Dodaj do ulubionych

Oglądam sobie

05.06.11, 18:56
własnie "Toddlers&Tiaras" (czyli niespełnione życiowo, najczęściej matki-pasztety wypychające kilkulatki na konkursy piekności) na TLC.
Oto odpowiedź matki, zapytanej po co takiego dzieciaka ciąga po konkursach - chcę żeby kiedyś podeszla do obcego czlowieka i opowiedziała mu o Chrystusie....

Dziękuję, postoję.
Obserwuj wątek
    • wartosc.energetyczna Re: Oglądam sobie 05.06.11, 19:01
      mechantloup napisała:

> własnie "Toddlers&Tiaras" (czyli niespełnione życiowo, najczęściej matki-paszte
      > ty wypychające kilkulatki na konkursy piekności) na TLC.
      > Oto odpowiedź matki, zapytanej po co takiego dzieciaka ciąga po konkursach - ch
      > cę żeby kiedyś podeszla do obcego czlowieka i opowiedziała mu o Chrystusie....
      >
      > Dziękuję, postoję.

do mnie ostatnio podeszła pani ze Strażnicą, ale nie wyglądała jakby wygrała kiedykolwiek konkurs piękności. czy ktoś mógłby mi to wyjaśnić?
      • maitresse.d.un.francais Re: Oglądam sobie 05.06.11, 19:05
        wartosc.energetyczna napisała:

> mechantloup napisała:
        >
        > > własnie "Toddlers&Tiaras" (czyli niespełnione życiowo, najczęściej matki-
        > paszte
        > > ty wypychające kilkulatki na konkursy piekności)

aaaa pooooo coooo?
    • mechantloup Re: Oglądam sobie 05.06.11, 20:04
      Znaczy, dlaczego oglądałam?
      Bo mnie zafascynował fragment (trafiłam skacząc po kanałam, bo na filmie właczyli reklamy), w którym rozhisteryzowana matka czekała na paczkę z nakładą na zęby dla kilkulatki, której noc przed konkursem wypadły mleczaki, chyba jedynki...A poza tym dzieciak obgryzał też pazokcie u stóp i zakłdali mu tpisy...
      To było tak kuriozalne, że aż mnie zatrzymało na kanale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka