gensek 06.05.04, 19:33 "mój facet"albo"mój mężczyzna",a gdy facet mówi koledze "oto moja kobieta" to podnosi się larum,że ona nie jest czyjąś własnością,że to dyskryminacja bo tak mówili Indianie,blebleble..... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janowa Re: Dlaczego mówicie 06.05.04, 19:44 Mnie nie przeszkadza, jak moj facet mowi o mnie moja kobieta. Moze dlatego, ze nie wiaze sie to z poczuciem bycia jednym z przedmiotow, ktore rowniez posiada - jak auto, czy rower... :-) I moze dlatego, ze mowi to z duma, a nie z zazenowaniem :-) Pozdrawiam, D. --- Jezeli czegos nie mozna zrobic, to nalezy poprosic o to kogos, kto zwyczajnie nie wie, ze to nie jest mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
mobypussy Re: Dlaczego mówicie 06.05.04, 19:53 ja akurat lubie mieć coś czym mogłabym się pochwalić. jeśli "mój mężczyzna" chciałby się mną pochwalić to zapewne stwierdzenie "oto moja..." wcale by mi nie przeszkadzało :) natomiast w sytuacji gdyby zabronił mi spotkac się z przyjaciółmi tylko dlatego, że jestem JEGO, to chyba bym go wyśmiała. bo aż taką własnością to nie jestem. niczyją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohol Re: Dlaczego mówicie IP: *.crowley.pl 07.05.04, 09:58 E tam, żadne larum. Mówi się "mój facet" - "moja kobieta" i bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
undyna Re: Dlaczego mówicie 07.05.04, 12:44 Gość portalu: kohol napisał(a): > E tam, żadne larum. Mówi się "mój facet" - "moja kobieta" i bez problemu. Nie pozostaje mi nic innego jak zacytować Koholę:) Odpowiedz Link Zgłoś