kombinerki.pinocheta 22.03.11, 20:44 Co to za biustonosz? Bez cenzury mialo byc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bijatyka Re: Pytam 22.03.11, 20:55 Takie zakryte są bardziej tajemnicze. Mnie się podobają. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytam 22.03.11, 20:57 I nie zaśmiecaj forum. Nie widzisz, jak czysto jest ? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:10 kombinerki.pinocheta napisał: > Co to za biustonosz? Źle dopasowany, za krótkie fiszbiny. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Pytam 22.03.11, 21:19 Fiszbiny? To cos z wielorybem zwiazane? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:23 kombinerki.pinocheta napisał: > Fiszbiny? To cos z wielorybem zwiazane? Tak. Im większy wieloryb tym większe musi mieć fiszbiny. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Pytam 22.03.11, 21:30 Chwalisz sie? Trafilem na twoje wypowiedzi na "brak seksu...". O moj boszzzz, co ty o analu tam wypisywalas to sie prawie zawstydzilem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:33 kombinerki.pinocheta napisał: > Chwalisz sie? Eee...czym? > Trafilem na twoje wypowiedzi na "brak seksu...". O moj boszzzz, co ty o analu t > am wypisywalas to sie prawie zawstydzilem. Trafiłeś? Całkiem przypadkiem, hehe ;) ? Czego się wstydzisz gópi? Wszystko jest dla ludzi ;). Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:46 bijatyka napisała: > Co pisałaś ? Brzydkie rzeczy! Straszne rzeczy! ;) Nie mogę Ci napisać co, bo zostanie to we właściwym momencie na bank wykorzystane przeciwko mnie ;). Techniczne szczegóły podaję jeno na właściwych dla tego typu zberezieństw forach (vide "Brak seksu....") :D. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Pytam 22.03.11, 21:49 No niech będzie. Ale kombi już przez to nie spał... musiało być coś fajnego. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:54 bijatyka napisała: > No niech będzie. Ale kombi już przez to nie spał... Wiesz, ja myślę, że u kombiego to wiele rzeczy bezsenność powoduje ;). >musiało być coś fajnego. Kwestia gustu, dla jednych coś fajnego dla innych odrażającego ;). Odpowiedz Link Zgłoś
virtual_woman Re: Pytam 27.03.11, 14:34 Ze 2 dni temu też tam wtrafiłam i też przeczytałam :) Salmę, od deski do deski, bo się zna ! :) Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Pytam 22.03.11, 21:39 No dobra, nie wnikam. Nie wiem dlaczego, ale zawsze bardziej od piersi krecily mnie posladki. Moze ja gejem jestem? Sam juz nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 22.03.11, 21:55 kombinerki.pinocheta napisał: > Nie wiem dlaczego, ale zawsze bardziej od piersi krecily mnie posladki. > Moze ja gejem jestem? Sam juz nie wiem. Ale co? Męskie pośladki Cię kręcą? Bo mnie właśnie męskie, bardziej niż cokolwiek innego. Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Pytam 22.03.11, 22:08 Kobiece mnie kreca. A to, ze kobiety zwracaja uwage na meskie posladki to juz wiem. Posladki, rece, oczy, buty i chuj. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.een Re: Pytam 27.03.11, 08:38 ja też wolę męskie , takie okrągłe ;) ale nie mylić z tłustymi. takie płaskie to już nie Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Pytam 27.03.11, 11:38 gr.een napisał: > ja też wolę męskie , takie okrągłe ;) > ale nie mylić z tłustymi. Nie, nie... Okrągłe, jędrne, twarde... Mrauu, do schrupania :). Odpowiedz Link Zgłoś