wisienka_2 17.04.11, 11:53 rozstałam sie z facetem i jestem bardziej szczęśliwa niż gdy z nim byłam :) Co to oznacza? Życze miłego i słonecznego dnia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
raohszana Re: Dzisiaj 17.04.11, 11:56 wisienka_2 napisała: > rozstałam sie z facetem i jestem bardziej szczęśliwa niż gdy z nim byłam :) Co > to oznacza? Życze miłego i słonecznego dnia * To oznacza, że wreszcie zrobiłaś coś dla siebie. I to było dobre ;) Wzajemnie - przyjemnego dnia, niezależnie od pogody. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka czyli na forum 17.04.11, 12:00 przybędzie jeszcze jedna szczęśliwa , która będzie całe dnie tu spędzała Odpowiedz Link Zgłoś
wersja_robocza Re: czyli na forum 17.04.11, 13:06 gr.eenka napisał: > przybędzie jeszcze jedna szczęśliwa , która będzie całe dnie tu spędzała Rzekła ta, której tu nie ma.;) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 13:11 wersja_robocza napisała: > Rzekła ta, której tu nie ma.;) * To wspaniałe forum - powiedziała gree.nka do krzesła - żałuję, że mnie tu nie ma! Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 13:11 raohszana napisał: > wersja_robocza napisała: > > > Rzekła ta, której tu nie ma.;) > * > To wspaniałe forum - powiedziała gree.nka do krzesła - żałuję, że mnie tu nie m * O pardon, gr.eenka. Na początku nigdy nie mogę spamiętać nowych nicków. Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: czyli na forum 17.04.11, 14:01 jaka tam nowa cycki sobie tylko zrobiłam :) Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 14:04 gr.eenka napisał: > jaka tam nowa > cycki sobie tylko zrobiłam :) * Fajne som? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 14:11 gr.eenka napisał: > :) nooo * POKA :P Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 14:19 gr.eenka napisał: > tobie nie pokażę ;p * Dlaczemu? Dyskryminujesz mnie :( Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 14:28 gr.eenka napisał: > a chcesz zobaczyć? * Pytasz czy chcę zobaczyć czy mnie dyskryminujesz czy też o to, czy chcę zobaczyć cycki? :D Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: czyli na forum 17.04.11, 14:58 gr.eenka napisał: > no o to czy chcesz zobaczyć cycki? * No oczywiście, że chcę! Co to za pytanie w ogóle?! Ale nie jakieś byle, tylko te Twoje zrobione. Nawet jeśli są zrobione z ciasta czekoladowego! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
male_pytanie Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:01 kiedy zrywałam (dawno temu) ze swoim facetem i czułam to co Ty, to zazwyczaj byłam juz dawno odkochana i oduroczona i sie cieszyłam ze pozbyłam sie klopotu. nie miałam poczucia winy i czułam sie jakby mi skrzydła odrosły. zazdroszcze. ja na innym wątku obecnie wałkuję temat rozstania z facetem i jest mi zle i niedobrze i boli i w ogole, ble. zycze szczescia :) Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka_2 Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:07 Dziękuję :) No ja tak miałam z poprzednim i tak to przeżywałam, tak trudno było mi się pozbierać. Pewnie dlatego że się dobrze rozumieliśmy a rozstaliśmy się z innego powodu. A teraz z tym to była tragedia. Codzienne kłótnie, walka o wszystko. On czuł się jak nie wiadomo kto. Zawsze najmądrzejszy itd. Jak z nim byłam to czułam się taka przytłoczona a teraz oddycham :D Odpowiedz Link Zgłoś
wisienka_2 Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:10 On miał żone i ma syna z poprzedniego małżeństwa i ona praktycznie mieszkała z tym synem u swoich rodziców. Zawsze mi mówił że jaka to ona zła była, że go zdradzała ale teraz tak siedze i myśle że to on był wszystkiemu winien i że przez swoje zachowanie doprowadził do tego. Ale on oczywiście winy w sobie nie widzi. No i ch..j, ja się cieszę że wreszcie mam już to za sobą. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_hus_na_stosie Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:08 a) to znaczy, że byłaś z kimś kogo nie kochałaś b) teraz się czujesz szczęśliwa a za dwa dni będziesz wieczorem płakać do poduszki Odpowiedz Link Zgłoś
mijo81 Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:11 ..... i będzie to rozsatnie roztrząsać przez następny rok Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:43 i dojdzie do wniosku, że to jej wina z rozpaczy zacznie pić popadnie w alkoholizm i prostytucję ale jeszcze dziś mysli, że jest szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:42 albo go nie kochałaś, albo jestes w szoku i dojdzie do ciebie to rozstanie za jakiś czas....nawet jeśli było źle, a się kogoś kochało/kocha to przeżywa się rozstanie. U mnie mija 6 miesięcy, a ja mam dizsiaj kilometrowego doła i wylałam kolejną fontannę łez.... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dzisiaj 17.04.11, 12:49 bonnie79 napisała: > albo go nie kochałaś, albo jestes w szoku i dojdzie do ciebie to rozstanie za j > akiś czas....nawet jeśli było źle, a się kogoś kochało/kocha to przeżywa się ro > zstanie. U mnie mija 6 miesięcy, a ja mam dizsiaj kilometrowego doła i wylałam > kolejną fontannę łez.... * Eee, romantyczna propaganda. Każdy ma inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie79 Re: Dzisiaj 17.04.11, 13:13 oczywiście, że każdy ma inaczej, ale mimo to nie mogę sobie wyobrazić, że po rostaniu można tak od razu z marszu poczuć się zadowolonym? Zostaje jakiś niedosyt, rozżalenie...i w tej sytuacji ciężko znaleźć miejsce na radość... Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dzisiaj 17.04.11, 13:54 bonnie79 napisała: > oczywiście, że każdy ma inaczej, ale mimo to nie mogę sobie wyobrazić, że po ro > staniu można tak od razu z marszu poczuć się zadowolonym? Zostaje jakiś niedosy > t, rozżalenie...i w tej sytuacji ciężko znaleźć miejsce na radość... * A tu można. Są ludzie, którzy trochę mniej przywiązują się do emocji. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Dzisiaj 17.04.11, 14:23 Dzisiaj się cieszysz, za klika dni będziesz wylewała żale, że za nim tęsknisz. Odpowiedz Link Zgłoś
lolcia-olcia Re: Dzisiaj 17.04.11, 14:28 ale i tak za kilka dni będzie kolejną jęczącą Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dzisiaj 17.04.11, 14:29 lolcia-olcia napisała: > ale i tak za kilka dni będzie kolejną jęczącą * Oj cicho, nie uprzedzaj faktów! Jakieś jęki to forum nakręcać muszą, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka Re: Dzisiaj 17.04.11, 14:34 ale to takie smutne ale bardziej wkurzające są te co są zadowolone ze swoich facetów Odpowiedz Link Zgłoś
raohszana Re: Dzisiaj 17.04.11, 15:00 gr.eenka napisał: > ale to takie smutne * Życie bywa smutne! <rzuca truizmem z natchnioną miną> > ale bardziej wkurzające są te co są zadowolone ze swoich facetów * A czamu? Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: Dzisiaj 17.04.11, 15:19 Co to oznacza? Że miałaś ileś tam dni/miesięcy/lat straconych tkwiąc w takim "związku". Inaczej byś tęskniła i rozpaczała. Odpowiedz Link Zgłoś