Dodaj do ulubionych

czy któraś z Was

07.03.11, 15:31
Uczestniczyła lub zamierza uczestniczyć w Festiwalu Progressteron?
Albo czy działacie może w jakiejś organizacji kobiecej walczącej o prawa kobiet albo wspieracjącej przedsiębiorczość kobiet albo coś w ten deseń?
Obserwuj wątek
    • tymczasowaola Re: czy któraś z Was 07.03.11, 15:42
      Progressteron - tak.

Napisałabym "Organizacje - nie" ale będzie, że "czemu nie jestem feministką" :)
      • asystentka_prezesa_zarzadu Re: czy któraś z Was 07.03.11, 15:44
        tymczasowaola napisała:

> Progressteron - tak.

O, i będziesz teraz? Można wiedzieć na czym czy to za bardzo obnaży Twe wnętrze?;)

> Napisałabym "Organizacje - nie" ale będzie, że "czemu nie jestem feministką" :)

:D
        Nic nie mówię, nic nie mówię;)
        • tymczasowaola Re: czy któraś z Was 07.03.11, 15:58
          W tym roku będę w Krakowie. idę na zajęcia z ruchu scenicznego, to Wam potem pokażę postępy na forum;) oprócz tego jedne zajęcia taneczne i jedne, o których rozmowa na forum za bardzo obnazy moje wnętrze;) więc Ci napiszę na priv.
          • asystentka_prezesa_zarzadu Re: czy któraś z Was 07.03.11, 16:52
            A na tańce idziesz jako amatorka czy już coś działasz w tym temacie?
            • tymczasowaola Re: czy któraś z Was 07.03.11, 16:59
              Jako amatorka. Amatorka wszelkich zajęć tanecznych:) Tym razem nie ma tego tak dużo, ale parę lat temu w Poznaniu wytańczyłam się za wszystkie czasy. I we wszystkich klimatach, od musicali a'la lata 20-te po boliłudy. Często, gdy po ośmiu godzinach zamykam excela czuję, że coś mi w życiu umknęło:)
              • asystentka_prezesa_zarzadu Re: czy któraś z Was 08.03.11, 12:10
                I dlatego do Krakowa jedziesz bo tam jest więcej albo są ciekawsze zajęcia taneczne?
                • tymczasowaola Re: czy któraś z Was 08.03.11, 12:18
                  Nie, teraz tu mieszkam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka