Gość: kocioo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.05.04, 16:48 jacy są faceci spod znaku skorpina??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: * Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.05.04, 17:14 niedojrzali i egoistyczni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: calling_you Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:25 Niestety znalam tylko jednego i choc powierzchownosc nieciekawa na pierwszy rzut oka, to mial jakis taki magnetyzm i nogi mi sie przy nim uginaly. Do tego byl bardzo czuly i wrazliwy dla plci pieknej i dla mnie to juz jest mieszanka wybuchowa. Nawet nie sprobuje sobie wyobrazic jakby to bylo gdyby..., ale sytuacja byla na nasza niekorzysc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.04, 18:31 Nijacy tacy. A z twarzy podobni zupełnie do nikogo. Kobieto, nie traktuj bajek typu horoskopy, wróżki i szamani poważnie, gdy wybierasz tego czy owego. Odpowiedz Link Zgłoś
buterfly1 Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 18:27 Moj facet jest spod znaku skorpiona i procz tego ,ze jest cholernie pociagajacy (bo skorpiony maja ogromny seksapil) to jeszcze jak sie zakocha to na zaboj. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nela20 A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 19:00 ooo tak,niedojrzali i egoistyczni to na pewno.W dodatku strasznie pewni siebie (jesli by nie rzecz,ze nawet zakochani w sobie od czasu do czasu!),rzadko kiedy tak naprawde sie czyms przejmuja (chyba,ze tak genialnie to ukrywaja),w dodatku czesto nie licza sie z druga osoba ... To tak po krotce o wadach,ale... fakt,seksapil maja olbrzymi! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jablko Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.easyic-earlscourt.moving-edge.net 12.05.04, 21:45 Oj, im jakos nie lubie podskakiwac, bo msciwe to strasznie Odpowiedz Link Zgłoś
marchewunia Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 12.05.04, 21:50 A ja i mój facet jesteśmy skorpionkami, jest bardzo namiętnie, on jest wyrozumiały, odpowiedzialny, czuły...właściwie ma wszystkie cechy i za to go uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kach Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.ztpnet.pl 17.05.04, 17:11 Ja jestem facetem i skorpionem w jednym. Jak kocham to naprawdę mocno, podobnie z nienawiścią, zemstę planuję całymi latami. Lubie ukochaną otoczyć opieką, niestety uczucia nie okazuje w słowach. Ciągle zarzucają mi, że nie powtarzam że kocham itp. W ciężkich chwilach nigdy nie zostawiłem sprawy samej sobie, staram się ją racjonalnie rozwiązać. Uważam na byczyce - dwa związki dwa razy klęska. Odpowiedz Link Zgłoś
envi Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 17:34 moi najlepsi przyjaciele to skorpiony,faceci:)mają swietne poczucie humoru i zawsze moge na nich liczyć.Raz byłam zakochana na zabój w pewnym skorpionie.Miał w sobie coś co mnie strasznie pociągało,bardzo charyzmatyczna osoba,tylko jak mówią miłośc bywa slepa a ja byłam młoda i głupia i nie zauważyłam że po za tym nic sobą nie reprezentuje:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinkaaa Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.interka.pl 17.05.04, 17:54 seksapil,magnetyzm,to prawda.A poza tym,zaborczość do obłedu,zazdrosc,uczucia zawsze intentsywne,czy to milosc czy nienawisc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.chello.pl 17.05.04, 19:44 Od 26 lat jestem szczęśliwa żoną Skorpiona. Nie jest ani egoistyczny ani niedojrzały, ani zaborczy - jest n o r m a l n y. Jak każdy człowiek ma cechy pozytywne i negatywne: jest odpowiedzialny, pracowity, perfekcjonista. Jest także przywiązany do domu, do tradycji, do mnie, do dzieci. Jest przyjacielem, kochankiem, powiernikiem. Mozna na nim polegać. Lubi plotki, choc nigdy sie do tego nie przyzna, znakomicie gotuje, potrafi zjednywać sobie ludzi. Uparty, ale przekonuja go rzeczowe argumenty. Potrafi jak lew walczyć o dobro swoich najbliższych. Jako szef, podobno, wymagający. Schludny i czysty, ale nie musi mieć dziesięci nowych garniturów w szafie. Młotka nie bierze do reki, uszczelki w kranie za nic nie zmieni.Raczej wysportowany- potrafi o 21.00 wyciągnąć mnie na basen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.slupiec.sdi.tpnet.pl 17.05.04, 20:35 kompletnie niedojrzali, wiecznie poszukujący, materialiści, za to z dobrym poczuciem humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monilukas5@gazeta. Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? IP: *.chello.pl 17.05.04, 22:41 Faceci Skorpioni to ponoć inteligentne Bestie. I to się potwierdza znam 2 i tak rzeczywiście jest . Trudno zdobyć ich zaufanie Ale jak się juz zdobędzie to można na was naprawdę polegać Skorpioni są drugimi po Bykach dobrymi w łóżku facetami . Oprócz tego nie są lubu\iani w towarzystwie przez swych ruwiweśników , lubia się przechwalać, mądrzyć, więc nie mają zbyt dużo przyjaciół. Ale tych których otoczą zaufaniem ,przyjaźnią to przyjaźnie na wiele lat Monika a nie wiesz jakie są Wodniczki Odpowiedz Link Zgłoś
poprioniony Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 23:16 Gość portalu: monilukas5@gazeta. napisał(a): > Skorpioni są drugimi po Bykach dobrymi w łóżku facetami. A ja jestem spod znaku kapibary, czy kapibary sa dobre w lozku? Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa5 Re: A FACET SKORPION_ JACY SĄ???????? 17.05.04, 23:36 cóz mam męza skorpiona , jest wybuchowy , egoista ale mysle ze to z racji ze jest jedynakiem... nie ma sentymentów.... upartu i przekonany o własnych racjach ...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś