Dodaj do ulubionych

Cholerni seksiści!

06.03.11, 16:34
Niedawno w ramach szwędania się po portalach randkowych poznałam ciekawego kolesia. Do spotkania nie doszło, bo nie przebywa w Polsce, natomiast trochę pogadaliśmy wirtualnie. Dzisiaj zaczął mi wmawiac, ze w głębi serca marzę o tym, by być "kobietą swego faceta", że pragnę stabilizacji i inne bzdury. których nawet nie chce przytaczać. Generalnie wszystko w tonie "ja wiem leiej dziewczynko" Nie chciał mi uwierzyć, ze jest jak jest, bo przecież kobiety nie są "takie". A jak się wkurzyłam zaczął bredzić coś na temat tego, ze złość mi na urodę szkodzi, i żebym się nie fochała. Wrr, palant.
Obserwuj wątek
    • sid-the-sloth Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 16:37
      I naprawdę warto się przejmować takim czymś?
      • sonix24 Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 18:43
        No proszę! Jaka piękna tragedia
        Jaka piękna tragedia
        Jaka piękna
        Tragedia ah!
        • atomm A kogo chciałaś poznać na serwisie randkowym??? 07.03.11, 22:18
          Jak ktos nie potrafi znalesc sobie normalnie kobiety to musi miec jakis feler...
          • triismegistos Re: A kogo chciałaś poznać na serwisie randkowym? 09.03.11, 17:56
            Zdarzyło mi się poznać normalnych ludzi na takich portalach.
    • princess_yo_yo Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 16:41
      tez bym sie pewnie rozczarowala jakbym sie dala podpuscic i wdala w dyskusje z kims takim. nie lepiej ignorowac tego typu zaczepki???
    • g.r.a.f.z.e.r.o Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 17:21
      Czyli interesujący, ale palant... Ciekawe :D
      • triismegistos Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 17:24
        A cóż w tym dziwnego? Hę?
    • krwawa_orlica Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 18:46
      Heh, nie tylko faceci są tak tępi, że niektórych rzeczy nie są w stanie pojąć, przykłady znajdziesz także na tym forum. :D
    • qw994 Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 23:34
      A to seksista? A nie głupek po prostu?
      • forencka Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 08:44
        Racja. Głupek. A głupki dzielą świat na męski i damski. To zawsze o połowę mniej do pojęcia :)
    • akle2 Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 23:42
      No to uważaj, bo w łóżku też będzie Cię pouczał, co wg niego POWINNO Tobie sprawiać przyjemność (bo przecież to samo Twoim poprzedniczkom sprawiało). Jak najdalej od takich typków, póki nie jest za późno.
      • niefrasobliwa Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 23:50
        Odpowiedz sobie szczerze, nie żal czasu na takiego mena? Czy masz za dużo wolnego czasu, czy nie, oceń czy jest on wart czasu na rozmowy które opisałaś wyżej :)
        • senseiek Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 22:14
          > Odpowiedz sobie szczerze, nie żal czasu na takiego mena? Czy masz za dużo wolne
          > go czasu, czy nie, oceń czy jest on wart czasu na rozmowy które opisałaś wyżej
          > :)

Oczywiscie, ze jest- w koncu wywolal u niej emocje. I to nawet tak silne, ze az czula potrzebe powiedzenia o nich calemu portalowi gazeta.pl ;)

Co innego moga robic osoby oddalone od siebie setki kilometrow, ktore nigdy sie nie spotkaja w realu jak nie rozmawiac.. ? Co najwyzej grac w jakies gierki on-line'owe..
      • triismegistos Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 09:10
        Nie będzie :D Nie jeste taką desperatką, zeby sypiać z palantem.
    • wersja_robocza Re: Cholerni seksiści! 06.03.11, 23:47
      Cóż. Niektórym się wydaje, że można mieć albo macicę, albo mózg. Więc jeśli widzą w tobie kobietę, to na pewno głupiutką, potulną bazię, a nie człowieka z własnym zdaniem.
      Odstaw takiego na bocznicę tak, by nie wrócił już na twój tor.
    • bimota Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 00:19
      eHHH.. Ja to bym chcial byc facetem swej stabilnej kobity...
      • grzeczna_dziewczynka15 Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 00:45
        Ciekawe, co Cię powstrzymuje;>
        • bimota Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 12:55
          Nicosc :P
        • senseiek Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 22:19
          > Ciekawe, co Cię powstrzymuje;>

