, gdy nieco później. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 19:11 grassant napisał: > gdy chcę przyszpanować od razu, to obcisłe, luźne, gdy nieco później. :DDDDDD A dlaczego czasem wolisz nieco później?;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 19:21 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > grassant napisał: > > > gdy chcę przyszpanować od razu, to obcisłe, luźne, gdy nieco później. > > :DDDDDD > A dlaczego czasem wolisz nieco później?;) gdy wolę najpierw np. odsłuchać najnowszych plotek. to rodzaj perwersyjnej gry wstępnej ;) > Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:01 grassant napisał: > > gdy wolę najpierw np. odsłuchać najnowszych plotek. to rodzaj perwersyjnej gry > wstępnej ;) Znam tę grę;) Ja też czasem jestem żądna plotek! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:04 znasz jeszcze jakieś gry i zabawy? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:17 grassant napisał: > znasz jeszcze jakieś gry i zabawy? Wielę wielę i jako inteligentna feministka stawiam na edukację na wciąż Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:21 To daje nadzieje na lepszą przyszłość. A Ty na randki w jeansach ganiasz? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:32 grassant napisał: > To daje nadzieje na lepszą przyszłość. > > A Ty na randki w jeansach ganiasz? Ale o jeansach to było tam wyżej, o tam o. Oraz ja nie ganiam, ja sobie na luzie chodzę;) Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 20:36 dbaj o ośrodek przyjemności, nie przezięb go. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 21:00 grassant napisał: > dbaj o ośrodek przyjemności, nie przezięb go. ;) :D To ja pójdę zadbać, dobra? pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 21:02 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > To ja pójdę zadbać, dobra? > pozdr! > Rozgrzej go. Ciao :D Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 21:22 grassant napisał: > > Rozgrzej go. Ciao :D Zboczeniec:P I przyszlam tylko maila napisac ale ide juz no Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 21:26 napisz, napisz. adres znasz. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 22:31 grassant napisał: > napisz, napisz. adres znasz. ;) napisalam, napisalam. adres znam swietnie i nawet na pamiec-óla@gazeta.pl:P Odpowiedz Link Zgłoś
grassant Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 22:47 ze sobą korespondujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 22:51 grassant napisał: > ze sobą korespondujesz? Z Ólą Ursydą no:P Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 23:06 grassant napisał: > no dobra noc:D > > ;) No pa! Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:34 Duże 36 małe 38, ja takie noszę Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:38 lolcia-olcia napisała: > Duże 36 małe 38, ja takie noszę O właśnie, dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:42 lolcia-olcia napisała: > proszę :) Lolcia? A ile masz w pasie? Jak nie chcesz tu to napisze na @;) Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:44 Jakieś 73 cm w zależności od tego ile zjem ;p Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:48 numeracja tak na prawde zalezy tez od marki i kroju :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:58 princess_yo_yo napisała: > numeracja tak na prawde zalezy tez od marki i kroju :-) Ja wiem ale ja chcialam tak orientacyjnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
princess_yo_yo Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:07 napisalam bo mnie to strasznie drazni ze jakims dziwnym cudem cale roznych firm maja inna wartosc :-) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:11 princess_yo_yo napisała: > napisalam bo mnie to strasznie drazni ze jakims dziwnym cudem cale roznych firm > maja inna wartosc :-) A, rozumiem i też mnie to wkurza. Ja to w sumie jeszcze chwile temu wchodziłam w 34, 36 i 38 w zależności od sklepu i ubrania. Teraz już tylko w 36 i 38;) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:57 lolcia-olcia napisała: > Jakieś 73 cm w zależności od tego ile zjem ;p :D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:02 no brutalne, ale prawdziwe :D Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:05 lolcia-olcia napisała: > no brutalne, ale prawdziwe :D Ja wiem, naprawdę. Mnie prawie wszystko idzie w brzuch więc rozumiem świetnie;) Ale ale-od jutra ćwiczę:D Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:10 a ja dietę dorzucę :) Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:33 lolcia-olcia napisała: > a ja dietę dorzucę :) Nie wiem nie wiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
ziereal Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 19:36 a ja muszę kupować 29, bo niestety biodra.. (w pasie 68, jak juz piszemy). ale zawsze tak miałam, nawet jak byłam smarkata, chuuuda i w ogóle, to biodra 92 , i rozmiar jeansów 26/27 Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:44 Czasami wymiar podaje sie w calach, a czasami w cm. Rocco ma np 23 cm, a taki John Holmes mial od 10 do 13 cali. Latwo sobie przeliczyc. Glowa do gory, bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:50 asystentka_prezesa_zarzadu napisała: > Moze ktoś zdąży odpowiedziec zanim admin wywali:P admin z sumy pewnie jeszcze nie wrocił Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:16 A zauwazyłaś, że wątek wciąz jest? Czy to nie dowód, że tu się jednak inteligencje promuje?:P Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 16:52 ja noszę big star 25/30 (odpowiednio size i lenght, albo waist i lenght). Taki rozmiar pasuje na babkę o wzroście 160 i rozmiarze 34. Z tego, co wiem, 30 to najkrótsze, jakie big star produkuje, dla niektórych modeli zaczynają dopiero od 32. pewnie co firma, to różnice w numeracji. Przy kupowaniu dżinsów zawsze zalecają kupno mniejszych, bo w chodzeniu się rozłażą. Odpowiedz Link Zgłoś
asystentka_prezesa_zarzadu Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:32 chersona napisała: > ja noszę big star 25/30 (odpowiednio size i lenght, albo waist i lenght). Taki > rozmiar pasuje na babkę o wzroście 160 i rozmiarze 34. Z tego, co wiem, 30 to n > ajkrótsze, jakie big star produkuje, dla niektórych modeli zaczynają dopiero od > 32. pewnie co firma, to różnice w numeracji. > Przy kupowaniu dżinsów zawsze zalecają kupno mniejszych, bo w chodzeniu się roz > łażą. Dziękuję za info:) No ja właśnie pamietam, że jak byłam super szczupła to wchodziłam w 25 i probowałam teraz wyczaić w co wejdę aktualnie i jak te rozmiary mają się do tych 36, 38, 40 itd Odpowiedz Link Zgłoś
e-no-kolego Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:35 Ale to chyba jest zupełie niezależne od producentów... chyba że producentów szynki... ;DD Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: numeracja jeansów-wiecie moze? 20.02.11, 17:41 no to tak, jak już napisano 28, to jakieś 36/38 Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna masz super figure 20.02.11, 17:44 wyslij mi swoje foto w bikini BŁAGAM Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: masz super figure 20.02.11, 20:35 między asystenką a ursydą - prezio grass Odpowiedz Link Zgłoś
hejterzyna Re: masz super figure 20.02.11, 17:54 splawiamy prezesa i robimy trojkat Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: masz super figure 20.02.11, 20:35 zostawym prezia i zróbmy czworokąt! Odpowiedz Link Zgłoś
happy_end Re: masz super figure 20.02.11, 19:49 Love twoj czepek, ursyda :) Jakis wyjsciowy chyba, bo asystentka ma taki mniej pokazny? Odpowiedz Link Zgłoś
ursyda Re: masz super figure 20.02.11, 20:37 moj był oryginalny - z Odry a asystętka to musiala od kucharki z sanatorium pożyczyć:) Odpowiedz Link Zgłoś