gibki 28.04.04, 23:04 ach no tak - kurka moze juz sobie darujecie moze jakas solidarnosc jajnikow zapanuje czy cos powinnyscie sie od facetow uczyc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zielonylistek ja ci powiem gibbon 28.04.04, 23:17 ic sie gibac, to fajnie tak wygrysc jakoms larwe, no nie dziewczynki? A jak na nas napadniesz to ciebie wygryziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
sekserka Re: a co to ja tego 29.04.04, 08:58 gibki napisał: > ach no tak - kurka moze juz sobie darujecie > moze jakas solidarnosc jajnikow zapanuje czy cos > powinnyscie sie od facetow uczyc > a od kiedy faceci maja jajniki?:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gibki Re: a co to ja tego 29.04.04, 15:51 widze ze jednak dalej nie nadrabiasz zaleglosci w nauce zycia? skrot myslowy - wiesz co to takiego? no ale czegoz ja bede wymagal od ciebie - przeciez dla ciebie wyznacznikiem czlowieka jest jego samochod Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melinka-koholinka Re: a co to ja tego IP: *.crowley.pl 29.04.04, 15:54 Ale o co chodzi, bo ja nie wiem... Ale bo ja nie rozumiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rene Re: a co to ja tego IP: *.zapora / 212.160.172.* 29.04.04, 16:07 a czego mamy się od facetów uczyć? jeśli chodzi o wyzwiska, to posłuchaj sobie obrad sejmowych i wypowiedzi panów posłów, a może mamy się uczyć targania się po szczękach? to nie kobiety przodują w kronikach kryminalnych... a jeśli chodzi o solidarność jajników... cóż - a co z solidarnością plemników? gdyby taka była, to byście sobie panowie kobiet nie odbijali, nie tłukli się o byle co. Leżałam kiedyś na chirurgii szczękowej - panie były trzy z drobnymi zabiegami, a panów całe pietro z połamanymi szczękami po bijatykach! a że sobie tu czasem podokuczamy wzajemnie? to co? zawsze można się wylogować i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś