noemi123
29.03.11, 09:19
Ostatnio za sprawą premiera i dążącego do stołka premiera popularności nabierają sklepy Biedronki. Ex premier stwierdził że to sklepy dla najuboższej sfery społeczeństwa.
Ale chodzi mi o reklamę Biedronki a reklamę PKO BP i występującego w reklamie Szymona Majewskiego.
Reklamy Biedronki bardzo mi się podobają, według mnie są wesołe, ciekawe, czasem zaskakujące a przedewszystkim według mnie nie irytujące.
No szlak mnie trafia jak leci spot PKO PB z Majewskim!
Nie żebym mu zazdrościła kasy za te wygłupy z piłką ale uważam, że za taki gniot płacimy my wszyscy posiadający konto w tym banku. Szanowna agencja reklamowa mogłaby się bardziej wysilić przy wymyślaniu kampani reklamowej bo czasem same znane nazwisko nie wystarczy aby zachęcić ludzi do otwierania konta w tym banku a w tym przypadku to chyba raczej odstrasza. Pan Majewski roztrzepany, szybki, zaganiany, wyluzowany na szybko, wyrzucający z siebie proste frazy nie zachęci mnie do korzystania z czegokolwiek co reklamuje swoją osobą.
Nie odnosi się to jednak do jego programu w TVN bo ten z przyjemnością oglądam, ale tej reklamy zdecydowanie nie trawię.
A jak jest u Was?