Pewnie to, ze znalezc stabilna emocjonalnie kobiete jest niezmiernie trudno?
          A jak sie znajdzie taka, to zachowuje sie i wyglada jak mezczyzna.. Kwestia hormonow..
    • eekonomista Nic nie rozumiecie 07.03.11, 09:30
      Pan Rysio, z którym siedzę w pokoju, kiedy przeczytałem mu Wasze posty powiedział, że nie rozumiecie mężczyzn. Problem polega na tym, że ten ciekawy mężczyzna ma jakieś problemy z akceptacją matki i teraz próbuje z góry okazać swoją wyższość, żeby nie wyszły jego kompleksy. Jednym słowem próbuje na siłę udowodnić swoją męskość. Pan Rysio uważa też, że może to być innym problem, ale przez wzgląd na niewiasty nie będziemy pisać tutaj o penisach.
      Rada od pana Rysia dla Ciebie: jako mądra kobieta, powinnaś się nim zająć i przynajmniej co dwa dni zaprowadzać go siłą do specjalisty od głowy, czyli psychotera-coś tam. Pan Rysio mówi, że po mniej więcej 20-30 latach takiego chodzenia jest 20%, że Twój mężczyzna uwolni się od swoich problemów. Panie z naszego pokoju kiwają głową, a pani Ala dodaje, żebyś nie szła jej drogą i poszukała nowego znajomego, bez takich problemów. A magazynier, który akurat do nas wpadł mówi wzburzony, że tak to jest jak się szuka chłopa z innego podwórka, zamiast zainteresować się swojakami. Nie wiem o co mu chodzi, ale mam nadzieję, że Ty zrozumiesz.
      Życzymy wytrwałości.

Pozdrawiam,
      Ekonomista
      blogekonomisty.blogspot.com/
      PS. Przepraszam, że cały nasza pokój zna już Twój problem, ale my zawsze razem rozwiązujemy problemy innych ludzi. Będziemy dyskretni, obiecujemy.
      • triismegistos Re: Nic nie rozumiecie 07.03.11, 09:57
        Wooow, co za burza mózgów w sprawie mojej skromnej osoby :) Czuję się zaszczycona, pani Ala wtygrała plebiscyt na nalepszą radę wątku! Proszę mi szybiutko podać adres na który mam wysłac nagrodę!
        • eekonomista Re: Nic nie rozumiecie 07.03.11, 10:07
          A co jest nagrodą? - zapytała rzeczowo pani Ala.

Pozdrawiam,
          Ekonomista
          • triismegistos Re: Nic nie rozumiecie 07.03.11, 10:12
            Z okazji dnia kobiet goździki. Mogą byż w kuraku z pomarańczą?
            • triismegistos Re: Nic nie rozumiecie 07.03.11, 10:13
              Niech stracę, mogę dorzucić garść kudłów wyrwanych z klaty seksisty.
              • eekonomista Re: Nic nie rozumiecie 07.03.11, 10:16
                Dobra, to wybieramy kłaki seksity. To znaczy panie wybrały, a najbardziej to pani Jadzia za tym była. Powiedziała, że kłaki to jej fetysz, cokolwiek to znaczy. Dlaczego ja ciągle czegoś nie rozumiem?!
                Potem podam Ci adres naszego biura.

