Gość: hehe.he IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:03 prosze aby kazdy kto tu wejdzie wpisal sie. chociaz jedno slowo ale zawsze........... pozdrawiam hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nudzimisie Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.chello.pl 03.05.04, 23:15 nuudzi mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:34 inteligentni ludzie malo kiedy sie nudza;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:17 pozdrawiam strongowo! Twoje zdrowie hehe.he !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:22 Cimcirymci, bum bum. Nie mam papierosów i chyba zaraz zacznę robić skręty z herbaty. Ble, ble, ble, kanaaaaał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.magtel.net.pl 03.05.04, 23:49 Doro, Nikt tego nie wyprostował (a liczyłem na to), więc tu śpieszę z wyjaśnieniem. Chodzi o wczorajszy wątek o "prawdzie". Przeczytaj mój tamtejszy post raz jeszcze, ale tym razem załóż mocne okulary ironii. Przepraszam za nieporozumiemie. A "kotek" był milusi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierniczeniebzdur Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:26 O !:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: microtune Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:32 no to i ja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelita Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:40 Do rana dobranoc bo już księżyc świeci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakus.mp Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.ramtel.com.pl 03.05.04, 23:40 Wytłumacz mi hehe.he, po co zakładasz taki wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.05.04, 23:48 Gość portalu: krakus.mp napisał(a): > Wytłumacz mi hehe.he, po co zakładasz taki wątek? dla rozrywki i dlatego ze lepszy taki niz te kłótnie i walki ktore tu mają miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
krakus.mp Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:53 Gość portalu: hehe.he napisał(a): > Gość portalu: krakus.mp napisał(a): > > > Wytłumacz mi hehe.he, po co zakładasz taki wątek? > > > > dla rozrywki i dlatego ze lepszy taki niz te kłótnie i walki ktore tu mają > miejsce. Wytłumaczenie logiczne. Zawitałem tu na chwilę i już zauważyłem jakiegoś rocco na tym skretyniałym forum! Przepraszam za słowo "skretyniałym", ale więcej tu debilek i idiotów niż zdrowych na umyśle. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:50 lepsze bzdury niz awantury, ot co! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Żegnajcie IP: *.magtel.net.pl 03.05.04, 23:52 Komu w drogę, temu trampki. Pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Żegnajcie 03.05.04, 23:55 Komu w droge temu ROWER! ...sie mowi. Nienawidze trampek. Wole adidasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Żegnajcie 03.05.04, 23:58 no... czasami trzeba się zadowolic MZK-ą. Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:00 W ogole to chyba wrotki byly? :-) Ale jak sie nie ma co sie lubi, to sie lubi co sie ma. Zaloze sie, ze Az nie ma wrotek dlatego w trampkach spac chodzi :-P Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:06 betty sorry że łapię za słówka ale spimy we wrotkach? :D proponuje na golaska. poodycha to i tamto ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:08 Nie mnie mialas lapac, tylko Az! :-) Zegna sie, do snu uklada, a trampki zaklada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:13 betty-fetyszystka? kółka Cię wydro kręcą... trzeba było tak od razu :D (ja mam fotel jeżdżący w razie czego ;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:19 Tak, wszelkiego rodzaju kolka. Sama jestem zakrecona jak sloik dzemu :) Moj fotek tez jezdzi, a na dodatek jest w kropki, bo to tez kolka. Tak tylko zalozylam, ze Az spac idzie o tej porze. Jak wstanie rano to niech sprostuje i wyjasni w czym sypia ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az UP IP: *.magtel.net.pl 04.05.04, 01:56 > Tak tylko zalozylam, ze Az spac idzie o tej porze. Jak wstanie rano to niech > sprostuje i wyjasni w czym sypia ;-P Błędne założenie odnośnie słowa "żegnajcie". Wstaniesz rano i nie będzie teler..., aza. Niech Ci się kręci w koło, betty-bt ;) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: UP 04.05.04, 23:33 Czyli twierdzisz, ze nie spales dzis w nocy? W takim razie opowiadaj gdzie Cie ponioslo w tych trampkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Żegnajcie 04.05.04, 00:10 ale nie napisał że spać idzie :) ja jeszcze jedno piwko łyknę i też zamiast spania to mi się szwędacze włączą, a wtedy to adidasy by się przydały. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
akordex Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 03.05.04, 23:54 czujnik na wykrywanie troli: włączono ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 00:01 akordex napisał: > czujnik na wykrywanie troli: włączono ;-) a Muminki tez bedziesz sledzil? Odpowiedz Link Zgłoś
ernest_linnhoff Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 00:08 Szkoda, że nie można wyciąć scyzorykiem słówek: byłem tu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
julia001 Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 00:10 Dobra. Niech będzie. Wpisuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monisia Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: *.zamek.net.pl / 81.210.117.* 04.05.04, 00:14 ......zmeczona pisaniem pracy licencajckiej ide juz spac, dobranoc wszystkim:) Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 00:16 I ja tez sie wpisze ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mąż Re: mycie i walenie, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 00:21 a potem do wyrka spać ! Odpowiedz Link Zgłoś
atmen Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 01:09 hehe dzieki za watek bez tresci:) Odpowiedz Link Zgłoś
blanchet wpisuje się tutaj bo muszę gdzieś o tym napisać :) 04.05.04, 07:59 jestem szczęśliwa :)))))))))))) dlaczego? bo zaplanowałam wreszcie poczęcie potomka w przyszłym roku zadziwiające jak bardzo ta myśl, że to już postanowione i pogodzone-mnie ucieszyła-wstąpiło w nas nowe życie. Zadziwiające. nie dbam o pracę, powiem więcej- przez całą ciąże mam zamiar być na zwolnieniu lekarskim- później znajdę sobie lepszą pracę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: wpisuje się tutaj bo muszę gdzieś o tym napis IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.04, 21:40 brawo blanchet hehe dziekuje za tak szeroki oddzwiek i zaprasza do wpisu watek bez tresci ??? hmmm nawet podoba mi sie to okreslenie Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 21:44 same nudy na tym forum.odkąd tu jestem nieustannie pisze się o zdradach,sexie i ślubie.Zwariować można.To mój wpis narzekająco-niezadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
mmwb Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 22:02 A może wymyśl jakiś ciekawy romantyczny wątek jak to pan XY kocha naszą Envi? Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 22:13 Już wpisuję:) Odpowiedz Link Zgłoś
lovelly Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 23:07 jestem zakochana Odpowiedz Link Zgłoś
daffne Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 04.05.04, 23:35 a ja dzis schorowana ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: 80.48.96.* 05.05.04, 01:08 A ja jestem pociągająca ... niestety nosem .... Czytam książkę o Japonii i jak się okazuje tam niegrzecznie jest wysiąkiwać nos, należy dyskretnie osuszać chusteczką i oddalić się w osobne miejsce ... oj jak dobrze, że mnie tam nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
reniatoja Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 05.05.04, 01:14 Zdrowia zyczac Lenie wpisuje sie do watku w jego druga noc na forum. W pierwsza sie nie wpisalam, ale w druga to juz sie wpisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lena Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy IP: 80.48.96.* 05.05.04, 01:21 Dziękuję pięknie :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klaudiunia oto jestem ;)) IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 05.05.04, 01:17 . Odpowiedz Link Zgłoś
glonik Re: wieczorno-nocny watek- wpis obowiazkowy 05.05.04, 01:26 przynajmniej szansa na zobaczenie wschodu słońca. Od tyłu, bo od tyłu, ale zawsze ;-). Odpowiedz Link Zgłoś