26.02.11, 18:05
Aż mną trzęsie.Jestem mężatką od pół roku.Ale nie wiedziałam,że tak trudno żyć z drugą osobą.Faceci są naprawdę z innej planety.Dzisiejszy dzień to apogeum nieporozumień.Wylicza mi wszystko co robię dla siebie.Ze chodzę do kosmetyczki(raz w miesiącu),że chodzę na step (raz w tygodniu).Co jakiś czas domagam się nowego ciucha.Przecież w końcu pracuję i muszę jakoś odreagować stresową pracę.Chciałam żeby też ze mną chodził na jakieś zajęcia sportowe ja step on np. siłownia-ale nie.Nie zaniedbuje go jest poprasowane ,ugotowane,posprzątane.Zycie moje wcześniejsze było o niebo lepsze-nikt mi nie mówił co mam robić a co nie.Czy człowiek jak już zdecyduje się na małżeństwo to już nie może zadbać o siebie?Wy też tak macie?
Obserwuj wątek
    • zeberdee24 Re: wkurzona 26.02.11, 18:09
      Nie wiem, ale argument że może być poprasowane to już drugi plus małżeństwa jaki widzę.
    • doral2 Re: wkurzona 26.02.11, 18:10
      zmień faceta.
      • darmowe.konto Re: wkurzona 26.02.11, 18:14
        ble. paskudna sygnaturka
    • ursyda Re: wkurzona 26.02.11, 18:10
      nie
      ale my chodzimy na siłownię trzy razy w tygodniu bo raz to chyba nic nie daje
      popraw się
    • six_a Re: wkurzona 26.02.11, 18:10
      a mówią, że sport relaksuje.
      ty, a dlaczego on nie wierzy, że to dla niego? normalnie dziwne;)
    • kombinerki.pinocheta Re: wkurzona 26.02.11, 18:13
      >Wylicza mi wszystko co robię dla siebie.Ze chodzę do kosmetyczki(ra
      > z w miesiącu),że chodzę na step (raz w tygodniu).Co jakiś czas domagam się nowe
      > go ciucha.Przecież w końcu pracuję i muszę jakoś odreagować stresową pracę.

Powiedz mu, ze jest kretynem.
    • sid-the-sloth Re: wkurzona 26.02.11, 18:14
      I oczywiście zmienił się po ślubie?
    • darmowe.konto Re: wkurzona 26.02.11, 18:15
      moze macie jakies powazniejsze wydatki teraz i byly planowane oszczednosci?
    • kanadolinka Re: wkurzona 26.02.11, 18:16
      Ja właśnie nie mogę chodzić na step dwa razy w tygodniu bo już jest Foch na twarzy.A dodam,że zakład pracy zawraca mi pieniądze za karnet.Także to nie zrujnuje naszego budżetu domowego.
      • raohszana Re: wkurzona 26.02.11, 18:24
        No to... zapytaj jaśniepana, czemu mu to nie pasuje? Pytałaś? Co rzekł?
    • pendzacy_krolik Re: wkurzona 26.02.11, 18:21
      tez tak mamy,ale nie robimy z tego zyciowej tragedii. po co co miesiac latasz do kosmetyczki?
      masz klopty z cera? ja chodze raz na rok.
    • cafem Re: wkurzona 26.02.11, 18:22
      A to taki rodzaj misia-przytulisia, co sam w domu na dwa wieczory zostawiony być nie może?

I dlaczego on ma z Toba chodzić na siłownię? Przecież nie każdy lubi! Mój ze mną nie chodzi, za to namiętnie chodzi na squasha - beze mnie ofkors.

> Nie zaniedbuje go jest poprasowane ,ugotowane,posprzątane.

No proszę Cię - gotowanie i sprzątanie nazywasz dbanie o faceta???

Seks to dbanie o faceta. Rozmowa, wspólne robienie pewnych rzeczy, pójście na kompromis, Zrozumienie problemów i danie mu chwili dla siebie, podobanie się facetowi, nie czepianie się o drobiazgi - to jest dbanie o niego. (w drugą stronę również jest to wymagane:)

Żaden facet nie będzie zachwycał się kurą domową dlatego, że mu ona prasuje i sprząta - do tego można sobie panią nająć:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka