Dodaj do ulubionych

Zabiegi na ciało

26.05.11, 15:56
Stosujecie jakieś gabinetowe zabiegi typu masaż, peeling, okładanie algami czy wszystkie tego typu czynności pielęgnacyjne wykonujecie w domu? Jaki jest w ogóle Wasz stosunek to "rytuałów" pielęgnacyjnych? To przyjemność czy konieczność?
Obserwuj wątek
    • fabianekk Re: Zabiegi na ciało 26.05.11, 20:33

Ja wszystkie zabiegi wykonuję w domu, narazie nie planuję zabiegów gabinetowych, nie ukrywam że chciałabym. Codziennie rano i wieczorem wcieram kremu na cellulit, i serum ujędrniające do pieris, push up na pośładki, mysłę jeszcze o zastosowaniu kawy pod folię
    • martakot8 Re: Zabiegi na ciało 26.01.14, 14:56
      Ja ostatnio odwiedziłam salon kosmetyczny www.lechatmarthe.pl i wykonałam u nich mezoterapię - efekty zadowalające no i atmosfera w gabinecie bardzo sympatyczna.

Pozdrawiam
    • karo.la33 Re: Zabiegi na ciało 13.02.14, 18:55
      ja lubię wszelkiego rodzaju zabiegi i w domu i jak mam więcej kasy to w gabinetach. ostatnio odkryłam oczywiście dzięki reklamie laboteq tabletki. sa naprawdę skuteczne skóra jest po nich super nawilżona. kupuję w aptece czerwnej, bo tam jest najtaniej
    • karo.la33 Re: Zabiegi na ciało 13.02.14, 18:58
      ja lubię wszelkiego rodzaju zabiegi i w domu i jak mam więcej kasy to w gabinetach. ostatnio odkryłam oczywiście dzięki reklamie laboteq tabletki. są naprawdę skuteczne skóra jest po nich super nawilżona. kupuję w aptece czerwonej, bo tam jest najtaniej
      • ania2531 Re: Zabiegi na ciało 04.02.15, 14:26
        Robiłam wszelkiego rodzaju zabiegi w centrum dermedic www.dermedic.eu jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z zabiegu parafango! Naprawde warto! POLECAM :)
    • monic34 Re: Zabiegi na ciało 29.06.15, 10:49
      Zgadzam się w 100%. Jeśli dobrze dobierzemy zabieg do naszego ciała i znajdziemy odpowiednią klinikę, to efekty są zdumiewające. Czasami można trafić na naprawdę okazyjne ceny zabiegów modelujących. Obecnie na przykład w MTT Estetica wprowadzili program letniego ujędrniania ciała. Składa się on z dwóch etapów: I etap (600 zł) to konsultacja dietetyczna, konsultacja lekarza medycyny estetycznej, 10 zabiegów elektrostymulacji. II etap (500 zł) obejmuje 10 zabiegów elektrostymulacji, 4 zabiegi elektrostymulacji + 6 zabiegów bańką chińską, 4 zabiegi elektrostymulacji, 1 zabieg Body Kawitacja, 3 zabiegi Body Kawitacji, 10 zabiegów bańką chińską do wyboru. Więcej informacji znajdziecie na stronie kliniki. Często można natknąć się tam na duże promocje i jak widać ceny są dla ludzi ;)
    • haniaczech Re: Zabiegi na ciało 06.06.16, 11:10
      Ja również wszystkie zabiegi wykonuję w domu na produktach naturalnych, które w większości przygotowuję sama. Polecam również nie tylko dbanie o ciało ale również o ząbki, bo piękny uśmiech jest niezastąpiony, W Warszawie polecam ortodonta Ursynów, bardzo dobre miejsce :)
      • haniaczech Re: Zabiegi na ciało 06.06.16, 11:14
        Ja również wszystkie zabiegi wykonuję w domu na produktach naturalnych, które w większości przygotowuję sama. Polecam również nie tylko dbanie o ciało ale również o ząbki, bo piękny uśmiech jest niezastąpiony, W Warszawie polecam ortodonta ursynów, bardzo dobre miejsce :)
    • karolaaa88 Re: Zabiegi na ciało 14.11.16, 17:21
      ja w klinice angelfactory stosuje accent reform. jest to zabieg wykorzystujacy fale radiowa. stosuje go na uda. jestem po serii zabiegow i jestem BARDZO ZADOWOLONA !!!! nie spodziewalam sie az takich efektow. starcilam 2 cm, a skora jedrna, napieta jak u nastolatki. Polecam wszystkim
    • ewuniamaz81 Re: Zabiegi na ciało 22.11.16, 15:33
      Ja uwielbiam zabiegi na ciało, zwłaszcza relaksujący zabieg Polynesia w Bonzai SPA. To moje ukochane miejsce, chodzę tam gdy chcę o siebie zadbać, odprężyć się.. Mają też super zabiegi na twarz, wiedza jak zadbać o moją naczynkową cerę. A moja siostra robiła sobie u nich rzęsy i wyszły genialnie! Polecam bonzai-spa.pl/
    • matyldacisek Re: Zabiegi na ciało 23.11.16, 17:21
      U mnie na Bemowie jest bardzo fajne miejsce, chodzę tam na różne zabiegi, ostatnio także na masaże. Na jesieni, jak jest coraz mniej słońca i człowiek chodzi przygnębiony - taki masaż działa niesamowicie relaksująco! Polecam! urodaipiekno.pl/masaze-relaksacyjne/
    • izabelamadz Re: Zabiegi na ciało 29.11.16, 12:58
      Moim ulubionym zabiegiem na ciało jest Icoone. Zdecydowanie ten zabieg wybieram. Jest nieinwazyjny i daje sobie rade z cellulitem. Znacie ten zabieg? estivance.pl/zabiegi/dermatologia/icoone/ Icoone może być łączony z innymi metodami leczenia, aby osiągnąć pożądane wyniki w szybszym czasie oraz skrócić czas rekonwalescencji.
    • aleksandra_mis Re: Zabiegi na ciało 02.12.16, 12:14
      No ja zdecydowanie wybieram masaże klasyczne i relaksacyjne- oczywiście wykonane przez doświadczonych fizjoterapeutów i masażystów. Mam takie ulubione miejsce w Wawie - Esthetic SPA. Polecam!
    • urszula_kos Re: Zabiegi na ciało 02.12.16, 15:15
      Ja na ciało robiłam kiedyś endermologię i była ok, ale teraz bardziej zależy mi na likwidacji zmarszczek mimicznych. Znalazłam bardzo fajne zabiegi z kwasem hialuronowym i umówiłam sie na pierwsze konsultację. unew.pl/pl/wypelnianie-kwasem-hialuronowym.html Dam znać!
    • aleksandra_mis Re: Zabiegi na ciało 04.01.17, 13:28
      Ostatnio koleżanka polecała mi Klinike Urody i pięknej sylwetki koło niej, na Bemowie. Nigdy tam nie byłam, ale słyszałam pozytywne opinie. Od marca będę mieszkać w tamtej okolicy i fajnie byłoby mieć sprawdzone miejsce na zabiegi i masaże.
    • kamilkaaaaaaa Re: Zabiegi na ciało 16.01.17, 12:10
      Doktor jest w Polsce kilka razy w roku, warto pytać o niego w salonie kosmetycznym Pan i Pani w Warszawie. Jestem jego stałą klientką i polecam usługi, bo doktor jest bardzo profesjonalny.
    • medycynaestetyczna24 Re: Zabiegi na ciało 20.01.17, 17:11
      Polecam profesjonalne peelingi i zabiegi odmładzające oraz nawilżające w Klinice Medycyny Estetycznej dr Ertuganow. Zabiegi przeprowadzają doświadczeni profesjonaliści, ceny są atrakcyjne i dobra lokalizacja przy ul. Popularnej blisko PKP Warszawa Włochy. Pełna oferta dostępna na : www.medycynaestetyczna24.waw.pl, kontakt pod numerem telefonu 505101901
    • junona9k Re: Zabiegi na ciało 07.07.17, 20:28
      Ja wolę zabiegi domowe :)
      Nie ma jak gorąca kąpiel po ciężkim dniu i zmysłowy masaż :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka