przemasboss 20.04.11, 22:12 Drogie panie co sądzicie o budowaniu domów właśnie przez was? Czytałem artykuł i szczerze mówiąc nie myślałem że jakaś kobieta się zajmuje takimi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeka.chaosu Re: Dom 20.04.11, 22:18 No co ty, budowanie? My nie mamy rączek, tylko cycki i cipki! Odpowiedz Link Zgłoś
yoko0202 Re: Dom 20.04.11, 23:01 jeżeli ktoś się zna, to czemu nie, ja się nie znam i dla mnie to przerażające, no ale ja jestem przedstawicielem rzadkiego gatunku wychodzącego z założenia, że kobiety miejsce jednak jest w kuchni, więc domyślam się, że w mniejszości :D przemasboss napisał: > Drogie panie co sądzicie o budowaniu domów właśnie przez was? Czytałem artykuł > i > szczerze mówiąc nie myślałem że jakaś kobieta się zajmuje takimi rzeczami. Odpowiedz Link Zgłoś
paco_lopez Re: Dom 21.04.11, 09:21 bez róznicy. ja mogę deski przenosić i klucze podawać śmieci wyrzucać. po cement pojechać. pomieszac zaprawe. zadzwonic do majstra. tylko żeby mi to do kapownika wpisała. a potem możemy nawet wbudować jej popiersie w sufit. Odpowiedz Link Zgłoś