salma75 25.03.11, 20:57 Po tygodniu ciężkiej pracy leniwy piątkowy wieczór :). Błogie nicnierobienie :). Pod ręką gorzka czekolada, czekam na drinka, słucham listy przebojów w trójce :). Jakie plany na weekend? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zbyfauch Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:01 Plany mieszczańskie, autku butki zmienić na letnie, umyć, może jutro jeno w środku. Odpowiedz Link Zgłoś
vinkamina Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:11 ach dzieki za przypomnienie o wymianie opon:) fakt juz pora:D ja to bym najchetniej do lasu gdzies pojechala, ale ponoc pogoda ma sie spsuc, pewnie przez chmure z Japoni:P Odpowiedz Link Zgłoś
tetika Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:02 Wlasnie mnie oczy rozbolaly od grania w moja nowa gre:) a potem masz racje slodkie nicnierobienie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny_game Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:11 Jutro będę jako ta latawica z kwiatka na kwiatek. Kumpeli z ospą książki zanieść, na przełożony hiszpański iść, zrobić zakupy i obiad, olać sprzątanie, wypacykować się, iść na imprezę. Ale za to niedziela, ale za to niedziela będzie chyba w piżamie. Odpowiedz Link Zgłoś
izabellaz1 Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:20 salma75 napisała: > Jakie plany na weekend? :) Intensywne. Nie wiem jak ze wszystkim zdążę :) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:28 izabellaz1 napisała: > Intensywne. Nie wiem jak ze wszystkim zdążę :) Tak jak u mnie. Przesrane :/. Dzisiaj leżę na wznak. Jutro planuję przewrócić się na bok prawy, po południu na lewy. W niedzielę może trochę posiedzę. Nie wiem tylko czy zdążę, bo weekend tak krótki. Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:41 Ja się właśnie obudziłam po odsypianiu wczorajszej nocy i chyba zaraz uderzę w kimę znowu. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:48 W ten weekend jestem słomianną panną z dzieckiem Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Piątkowo :) 25.03.11, 21:51 ja też z Listą i oddałam skwapliwie głosy na kolejną :) przy winie - a jutro krakowskie życie nocne, na które już chyba za stara jestem... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piątkowo :) 25.03.11, 22:11 sumire napisała: > ja też z Listą i oddałam skwapliwie głosy na kolejną :) przy winie - a jutro kr > akowskie życie nocne, na które już chyba za stara jestem... ;) Ja też już zagłosowałam :). Dzisiaj Niedźwiedź dwa razy mój list przeczytał, a do południa Piotr Baron raz :D. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Piątkowo :) 25.03.11, 22:41 no proszę! :) mnie jakoś tak zawsze dziwnie w piątek bez Listy (bom dziedzicznie obciążona - odkąd pamiętam) i gdy tylko słyszę ten dżingiel, to wiem, że koniec świata jeszcze nie nadchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piątkowo :) 26.03.11, 10:53 sumire napisała: > no proszę! :) > mnie jakoś tak zawsze dziwnie w piątek bez Listy (bom dziedzicznie obciążona - > odkąd pamiętam) i gdy tylko słyszę ten dżingiel, to wiem, że koniec świata jesz > cze nie nadchodzi. Mam to samo :). I mój mąż też :). Jako kilkulatka słuchałam chcąc nie chcąc trójki, razem z rodzicami. Pamiętam pierwsze listy, jakoś z 85-86 roku, potem jako 14-15latka słuchałam już całkiem świadomie, roniąc łzy przy niektórych kawałkach ;). Jak słyszę dżingiel lp3 to mnie aż w dołku ściska, fajne czasy to były :). Odpowiedz Link Zgłoś
triismegistos Re: Piątkowo :) 25.03.11, 23:15 Leniwie poleguję u rodziców. Jutro szybki drink z przyjaciółmi, pojutrze powrót do stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piątkowo :) 26.03.11, 10:32 bimota napisał: > Do Poznania sie wybieracie ? Kto się wybiera? Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Piątkowo :) 26.03.11, 11:22 bimota napisał: > ty... Ja tu mieszkam... Odpowiedz Link Zgłoś
lew_ Re: Piątkowo :) 26.03.11, 10:45 Salma anal juz wczoraj byl?? Tys przvciez milosniczka anala,jak wyczytalem na forum Odpowiedz Link Zgłoś