Pozdrawiam,
                Ekonomista
    • paco_lopez Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 15:49
      tak to jest jak się w marcu na odległośc wącha.
    • iamhier Re: Cholerni seksiści! 07.03.11, 19:51
      Okropne typy.Zaburzone seksualnie niemalże zawsze.
    • el.rubio Cholerne baby! 07.03.11, 21:03
      Nie macie poważniejszych problemów, niż takie pierdzieluchy?
    • coelka Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 02:06
      Bo z facetami tak jest ty marzysz o zrozumieniu, partnerstwie, o wspólnych rozmowach przy winku, o dyskusjach o ksiązkach, nauce,wędrówkach po górach i o związku gdzie nikt nie jest niczyj, tylko swój własny a oni wiedzą lepiej oczywiście. Ja to nawet w sumie nie wiem czy chcę dziecko, jak slub to tylko cywilny przy zachowaniu swojego nazwiska moje mam w dyplomie to po co zmieniac. Myślę sobie o miłości i wspólnym zrozumieniu, , parcia nie mam a taki jeden z drugim będzie myślał za Ciebie o twoich marzeniach jak ktoś jest wychowany w pewnych realiach to pewne rzeczy nie sa w stanie przejśc przez jego główkę.Też sie spotkałam z takimi debilnymi zarzutami i nie da sie przetlumaczyć , niektorym.Dodatkowo jestem zwolenniczką aborcji, zwiaków legalnych dla homoseksualistów, eutanazji i nie lubię KK a nawet niespecjalnie wierzę w Boga jestem agnostykiem, czyli krótko i na temat w wiekszości przypadków mam przerabane w punkcie zerowym.
      • izak31 Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 04:03
        Mam baardzo podobne poglądy, z tym,ze jeszcze moje dziecko=moje nazwisko. Po slubie zostałam przy swoim i w papierach jest zapisane,ze dzieci bedą miały nazwisko mamuni...Mozna znalesc mądrego faceta :). Ja znalazłam :). Nie jest szowinistą ani seksistą - jest mądrym człowiekiem. I wbrew pozorom nie weszłam mu na głowe ;)
    • coppermind Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 02:21
      samica to takie śmieszne zwierzę, które na prawdę samo nie wie, czego pragnie i potrzebuje
      - a to co jej się wydaje, że wie, to tylko racjonalizacje różnych kompleksów i instynktów.

dlatego ten facet nie był seksistą, tylko realistą.
      Mówił prawdę - tylko znów błędnie założył, że po drugiej stronie jest myślący człowiek,
      a była tylko plątanina nieuświadomionych kłamstw.
      • coelka Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 02:47
        A to ciekawe dlaczego był u mnie ze 2 tygodnie temu kolega i ogłosił ze sie żeni zapytałam sie czy naprawde ja kochasz, odpowiedź nie, ja na to: to czemu to robisz bo chcę miec żone i rodzinę , a to ciekawe nie. Jak widac drodzy panowie to sami tak macie. Przynaleznośc do kogos nie jest żadnym wyznacznikiem zwiazku, wyznacznikiem jest zrozumienie, szacunek, wspólpraca, zainteresowania, wrązliwosć i po pewnym czasie miłosc, która wyrasta na tej bazie
        • coppermind Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 08:24
          kolo nie jest zakłamany, bo uczciwie mówi, że żeni się dla posiadania rodziny i dzieci.
          To jest właśnie egzemplifikacja uczciwego stosunku do własnych emocji - nie ma wmasowywania żadnych bajek ani sobie ani otoczeniu.
    • forencka Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 08:42
      Jeden z tych wszystkowiedzących. Palant - jak mówisz. Najlepsi są tacy, którzy z góry patrzą na ciebie pobłażliwie, bo jesteś kobietą, a pojęcia o niczym nie mają i żyją w swoim bezpiecznym świecie złudzeń. Grunt to omijać ich szerokim łukiem.
    • trans.sib Re: Cholerni seksiści! 08.03.11, 08:56
      Tragedia na miarę Antygony.
      • niewadzibridge Re: Cholerni seksiści! 10.03.11, 17:55
        trans.sib napisał:

> Tragedia na miarę Antygony.

Owszem, trans.sib, to jest tragedia na miarę Antygony. Zwłaszcza w Polsce - bo na skalę ogólnokrajową. My tu wszyscy bardzo często wszystko wiemy lepiej niż nasi bliźni. Zastanawiam się, skąd się to wzięło: może kiedy PRL zamknął granice ograniczony dopływ nowych bodźców spowodował, że doszliśmy w końcu do przekonania, że znamy się wszyscy jak łyse konie i to daje nam prawo oceniania każdego zachowania, które nie pasuje do rozpowszechnionego schematu? Niespodzianek i inności było tak mało, że zniknęły z polskiej mentalności, uniformizacja się uwewnętrzniła i przyczyniła się do tego, że ludzie przestali dostrzegać granice między własnym ja a ja drugiego człowieka?
    • niewadzibridge Re: Cholerni seksiści! 10.03.11, 17:36
      Taki ktoś to się nazywa dyktator emocjonalny. Dyktatorzy tacy mogą występować w wersji zarówno męskiej jak i kobiecej, a ich "dyktatura" nie musi dotyczyć akurat stereotypowych ról. Po prostu w ogóle nie traktują interlokutora jako osobnego bytu i w momencie kiedy ten ukazuje swoją autonomię, natychmiast usiłują go z powrotem uczynić marionetką, która będzie grała w ich prywatnym teatrzyku według ich ulubionego scenariusza.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka