masher
02.04.11, 17:40
do ciezkiej anielki! zacznijcie uzywac mozgu, nabadzcie gdzies elementarnej kultury i zejdzcie ze sciezek rowerowych! bo kiedys ktorys nie wyhamuje, nie zauwazy kolejnej rozgadanej sieroty, czy dzieciaka ktory niepilnowany wyleci jak z za krzaka nie patrzac gdzie lezie i bedzie tragedia! dzis zwracalem uwage dwom facetom, zeszli ze sciezki, parze staruszkow- zeszli, facetowi z psem, zlazl, facetowi z wozkiem- tez zlazl. ale jak idzie baba z wozkiem, baby z dzieciakiem, baby z czyms tam jeszcze to mimo kulturalnej prosby o zejscie ze sciezki rowerowej zadne tej swojej parchatej d nie ruszylo na swoja czesc chodnikowa. we lbie sie mi nie miesci, ze ludzie az tak schamieli. rozumiem, wiosna, ktos sie moze zamyslic, ma problem i sie martwi i ciagle mysli co zrobic. ale kazdy normalny, wychowany czlowiek w momencie gdy sie mu zwroci uwage przeprosi i naprawi swoj blad. ale gdzie, takie swiete krowy nawet nie pomysla o mozliwych konsekwencjach ze cos sie moze zlego stac. chyba skoncze z byciem milym i proszeniem a zaczne robic zdjecia i dzwonic po policje. bo w normalnej ludzkiem pale sie nie miesci aby tak postepowac. nie dosc ze tych sciezek jest tyle ze siasc i plakac to jeszcze pozajmowane przez piechurow. zlitujcie sie ludzie, nauczcie sie zyc z innymi szanujac ich i ich przestrzen
wiec tutaj mam do was apel, NIE LAZCIE PO SCIEZKACH ROWEROWYCH! ladnie prosze!
i tyle z mojej strony, wlacze sobie film, napije sie i odpoczne bo wiecej chamstwa dzis nie zniose :]