Gość: marta IP: 192.168.100.* 28.02.02, 09:15 Dokladnie trzy co mam robic zaden facet mnie nie zechce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lulu Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.polcard.com.pl 28.02.02, 10:14 a wiesz skąd się biorą takie kurzaje? z brudu!... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: savena Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.turboline.skynet.be 28.02.02, 10:56 Gość portalu: lulu napisał(a): > a wiesz skąd się biorą takie kurzaje? z brudu!... z tego co przeczytalam to sa to wirusowe sprawy.czy ty katar masz z brudu ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lulu Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.polcard.com.pl 28.02.02, 11:24 Gość portalu: savena napisał(a): > Gość portalu: lulu napisał(a): > > > a wiesz skąd się biorą takie kurzaje? z brudu!... > > z tego co przeczytalam to sa to wirusowe sprawy.czy ty katar masz z brudu ? a czym twoim zdaniem są wirusy? są to czynniki infekcyjne mniejsze od bakterii, a bakterie to już chyba wszyscy znamy ... a z tymi kurzajkami kolezanko Marto to do lekarza dermatologa, bo sama się z tym nie uporasz. Odpowiedz Link Zgłoś
muzaaa Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! 28.02.02, 19:37 Lulu ty naprawde glupia jestes. W jednym masz racje, Marta musi isc do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vagin Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.astercity.net / 10.131.130.* 28.02.02, 19:40 muzaaa napisał(a): > Lulu ty naprawde glupia jestes. W jednym masz racje, Marta musi isc do > dermatologa. Do dermatologa też / moim zdaniem/. Odpowiedz Link Zgłoś
maaranta Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! 28.02.02, 19:42 > Dokladnie trzy co mam robic zaden facet mnie nie zechce. Zechce, zechce... ale jeśli Ci to przeszkadza, to dermatolog to wypala. Raczej jest to niebolesne, acz troszeczke niemiłe. Zostaja po tym takie malutkie blizny, a raczej zgrubienia. Odpowiedz Link Zgłoś
faq Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! 28.02.02, 21:27 najlepiej je wymrozic i to moze zabrac troche czasu, bo paskudztwo lubi sie odnawiac - to faktycznie wirusowa sprawa! pozdro faq Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Spodek Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: *.qc.sympatico.ca 01.03.02, 02:11 Znajdz sobie faceta z kurzajkami wokół jego nabiału i będziecie bardzo zgraną parą-powodzenia w poszukiwaniach (faceci się myją napewno częsciej niż kobiety) więc możesz mieć problem ze znalezieniem takiego ,ale życzę powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
lastka Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! 01.03.02, 08:11 Gość portalu: Spodek napisał(a): > Znajdz sobie faceta z kurzajkami wokół jego nabiału i będziecie bardzo zgraną > parą-powodzenia w poszukiwaniach (faceci się myją napewno częsciej niż kobiety) > więc możesz mieć problem ze znalezieniem takiego ,ale życzę powodzenia. Hm skoro faceci myją się częściej jak kobiety to dlaczego niektórzy tak niesamowicie śmierdzą i zmieniają gacie raz w tygodniu? Kobiety robią to codziennie a nawet i dwa razy dziennie. Myją się też częściej jak faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
stanlukas Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! 01.03.02, 09:17 Gość portalu: marta napisał(a): > Dokladnie trzy co mam robic zaden facet mnie nie zechce. > Złóż wizytę dermatologowi, bo są różne typy kurzajek i w związku z tym różne kuracje. Pozdrawiam i myślę, że z tymi facetami to trochę przesadziłaś. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: mam kurzajki wokul mojego lona.POMOCY!!!!!!!!!!!!! IP: 192.168.100.* 01.03.02, 13:44 Wczoraj bylam u dermatologa.Powiedzial ze takich duzych to jeszcze nie widzial. Jak mi je zaczol wypalac to taki smrod bol ze mozna umzec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dorota Glistnik IP: *.radom.sdi.tpnet.pl 02.03.02, 09:55 Starym wypróbowanym sposobem jest glistnik - jaskółcze ziele. Rośnie w wielu zaniedbanych ogródkach, zawsze w zacienionych miejscach od strony północnej. Najskuteczniejszy jest podobno w maju. Po przerwaniu łodygi wydziela intensywnie żółty mlecz i tym mleczem należy smarować kurzajki. Należy uważać przy tym by substancja nie dostała się do oka, buzi a w Twoim przypadku do środka łona. Może więc lepiej,że poszłaś ze swoim problemem do dermatologa. Ale gdyby pojawiły Ci się kurzajki na innych częściach ciała możesz spróbować jaskółczego ziela. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek Tomek Sawyer 02.03.02, 23:59 A czy ktos pamieta sposob na kurzajki z 'Przygod Tomka Sawyera' Marka Twaina? Cos trzeba bylo do czegos nalac, o polnocy zakopac na rozstaju drog czy schowac w jakiejs dziupli i byl nawet wierszyk, cos takiego: '...zgnila wodo (aha, tam gdzies jeszcze miala byc ta zgnila woda) zjedz brodawki, dobranoc, pchly na noc, a szczypawki na zabawki' :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś