Dodaj do ulubionych

same plusy

24.05.11, 19:11
pisałam tu w zeszły poniedziałek
wyrwali mi zęba, ósemkę (no powiedzmy, ze "wyrwali"), zaczynam widzieć plusy tego horroru :)

nie palę - i juz nie będę!
4kg w dół, żołądek mi sie skurczył, i w sumie juz mogę jeść prawie normalnie, ale głodna nie jestem, te 4kg w dół to niepotrzebnie bo z 58 na 54, wklęsła chodzę, musze do maca jechać po frytki (hehe zmielone chyba :P)
wypoczęłam na L4, a tego mi było czeba :)

ofkors, są też minusy ale nie o tym ;)

ps. nigdy nie sądziłam, że zjedzenie kotleta albo kanapki to jest wysiłek, a jest, więc się nie podejmuję na razie :)
Obserwuj wątek
    • real_mayer Re: same plusy 24.05.11, 19:14
      kurde to ja chyba będę udawała że mnie ząb boli, pal licho- "wyrwą", ale ile radości :)
      • pomerencza Re: same plusy 24.05.11, 19:20
        stara! mnie nie bolała! nawet jej na oczy nie widziałam, bo była schowana, poziomo gdzieś szła, musiała ją usunąć, ale nawet bez udawania że boli można iść, ósemki rwą taśmowo ;)
    • jan_hus_na_stosie Re: same plusy 24.05.11, 19:15
      mi kiedyś wyrwali dziewiątkę, bolało
      • pomerencza Re: same plusy 24.05.11, 19:21
        muszę Cię zmartwić, ale za ósemką juz tylko mózg jest...
        jesteś pewnien, ze żeba Ci wyrwali a nie.... ?
        • rach.ell Re: same plusy 24.05.11, 19:29
          ale wstawisz tam sobie jeszcze cos? czy z taka szczerba bedziesz chodzic?
          • pomerencza Re: same plusy 24.05.11, 19:52
            sugerujesz koronkę w miejsce ósemki?
          • devilyn Re: same plusy 24.05.11, 20:01
            A po co wstawiać? Ja np. wyrwałam bo nie mogłam szczęki otwierać.
    • krwawa_orlica Re: same plusy 24.05.11, 19:31
      Ja wyrwania ósemek tak miło nie wspominaj, była niezła jatka, szwy i spuchnięte lico.

Od roku nie choruje tak, żeby iść na L4, choć trochę tęsknie za wolnym.

Chudnę od jakiegoś czasu, bo skurczyłam sobie żołądek na zdrowej diecie.

Dzisiaj znowu boli mnie głowa i przepowiadam z racji tego, że będzie dziś burza nad Wrocławiem.
      Dziękuje.
    • devilyn Re: same plusy 24.05.11, 19:58
      A ja w zeszłym tygodniu sciągnęłam szwy...sztuk 5...mus było 6 pożegnać...mija własnie drugi tydzień i powoli zaczynam gryźć...ale o twardych rzeczach jeszcze marzę...ale mi nie rwali...mi dłutowali...

a z ósemką w lutym to w 10 minut się uporał fajny pan chirurg i takich przebojów nie miałam...

:>
      • pomerencza Re: same plusy 24.05.11, 23:57
        mi też nie rwali... zaklinowana była w siódemkę już, więc poziomo szła i nie było jak jej wyrwać
        ja dziś się wkurzyłam bo makaronu nie mogłam zjeść, więc zastrajkowałam i gingersa wypiłam
        6 szwów miałam, ponoć, wczoraj zdjęłam
        już nawet głodu nie czuję w sumie
    • tyggrysio Re: same plusy 24.05.11, 23:27
      Przy rwaniu piątki miałam lepszy numer ;) Pani chirurg zatkała mi nos i kazała dmuchać przez nos, a wtedy poczułam powiew powietrza na języku :D Podobno to częste przy rwaniu czwórek.

A chudnie się dobrze na stałym aparacie ortodontycznym. I to tak długoterminowo - np. przez dwa lata. Chyba, że ktoś nie jest leniwy i chce mu się chodzić myć zęby co godzinę. Mi się nie chciało ;)
      • pomerencza Re: same plusy 25.05.11, 00:00
        aparat zdjęłam ze dwa lata temu, do dziś myję zęby min 8 razy dziennie, jak tylko mam okazję
        i to było najgorsze teraz właśnie, bo przez szczękoscisk nie mogłam buzi otworzyć żeby zęby wyszorować
    • wersja_robocza Re: same plusy 24.05.11, 23:47
      Z tym paleniem to obyś wytrwała. Bo znam palaczy, który potrafili po wielu miesiącach wrócić do nałogu.
    • wersja_robocza Re: ogłoszenie drobne 24.05.11, 23:48
      Gdyby ktoś potrzebował ósemkę, to mam 2 na zbyciu. Tanio sprzedam.:D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka