mal-sia 29.04.11, 23:26 odwiedzę dano nie widzianą ciocię-co jej kupić ,jaki prezent? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nutka07 Re: odwiedziny 29.04.11, 23:36 Ramke z aktualnym zdjeciem, skoro sie tak rzadko widujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: odwiedziny 30.04.11, 10:11 za kazdym razem jak czytam to z sygnaturki to zdumiewam sie Odpowiedz Link Zgłoś
gr.eenka też mnie zaskoczyła sygnaturka 01.05.11, 08:54 to że ludzie proszą lekarzy o ratowanie o zycie bliskich to rozumiem. Widziałam ludzi błagających o życie bliskich bogów, to rozumiem. Nie rozumiem rozbawienia lekarza błaganiem ludzi, jeśli to lekarz? Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: odwiedziny 30.04.11, 10:48 Też mam ciocię która rzadko widuję, tak około raz na rok na dwa. Zawsze jak do niej jedziemy to kupujemy znicze i odmawiamy "wieczny odpoczynek..." Odpowiedz Link Zgłoś
gazetowy.mail Re: odwiedziny 30.04.11, 22:03 Ja mam sie leczyć? Napisałam od serca o tym co kupuję ukochanej cioci. Gdybyś trochę rozwinęła temat, że ciocia ma 32 lata a Ty 16. Albo, że ciocia jest 89 letnią elegancką miłą staruszką. Albo, że ciocia mieszka na wsi i jeździ traktorem - to i prezent byłoby łatwiej dopasować Odpowiedz Link Zgłoś
miau_weglowy Re: odwiedziny 01.05.11, 12:48 jesli ciocia to ja (kto wie, kto wie ;)), to najnowszego cobena :D tego,co wyjdzie w maju, uscislijmy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: prezent :) 01.05.11, 23:04 ciocia przeprowadziła się w inne miejsce ale nie na cmentarz,nie widziałyśmy długo sporo czasu upłynęło....... i tak pomyślałam ze tu fajne dziewczyny mi podsuną pomysł co kupić cioci która ma 55 lat... ale dziwnie mi bo tylko jaja robicie i się nabijacie Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: prezent :) 02.05.11, 01:25 Ciężko doradzać, jak się kogoś nie zna. Może skontaktuj się wcześniej z jej domownikami albo bliższą rodziną, żeby wybadać, co lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
akle2 Re: odwiedziny 02.05.11, 00:03 Zależy, jakie ciocia ma zainteresowania. Ostatecznie może być jakiś bibelot do domu. A jak byś się nauczyła robić haft Richelieu, to już byłby majstersztyk ;) Odpowiedz Link Zgłoś